Jump to content

MMO - Massive Multiplayer Online

198 topics in this forum

• 0 replies
    • 695 views
    • 0 replies
    • 3.5k views
    • 1 reply
    • 1.2k views
    • 0 replies
    • 534 views
  1. Blade and Soul

• 7 replies
    • 2k views
    • 0 replies
    • 554 views
    • 0 replies
    • 694 views
    • 2 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 636 views
  2. Uncharted waters online

• 0 replies
    • 1.2k views
    • 15 replies
    • 2.3k views
    • 0 replies
    • 1.2k views
    • 3 replies
    • 1.8k views
    • 2 replies
    • 3.8k views
  3. Skyforge 1 2

• 36 replies
    • 8.8k views
    • 0 replies
    • 716 views
    • 1 reply
    • 2.5k views
    • 0 replies
    • 882 views
    • 0 replies
    • 2k views
    • 0 replies
    • 2.4k views
    • 0 replies
    • 2.1k views
    • 0 replies
    • 2.1k views
    • 1 reply
    • 1.6k views
    • 1 reply
    • 2.1k views
    • 0 replies
    • 5.8k views

• Topics

• Samo neka deru. Da ne ide, smanjili bi cene ili bi zatvorili. Bas ubijaju cenama. Burgeri regularne cene tipa 15-20e, biftek da ne spominjem.  Bice i ovde kao u Las Vegasu. Zasto je sve manje gostiju, a sve sto su mogli da naplate, naplatili su i to bas papreno. Mada deru svi, od cena za tehniku, garderobu... nabiju neke ludacke cene, pa onda snizavaju po potrebi, tipa telefon srednje klase sa pocetnom cenom od soma eura, patike sa cenom od 250e... Sad se najvise pazariti jednu generaciju pre, razlike neznatne a cene budu pofino manje.
    • ja sam znao, bio sam na perfect circle-u i prethodni put kad su imali eu turneju, msm da je bilo vec sad 'davne' 2018, u becu, i par puta na toolu, pa znam da maynard smara za snimanje, msm 'smara', ja sam sustinski ok sa tim, ide mi na k zombi masa koja drzi telefone podignute vecinu koncerta, i ok mi je sto pusti na kraju bar tu poslednju ovo je prvi put da sam bio, a da nije dao poslednju, a ovde stvarno jesu strogo vodili racuna o tome, mozda jer je manja lokacija bila pa su mogli da uganjaju, i bukv su izbacivali ljude, tipa jednog su izbacili nakon 5 min koncerta :D, i bar jos jedno 3-4 do kraja, da sam ja ispratio u svakom od tih slucajeva, meni nije bilo jasno, sto ti ljudi ne prestanu da snimaju, jer tipa kad te skontaju, upere lasere u tebe, i ovi likovi ne prestaju hahah, ja gledam sta se desava, kontam da su samo odmah prestali, nista ne bi bilo, ovako da su ih pustili bez posledica, kontam da bi onda svi uzeli i snimali lokacija jeste malo raspad bila, ali meni je bilo gotivno sto je na otvorenom i sto je manja / nije bilo guzve, a i svirka standardno odlicna bila
    • ja nisam bio spreman za to, pa sam se iznenadio kad su pred koncert krenuli da puštaju snimak kao "nemojte da fotkate", međutim kad je počeo koncert niko to sad baš nije proveravao od ovih mađara, možda su samo tamo u prvim redovima gde ovaj može pogledom da dosegne pa da kao "napravi scenu" ako bi je uopšte napravio no nije bilo frke. Tako da ono ko je hteo fotkao je realno.  I da, nama je "dozvolio" da fotkamo poslednju pesmu :)) ako sam dobro razumeo taj prostor u Zg gde je bio koncert je inače neki raspad, tako da je budapest park definitivno bolja opcija, plus ima i veliki parking blizu a i neki airbnb su tu ako bi da prespavaš tako da nije loša opcija. dan pre toga tj. dva je metalika imala koncerte u budimpešti, naravno ceo grad je bio pun metalika fanova, bio ortak, kaže bilo je super, ali na temu sedenja oni su imali sedeća mesta i zapravo su redari kontrolisali da moraš da sediš, nema ustajanja 🙂
    • Stižu novi reviewovi sa zaključcima koje smo i mi ovde izneli bez da smo je testirali :)) tldr je sve je to lepo, ali da je 600 dolara i performanse nisu baš neke. Pros Puts Steam in your living room Very quiet Gives the Steam Controller a home Cons Too expensive Underpowered compared with current consoles/PCs No upgrade path Existential gaming issues   As a console running Black Myth, the Steam Machine was crappy. As a $1,000+ PC, it was just disappointing. Putting the Machine through its paces did reveal one positive feature: It's whisper-quiet, no matter how hard you push it. In the Phoenix summer my house has a high noise floor, and it was impossible to hear the Steam Machine's fans over the HVAC without holding my ear directly to it. Cyberpunk 2077 fared a little better than Black Myth, running shy of 60 fps in 1080p ultra, which could be cleaned up to a 60 fps lock with some settings tweaks or upscaling. Adding in "low" ray tracing immediately tanked the framerate, and with FSR in performance mode it could just about lock to 30 fps.  Read More: https://www.engadget.com/2210832/valve-steam-machine-review/
    • Inače nešto ne idem na Adu osim da se provozam, ne sećam se kad sam seo u neki od kafića i znam da ih bije glas da deru, ali 1650 dinara za lubenicu je sa druge planete :)) A okačio neki dule_smor :)) i nes od 400 kinti i sok od isto toliko su odlične cene :))
  • Create New...