Jump to content

MMO - Massive Multiplayer Online

198 topics in this forum

1. Vega Conflict

• 2 replies
    • 1k views
    • 1 reply
    • 870 views
    • 0 replies
    • 604 views
  2. Tom Clancy's Division 1 2 3 4

• 84 replies
    • 12.1k views
    • 0 replies
    • 707 views
    • 0 replies
    • 1k views
    • 0 replies
    • 838 views
    • 0 replies
    • 946 views
    • 0 replies
    • 3.6k views
    • 0 replies
    • 644 views
    • 0 replies
    • 618 views
    • 0 replies
    • 3.5k views
    • 1 reply
    • 3.6k views
    • 0 replies
    • 948 views
    • 0 replies
    • 3.4k views
    • 0 replies
    • 620 views
    • 0 replies
    • 636 views
    • 0 replies
    • 682 views
    • 0 replies
    • 938 views
    • 1 reply
    • 1.2k views
  3. MMO Pricajte 1 2 3 4 8

• 180 replies
    • 23.2k views
    • 4 replies
    • 1.6k views
    • 0 replies
    • 676 views
    • 0 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 623 views

• Topics

• Prema Benzinko.com, ravno 50 dinara
    • a dobro i vi švajcarci niste normalni sa tim referendumima, moraću jednom da izguglam da vidim koji je najsuludiji koji se pojavio do sad 🙂 sećam se prošle godine ste glasali da se zabrani upotreba onih duvača listova u dvorištima :)) a koji je mehanizam bio tu predviđen, sad me zapravo zanima kad smo već na toj temi. populacija je trenutno 9 miliona, na koji način bi oni ograničili na 10 miliona i kako bi se to kontrolisalo? ono čip kao u Silu? 🙂 drugo je kina koja je rekla - jedno dete i gtfo i onda to lako kontrolišeš, šta je ovde ponuđeno, lutrija oko toga ko sme da ima decu a ko ne?
    • Da ne budemo potpuno nefer, Ubisoft jeste odgovoran za neke od najboljih igara koje smo ikada dobili. Okačiću samo ovaj logo: za potpuni udar nostalgije 🙂 da ne nabrajam sad, ali sigurno svako iz glave možed a izvuče jedno 20 naslova koje su potpisali. Mislim da se cela priča oko Ubisofta krenula menjati ono kad je Vivendi hteo da uradi neprijateljsko preuzimanje (pri čemu moram da priznam da mi je ceo koncept tog takeovera sam po sebi lud ali to je druga tema). Deluje mi da je to bio neki prvi veći reality check za Gilmo ekipu da se više bavi biznis delom priče a manje ovim kreativnim, iako nije da do tad nisu već bili debelo u biznisu razume se.  Ko se seća tog perioda, trajala je ta saga više godina, Vivendi polako dizao svoje procente pa dal' će da dobije opciju za ful takeover dal' neće, na kraju ko zna šta se tu zapravo desilo i ko je upleo prste kad je Vivendi odlučio da skroz izađe iz priče i obaveže se da neće kupovati Ubisoft akcije narednih 5 godina ili tako nešto.  A onda se posle pojavio Tencent tj. tu oko te priče da investira svoje pare u ove, ali bez prava glasa itd. Što me dovodi do te teme jer ja nisam siguran koliko zapravo ovi imaju mogućnost baš direktnog uticaja u odnosu na ostale vlasnike deonica, jer drže onih svojih 10-15% tj. u glasoviam oko 25-30% kako već a sve ostalo je po kojekakvim blackrockovima jp morganima i naravno malim akcionarima, što bi makar teorijski trebalo da znači da nekakav bord sadrži i druge ljude mimo ovih. Dal' sad oni samo dižu ruku šta god Iv i ekipa kažu ne znam, ali me ne bi čudilo da i nije baš tako nego da blackrock kaže e ljudi ovo su cifre pa vidite kakve ćete vi tu igre da pravite da biste te cifre dostigli. što se onda samim tim završilo kako se završilo tj. završava se trenutno.
    • jel si ostao makar sa svim točkovima na kolima? to je 167 dinara za dizel, ja ne kupujem dizel ali odokativno mi deluje jedno 40 dinara jeftinije nego kod nas.
    • Evo danas kroz Bugarsku, dizel im je 1,42 eur. 
  • Create New...