Jump to content

RaiderZ MMO se gasi nakon što su programeri “nestali”


Recommended Posts

Interesantna sudbina zadesila je igrače ali i samu igru RaiderZ, MMO koji potpisuje ekipa MAIET. Ovaj MMO gasi se narednog meseca, nakon što su ljudi iz razvojnog tima Maiet, jednostavno nestali. Naravno, pod tim ne mislimo nestali sa lica zemlje, već jednostavno – kompanija više ne postoji a njima se ne može ući u trag.

Otkriće ove činjenice došlo je prošle nedelje kada su igrači krenuli da se žale na serverske probleme u igri ali odgovora sa druge strane nije bilo. Perfect World, koji je poslužio kao izdavač igre, naveo je da su do skoro imali dobru saradnju sa MAIETom, ali da su od pre mesec dana oni jednostavno prestali da odgovaraju na njihove mailove i pozive, što navodi na zaključak da ta kompanija više ne postoji.

Svi koji su kupili bilo šta u igri od 7. maja pa do današnjeg dana dobiće refundaciju na Arc nalog a svi predmeti u igri su od juče besplatni, jer će i serveri za igru biti zvanično ugašeni 7. avgusta. Interesantno je i da će svi igrači koji su se logovali u proteklih mesec dana dobiti pozamašnu sumu od 1000 zlatnika u igri da rade sa njima šta god im je volja, pa će makar ovaj naslov otići u istoriju sa sjajnom zabavom na serveru, jer će skoro svi uspeti da kupe sve najmoćnije predmete i opremu u igri.

The post RaiderZ MMO se gasi nakon što su programeri “nestali” appeared first on KlanRUR.



Pročitajte na sajtu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...