mladenq Posted April 15, 2023 Report Share Posted April 15, 2023 imas fastcup nisam siguran kakva je sad situacija, ja sam pikao tu pre par godina, tad je bilo i dosta srba, bio i bg server, mislim da sam na djapeh8-a jednom naleteo sad verovatno slabije nasih, ali mozes uvek sa strancima na nekom evropskom serveru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 1.6 bio i ostao zakon, igrao bi se i dan danas da ga valve ne ubi onako nasilno ovim djubretom od cs go-a, sad izbacuju cs 2 i mogao bi biti zanimljiv i daleko bolji od svog prethodnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 dosta netacnih tvrdnji u poslednje 2 strane - shoosh je dosta los - klinci danas cepaju csgo ( ne znam o kojim klincima se prica ) , ali sad klinci od 17 godina igraju Majore 😄 - cs2 je skoro isti kao csgo (malo bolji) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 8 hours ago, FATA said: Ima li negde da se igra 1.6 jos, komp mi ne podrzava CSGO?! CS imaš da cepaš gde god ti drago, samo vodi računa ima dosta servera sa cheaterima itd. Ali kad preko toga nekako pređeš možeš sit da se naigraš, ima i gomile ljudi odavde itd. 9 hours ago, FATA said: Inace kakav 1.5 to se nikad nije igralo? 1.3 je bio dosta popularan prvo pa posle toga 1.6 ili tripujem? 1.5 je kratko bio aktuelan, vrlo brzo potom su izbacili 1.6. 5 hours ago, mohr said: 1.6 bio i ostao zakon, igrao bi se i dan danas da ga valve ne ubi onako nasilno ovim djubretom od cs go-a, sad izbacuju cs 2 i mogao bi biti zanimljiv i daleko bolji od svog prethodnika prerano je to ocenjivati, pošto aktivno rade na izmenama i na osnovu feedbacka, ko zna kako će na kraju final da bude. meni recimo novi smoke uopšte nije bio loš, ali "profi" igrači se žalili pa su vratili stari, ko zna šta će još. E DA I Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 Kakvi su ovo madjarski linkovi!Vaistinu vaskrse, srecan Uskrs! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 Kakvi bre mađarski linkovi? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted April 16, 2023 Popular Post Report Share Posted April 16, 2023 (edited) Ova druga slika, ime fajla je szerbkiadas_Srecan-Uskrs_nagy.jpg. Ali dobro, bar nije na hr 🙂 Edited April 16, 2023 by manson 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 Ko bi ga znao kako ovo searchuje slike. Ali ako ništa znamo da nas i Mađari poštuju po pitanju naših običaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 2 hours ago, Lucky said: CS imaš da cepaš gde god ti drago, samo vodi računa ima dosta servera sa cheaterima itd. Ali kad preko toga nekako pređeš možeš sit da se naigraš, ima i gomile ljudi odavde itd. Daj prvo gde da skinem instalaciju! Gledao neki klip na jutubu i pomenuo lik da su neke instalacije zarazene (kapiram da je krek u pitanju, ali sta ga znam) pa ae da pitam bolje nekoga ko zna bolje 2 hours ago, Lucky said: 1.5 je kratko bio aktuelan, vrlo brzo potom su izbacili 1.6. Verovatno mi zato 1.5 nije ni ostala u secanju... bukvalno samo 1.3 i 1.6. 3 hours ago, Lucky said: meni recimo novi smoke uopšte nije bio loš, ali "profi" igrači se žalili pa su vratili stari, ko zna šta će još. Sad pogledao taj novi smoke i bila je super zamisao... bezveze sto su vratili na staro Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 16 hours ago, daniiL said: Da se okupi kanteraska ekipa sa RURa od pre 20 i kusur godina, ovi klinci danas ne bi znali gde udaraju. Moglo bi se napraviti 10ak opasnih ekipa. Kanteraška ekipa sa RUR nije mogla da osvoji 1.6 turnir ni u svojim najboljim danima, a kamoli sada 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 Pricam o kanterasima sto su svojevremeno igrali cs i igrali turnire i koji su svracali na forum. CS ekiipa iz doba turnira po igraonicama. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 bas sam nei dan klincu objasnjavao zasto ne mogu da gledam smesne csgo klipove gde se deru i vriste i kao ozbiljno igraju - imam ozbiljne flesbeke na retarde sa srpske cs scene, bukvalno mi se stomak prevrne kad se setim kakvih je otpadaka tu bilo 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 Igor u Deusu nekada: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 @Lucky Zar to nije bio fake news povodom prvog aprila? Smoke valjda ostaje isti. Ajde sredi neke keyeve ekipici sa foruma 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 4 hours ago, FATA said: Daj prvo gde da skinem instalaciju! Gledao neki klip na jutubu i pomenuo lik da su neke instalacije zarazene (kapiram da je krek u pitanju, ali sta ga znam) pa ae da pitam bolje nekoga ko zna bolje Turi ga na wishlistu na Steamu pa će ti stići mejl kad je na popustu, bude na akciji 3-4 puta godišnje, eno price history kaže da je u martu bio za 80 centi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted April 16, 2023 Popular Post Report Share Posted April 16, 2023 oce kurac fata da da 80 centi bogatasima kapitallistickim! 5 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 2 hours ago, mohr said: @Lucky Zar to nije bio fake news povodom prvog aprila? Smoke valjda ostaje isti. Ajde sredi neke keyeve ekipici sa foruma 🙂 e to već ne bih znao, nisam najbolje ispratio detalje oko toga, moguće da si u pravu, ako je bio prvi april, onda je dosta dobra fora 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2023 Report Share Posted April 16, 2023 8 hours ago, f4ts0 said: bas sam nei dan klincu objasnjavao zasto ne mogu da gledam smesne csgo klipove gde se deru i vriste i kao ozbiljno igraju - imam ozbiljne flesbeke na retarde sa srpske cs scene, bukvalno mi se stomak prevrne kad se setim kakvih je otpadaka tu bilo ništa se to nije promenilo ni danas 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 19, 2023 Report Share Posted April 19, 2023 bas je gotivan ovaj Everspace 2, lagano me vratio u bezbrizne dane rokanja Freelancera po ceo dan, topla preporuka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 19, 2023 Report Share Posted April 19, 2023 On 4/16/2023 at 7:13 PM, f4ts0 said: oce kurac fata da da 80 centi bogatasima kapitallistickim! Tako je Igi! U to ime zickam 80c ili da mi neko udeli ili igru na stimu! Inace kad si pomenuo drekavce daj neki primer? Bio sam i ja u CS prici neko vreme i ne secam se da je bilo teskih indijanaca u koji su igrali aktivno. Ne racunam random retarded koji dodju da pikaju celu noc ili slicno nego bas klan koji se koliko toliko takmicio. Inace kako polako krece lepo vreme i sezona hocu da napravim dobar rostilj. Jel ima neko ideju koji materijal bih mogao da koristim za grejnu povrsinu? Neko mi je predlozio ?firiket? Koji uzeh danas, 6m za 700rsd pa cu da se zezam sa tim i napravim probni. Medjutik kako se ne razumem rekoh da pitam stare kuke! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2023 Report Share Posted April 19, 2023 17 minutes ago, FATA said: Inace kad si pomenuo drekavce daj neki primer? Bio sam i ja u CS prici neko vreme i ne secam se da je bilo teskih indijanaca u koji su igrali aktivno. Ne racunam random retarded koji dodju da pikaju celu noc ili slicno nego bas klan koji se koliko toliko takmicio. ne znam dal' se šališ ali CS komuna je oduvek bila najgora od svih :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 19, 2023 Report Share Posted April 19, 2023 14 minutes ago, Lucky said: ne znam dal' se šališ ali CS komuna je oduvek bila najgora od svih :)) Ne sumnjam u to da su najgori ali me zanima koji drekavac mu je najvise skakao po zivcima! Od nekih 10ak klanova sa kojima smo mi redovno pikali bukvalno mi ne pada na pamet niko ko se drao/vristao i ozbiljno pikao, a nije da nije bilo posebnih slucajeva 🙂 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 Nemaš ti istu vizuru kao što može da ima neko ko je vlasnik igraonice 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 Zato i pitam, cisto da mogu da povucem paralelu! Od ovih kao poznatijih secam se da mi je hejven bio iritantan i u tom fazonu, ali mozda je samo do mene. Ovi ostali manje vise normala, cak je i Kili bio tih a fazon 5g mladji od nase generacije! 🙂 Velika je razlika i kad slusas zenu po ceo dan pa dodjes da radis, a onda gomila klinaca koji ako pogodi istu ili slicnu frekvenciju glasa i pistanja bukvalno napravi kurslus u glavi 😄 To nisam znao tada, ali sad razumem bolje! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2023 Report Share Posted April 20, 2023 Pa dobro nisi ni ti mogao znati celu "scenu" sad i ti 🙂 Ono, išao si u svaku igraonicu? U zenitu tamo ih je bilo koliko hoćeš, samo Forum je imao 200 kompova, ceo Vuk imao 300 i još gomila sličnih lokacija. Pa onaj kako se zvao što je bio u Industriji pa posle i u starom Merkatoru isti takav tri slova zaboravih - bilo ih milion, samo po BG-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts