Dule_smor Posted February 19 Report Share Posted February 19 Ma ne, sve je to normalno, ne budite zatucani! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19 Report Share Posted February 19 10 hours ago, manson said: Kako guraju svoju agendu, malo po malo https://www.telegraph.co.uk/news/2023/02/17/roald-dahl-books-rewritten-offensive-matilda-witches-twits/ Promene po neku reč ili cele rečenice tu i tamo, da bude u skladu sa ovim woke vremenima. Vi koji imate decu pitanje, osim onih knjiga štampanih u Hrvatskoj 🙂 ima li i kod nas ovakvih promena? haha, vrh je ovo sa svim ovim animacijama, potrudili su se 🙂 3 hours ago, Zwerko said: but mr. Optimus, Nightshade prefers not to use standard pronouns, but they/them" i onda se naravno Optimus izvinjava i ispravlja... I ja kao brate aj što gurate tu priču deci, ali ono u pitanju su jebeni roboti koji i imaju muške i ženske samo u licu i glasu, nije da inače imaju kurac i pičku pa da je problem oko rodnih odrednica 😄 bukvalno što neko reče na netu, they/them sad su kao emo početkom dvehiljaditih :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20 Report Share Posted February 20 Evo još malo poskupljenja :)) Znači umesto što je mleko bilo 100 dinara, pa kad je bila nestašica onda je poskupelo na 150 dinara i više, pa se pojavilo uvozno za 120, pa sad to ipak nije ok, tako da će sad sva da budu 150! Quote Влада Србије одлучила: за увоз млека плаћаће се такса 15 динара по литру, а за тврде сиреве 30 динара за килограм. Циљ је стабилизација тржишта и заштита домаћих произвођача, каже ресорна министарка. На седници скупштинског Oдбора за пољопривреду оцена да је такса на сир пренискa и да би могла да повуче контрамере Европске уније. kao i kačkavalji koji su svi u godinu dana poskupeli sa 1000 din kg na 2000 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 20 Report Share Posted February 20 Još malo pa ćemo biti sirotinja što pije bademovo mleko 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21 Report Share Posted February 21 Pa da budem iskren nisi daleko od istine 🙂 Ako se ne varam u DM-u su ta biljna mleka i dalje 199 dinara, koja su toliko koštala dok je obično mleko bilo 99 din, sad kad je obično 150-160-170din, nema više ni razlike. vidim sad da inače najavljuju neki novi "talas poskupljenja" od oko 10% za većinu stvari, tako da će i to super da utiče na sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 21 Report Share Posted February 21 (edited) On 2/19/2023 at 5:36 PM, Zwerko said: Bukvalno svuda guraju tu priču, ne znam još za knjige, ali klinac gleda neki Transformers Earthspark serijal crtanih na televiziji, to je izašlo valjda u novembru. I sad jbg ovi naši seljaci neće da puste svih 10 epizoda koliko ima, nego do 9, klincu to ne smeta i baš ga briga, ali što bi se reklo ja se zainteresovao "da li će da je ženi na kraju". Skinem ja, to su sad neki novi transformersi koji su postali na Zemlji, i u toj epizodi se pojave tri nova, a oni komuniciraju sa nekim klincima, jedan je muško, jedan je žensko, a treći je meni isto delovao kao muško. I kaže mu nešto Optimus Prajm "kao ajde ti uradi ovo", a on kao kaže nešto klinki koja onda kao kaže "but mr. Optimus, Nightshade prefers not to use standard pronouns, but they/them" i onda se naravno Optimus izvinjava i ispravlja... I ja kao brate aj što gurate tu priču deci, ali ono u pitanju su jebeni roboti koji i imaju muške i ženske samo u licu i glasu, nije da inače imaju kurac i pičku pa da je problem oko rodnih odrednica 😄 zali se da mu dete gleda pedersku propagandu voli zapad, brani ga svakim postom na ovom forumu Edited February 21 by reki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 22 Report Share Posted February 22 lol ova USA, poslednjih par nedelja... prvo oni vozovi, sada ovo, šta je sledeće? Tamo stvarno pacijenti preuzeli ludnicu 🙂 Navodno sve je OK 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 22 Report Share Posted February 22 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23 Report Share Posted February 23 Hajmo sad vi sa photoshop skillovima :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 24 Report Share Posted February 24 Zašto uvek Ašketa morate da prozivate...zašto... 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24 Report Share Posted February 24 ja sam već očekivao da će neko uraditi neki dobar fotošop ali ništa od ljudi! doduše film moram da pogledam, pa makar bio i potpuno izmišljen u odnosu na stvarnu situaciju 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted February 27 Popular Post Report Share Posted February 27 e pa ljudi, hteo bih da se zahvalim svima nije bilo lako ali smo uspeli 🙂 mozemo ovde da si cestitamo ! IDE GAS! SMRT ZAPADU! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 27 Report Share Posted February 27 OTVARAJ KVERTI RAKIJU STARU 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 27 Report Share Posted February 27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 27 Report Share Posted February 27 (edited) NEBESA SU NASA!!!!!!!! MOSKAU MOSKAO!! Edited February 27 by reki 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27 Report Share Posted February 27 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 27 Report Share Posted February 27 hvala lale, chocolate chocolate chip za vas ostale! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 27 Report Share Posted February 27 Šta sam propustio, šta smo uspeli? Čestitam svakako šta god da je 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27 Report Share Posted February 27 25 minutes ago, reki said: hvala lale, chocolate chocolate chip za vas ostale! ne volEm, daj neku slaninicu i roštilj, onda možemo da razgovaramo. taman svrati do redakcije da doneseš pa da se porazgovaramo uz čašicu rurovače! možeš da povedeš i kuče PET FRENDLI SMO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted February 28 Popular Post Report Share Posted February 28 Pre nego sto kukate na nase pandure kako samo uzimaju pare. Svabe imaju fiksne kamere na svakom cosku koje sam popamtio ovde po gradu gde su. Ali imaju i mobilne kamere koje menjaju lokaciju cesto i prilicno ih je tesko uociti zestekane. Najnovije od pre par god, parkiraju neki auto sa civilnim tablicama, obicno kombi/caddy fazon sa zatamnjenim zadnjim staklima...i stave kameru/radar unutra koja te samo blicne, ne znas ni sta te je snaslo i posle dobijes cestitku...evo juce bukvalno retardirano 30 ogranicenje u ulici u kojoj nema ni skole ni vrtica, nego kao zastita od buke...ne vozim preko 35 nikad, ali juce mi se nacrtao retardirani biciklista ispred i da ga preteknem snimi me kamera na 40ak kmh...napuse mi se kurca bas i oni i retardirani biciklisti...sad cu videti koliko su kazne, posto je i to naravno duplo poskupelo, zbog rata verovatno heh 1 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 28 Report Share Posted February 28 Za tebe je moj Pezo. On najbolje ide u prvoj 🙂 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 28 Report Share Posted February 28 kako kazu stari, "gde ima, tu se i prosipa" SAMO SIPAJ DOOLY! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28 Report Share Posted February 28 1 hour ago, Dule_smor said: Pre nego sto kukate na nase pandure kako samo uzimaju pare. Svabe imaju fiksne kamere na svakom cosku koje sam popamtio ovde po gradu gde su. Ali imaju i mobilne kamere koje menjaju lokaciju cesto i prilicno ih je tesko uociti zestekane. Najnovije od pre par god, parkiraju neki auto sa civilnim tablicama, obicno kombi/caddy fazon sa zatamnjenim zadnjim staklima...i stave kameru/radar unutra koja te samo blicne, ne znas ni sta te je snaslo i posle dobijes cestitku...evo juce bukvalno retardirano 30 ogranicenje u ulici u kojoj nema ni skole ni vrtica, nego kao zastita od buke...ne vozim preko 35 nikad, ali juce mi se nacrtao retardirani biciklista ispred i da ga preteknem snimi me kamera na 40ak kmh...napuse mi se kurca bas i oni i retardirani biciklisti...sad cu videti koliko su kazne, posto je i to naravno duplo poskupelo, zbog rata verovatno heh pa vozi i ti bicikl! makar je tebi lako tamo u njemačku! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 28 Report Share Posted February 28 Posao mi je na brdu gde je uspon veci nego na etapi na Pirinejima u Tur d Fransu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 28 Report Share Posted February 28 Klinika Švarcvald, a? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts