Dule_smor Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 i drveni krst ofc!a sijalice na buvljaku, zato ih menjam svakih 6 meseci:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 sere mi se kad vidim M/RS/AMG po traktorima ..ovaj je tek posebna sorta seljackog mentaliteta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Prosto me sramota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Prosto me sramota... Sto ti nemas takav? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Znaci auto je u fullu decko na mestu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Prosto me sramota... Sto ti nemas takav? Zato shto takvog novog ne isporuchuju po narudzbini u Delti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 Kako vam se cini nova Honda HRV, 1.6 dizel, nesto je skuplja od Octavie karavan koja mi je i dalje prvi pik ali sam/se vozio par tih manjih dzipica i odlican je dozivljaj. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 24, 2015 Report Share Posted November 24, 2015 Neuporedivo mi je to… Ako oćeš džipa zbog džipa, kupi novu Vitaru i sačuvaj pare :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 (edited) Nije ni bila ideja da poredim octaviu karavan sa hondom, samo sam pitao kakvi su vam utisci o HRVu Kad si pomenuo vec Vitaru, Honda mi deluje bolje i kvalitetnije taman za toliko koliko je skuplja... Edited November 26, 2015 by Sunshine. Typo Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Honda je svakako bolja, ako imas budzeta. Sto se dugotrajnosti tice, Suzuki je odlican i pouzdan. Meni se HRV licno ne dopada, ne pronalazim se u kolima tog tipa, al sigurno je ok masina. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 Dolivao sam destilovanu vodu u hlađenje za motor dok je bilo lepo vreme, međutim opet je došlo do donje crte, ali zbog temperature koja se noću vrti oko nule, ne znam da li da opet idem s destilovanom vodom ili da mešam vodu i antifriz, what would Dovla do? Punto 1.3 multijet je u pitanju.Inače postojeća tečnost je upadljivo crvena (lol), pretpostavljam da već ima antifriza u solidnoj količini. Takođe, koji antifriz biste preporučili? :DA kad sam već tu, taman da pitam šta uzeti od akumulatora (uzevši u obzir da je u pitanju dizelaš), sad imam neko Yuasa od 45 Ah koje sam pre neki dan morao da skidam i punim preko noći jer nisam mogao da upalim (verovatno je iscurelo od zime, osim ako nemam problem s alternatorom), a danas je krenula da mi sija lampica za servo (iako se volan ponaša isto ko i obično), pa mi kolega reče da verovatno servo nije crkao nego da je veliki potrošač a ako je akumulator problematičan, onda je napajanje serva u problemu itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 A da proveris zasto ti trosi vodu? 2 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 (edited) Sipaj bolje antifriz sad za zimu, ako je rozikasta tecnost onda je onaj G12, ja uzimam NIS-ov, jebemliga da li uopste tu ima neke razlike. Edit: alternativa je da ti neko proveri do koliko ti je antifriz koji je trenutno u sistemu drzi s obzirom da je razblazen, ima onaj neki tester uredjaj, meni majstor jedared proveravao kad sam inace bio kod njega pa mi rekao da je kul do -29 :)Sto se akumulatora tice ja sam sebi uzeo Vartu, jeste nekoliko hiljada skuplji ali su tad davali garanciju 40 meseci, sad sam cak video neku reklamu 50 meseci ali treba proveriti. Edited December 11, 2015 by Zwerko 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 Узми који год Г12 антифриз, али пре тога, као што Мохи рече, среди то где цури. Ја сам купио неки Бугарски ZXZ и већ трећа сезона како шљака, а јефтинији је од варте подоста тад био, не знам сад какве су му цене, али има га у Еуро07 радњама. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 11, 2015 Report Share Posted December 11, 2015 to je kad nisi uzeo golfa :Pnow that we got that out of the way1)voda i antifriz ofc, sredi prvo leak2)nemoj samo black horse i sl.3)vidi koliko imas tecnosti za servo u sistemu, ako fali zimi zna da skripi,blinka itd4)prodaj to i uzmi G2 ba! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 Fiat Punto – Voliš dominantne žene, skijanje i kinesku kuhinju. Voleo bi da se živiš i radiš u Norveškoj ali je svima jasno da se to neće desiti. Trenirao si odbojku. E za ivana_ nisu bas nista pogodili! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 pogodili su da treniram ujutruvudu, sipaj slobodno vodu i antifriz u razmeri 3:1, a akumulator može da se reparira, nemoj da bacaš pare za novi. ako je puklo neko malo crevo onda vidi na otpadu da nađeš drugo i zameniš, a ako je neko veliko i skupo, jeftinije ti je da dolivaš vodu svake nedelje.koji će ti servo, jel dižeš tegove ili ne, koji moj?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 Lako se čovek navikne na bolje :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 a i ne dize vise, prodao je tegove i sipku:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 Ostale su mi bučice i sklekeri!Mada kontam da si tu šipku poslednji put podigao kad si je iznosio iz kola :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 Shots fired 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 oh pomesao sam ivana_ i ivana ^^, ov je unforgivableElem vudu, ne deluje mi das bas happy sa tim fijatom? pitam jer ja ovde da bi dobio sluzbenu bemabru, moram da doguram na sledeci grade, a to je realnost ako bas sabijem tek za godinu i po do dve.A kako ce mi u medjuvremenu trebati auto (deca kod lekara, pu pu, ikea, mozda neka nabavka) gledam nesto gde moze 4 omanjih da stane, da ima neki gepek i da kosta do 5000. I tu recimo tvoj multijet sasvim cesto ispada kao hit na pretragama. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 passat b5.5-b6a6 c5volvlo v70recimo... i dosta manje od 5k bi moralo biti, za 2 godine ce te sluziti + nece opasti cena nestofiat ni zabari ne voze, uzmi ljudski auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 preko gocar.be prosto nema to sto ti pricas a da je 2007 plus godisteProsto nema. I gledam da kupim (ako bude uzimano preko oglasa, a ne od nekog poznatog) samo iz ovlascenog salona, jer tu jos uvek postoji garancija na auto i garancija na kilometrazu, ostalo su turci potpuno preuzeli, lazu i uvaljuju. A ja posto se u kola ne razumem tako vrhunski kao u IT, lako me je zajebati Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 13, 2015 Report Share Posted December 13, 2015 Sry, da dodam, ima ali kad su presli 200000 i stari 15 god.To ja ne bihGledam do 10 god i do 100000 na budzet max 5000e Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts