spo(ghost) Posted October 1, 2014 Author Report Share Posted October 1, 2014 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Ma jok, 1 mec i odmah znas da li je neko dobar ili los. Cak nema ni veze sto lik nije igrao 2 meseca. btw koja je poenta kupovanja HoD-a ako ces za 7 minuta da stackujes samo jednom? Mogao si da ostavis lifesteal na Morbid Mask realno. da stackujem za gyra ? lepo razmisljas :D,vec par puta mi se pao taj lik,igrao je predobrog shakera pre neki dan,poenta mog posta je bila da lik ima 300 pobeda,jedva je u plusu a ima preko 6 k rank,broken mmr :),btw,na profilu ima dosta vise pobeda,izgleda je decko dugo vezbao vs botova :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souldrinkah Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Napravio sam divine i ubili me :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 obozavam tbd likove,sto ne stave ranked lepo od lvl 1,nije ko da je lvl 13 neko dostignuce... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 sto ne stave ranked lepo od lvl 1 aj razmisli pa javi sta si zakljucio 3 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 (edited) Ranked sada moze da se igra posle 35-40 partija. Zbog toga sada ima milion tbd Zeusova u ranked u poslednje vreme (posto kada spamujes ult sa Zeusom u tih 35-40 partija + onih 10 calibration meceva dobijas rating ~5000 iako ti winrate 40% i nema veze sto ti je kda u svakoj partiji 2/10/5). Dobiju 5000 rating, sell, repeat. Edited October 2, 2014 by dovlaa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 aj razmisli pa javi sta si zakljucio ajd nauci sta je sarkazam pa nam se javi u dogledno vreme. -.- 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 sry ne ocekujem od tebe tako kompleksne strukture 1 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 doktor nauka mozes da me zoves :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 @dovla: ne razumem, kakva je to fora sa zeusom, neki tezak bug? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 bas to touche,nocas sam imao 2 gejma i 2 zeusa za redom,u protivnickom timu tbd zeus,moj ember 10-0 za 10-15 min,na kraju je zavrsio 18-1 i oprali smo ih,sledeci game,tbd zeus(drugi neki liK) u mom timu,pickuje zeusa prvi tim,ja mu napisem,reported if tbd zeus,krene game,overim ga i naravno tbd,kaze imam 6k rank main,protivnicki pudge ima slican game kao ember u prethodnom gejmu,poenta je da likovi samo spamuju ulti i prave mnogo dmg(uvek max dmg u ekipi) i predpostavljam da se i to jako boduje za ranking i da su uvek oko 5 k...uglavnom,obrisao bih to djubre od heroja iz igre :),a i ove degencine iz valve-a boli ona stvar da srede mm al bitno da non stop nove setove ubacuju... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 3, 2014 Author Report Share Posted October 3, 2014 mm je apsolutno pišanje od smeha :D na ~4k u jednom timu imaš voida ili juggera koji prvi ajtem pravi prezervansu, nema pojma šta je move n hit, deny, ili štagod, dok u drugom timu imaš pet likova ne maše strele, sprdaju se sa padževima, storm spiritima, itd :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Ne mogu da zavrshim partiju pre 40og minuta, makar vodili 2523532:0, a poshto obichno bude bar jedan pacijent u timu, desi se i da izgubim jer protivnichki tim ima jednog hard-carrya koji ume da rightclickuje. ;/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 bas to touche,nocas sam imao 2 gejma i 2 zeusa za redom,u protivnickom timu tbd zeus,moj ember 10-0 za 10-15 min,na kraju je zavrsio 18-1 i oprali smo ih,sledeci game,tbd zeus(drugi neki liK) u mom timu,pickuje zeusa prvi tim,ja mu napisem,reported if tbd zeus,krene game,overim ga i naravno tbd,kaze imam 6k rank main,protivnicki pudge ima slican game kao ember u prethodnom gejmu,poenta je da likovi samo spamuju ulti i prave mnogo dmg(uvek max dmg u ekipi) i predpostavljam da se i to jako boduje za ranking i da su uvek oko 5 k...uglavnom,obrisao bih to djubre od heroja iz igre :),a i ove degencine iz valve-a boli ona stvar da srede mm al bitno da non stop nove setove ubacuju... šta je tbd zevs? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 3, 2014 Author Report Share Posted October 3, 2014 pa da mogu da ulete prvi i sprže sve sa static fieldom i ostave sve na pola :) pre, dok static nije bio pasivna, su ga kinezi isto tako igrali, blink + bkb i budžili field do kraja :) mada, i na stranu to, zeusu treba mobility da bi mogao da juri ljude po mapi, dal bio force ili blink, ili oba, pošto nema nikakav slow, stun, itd :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 (edited) kad rade calibrating lucky pa jos nemaju rank,tbd = to be decided ili ne znam sta slovo D tacno predstavlja,al nesto na tu foru :) edit> sad mi pade na pamet,moze biti i determinated :) Edited October 3, 2014 by mohr 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted October 3, 2014 Report Share Posted October 3, 2014 Upalio danas Dotu posle 3 meseca, i imao rusa koji je celu partiju trolovao proklinjem sam sebe sto sam uopste upalio dotu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Morončina ruska koja ide drow mid, sabije, uzme pk jako brzo i ne izađe iz jebenog lejna 30 minuta. Nije se pomerio ni dok su rušili treći tower... Naravno da je posle napisao "I won my lane" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 5, 2014 Report Share Posted October 5, 2014 Dok ne stave besplatno da dobijas TP svaki put kad si u bazi nema nade za pomoc kad te dajvuju. Mada verovatno ni to ne bi pomoglo zato sto bolidi nemaju map awareness.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 (edited) Ovako izgleda svaka moja partija posle 8 minuta kada treba da igram kerija Zato sam i prestao da igram kerije posto odma izgubim u 20 minutu. 4 dementa fidera svaki put. Da zaboravio sam da kazem da 4k imbecili nemaju blage veze sta da pikuju takodje.. Oni biraju LC, Jakiro, WK, nama lik bira Furiona i kaze Offlane. Ok.. Edited October 6, 2014 by SpiRo 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Kakav dement, ide offlane furion..................................................................................... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Dobro izgubili ste laning fazu, dolaze posle toga temfight faza. Imate magnus ulti, chrono, ako napravite koji kill imate i pushing dobar od furiona i enche. Ali naravno najkakshe je opichiti afk, okachiti ss na rur-u i kenjati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 (edited) Nije poenta sto ide offlane, poenta je protiv koga ide offlane Sta li pricas ti, koja lejning faza srusili su nam tron u 21 minutu, magnus dagger nije imao.. U mom ultiju ako jednog uspemo da ubijemo to je bio uspeh a posle pomremo svi. Kad vidim ova proseravanja kao izgubili ste u early fazi 1-15 ali u mid fazi ce da ih prebijete, oni u 15 minutu imaju LC sa phase, daggerom i desolatorom i Gyro 13 min bkb. A kod nas je najskuplji item tread boots. Edited October 6, 2014 by SpiRo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 l2p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlaa Posted October 7, 2014 Popular Post Report Share Posted October 7, 2014 Magnus je kupio dagger u 13om minutu. Ti si fejlovao neverovatno sa itembuildom, a Furion je solidno odigrao. Umro je jednom u lane phase i to kada su 2 supporta isla okolo sto ne moze da se izbegne osim ako se neko ne tp-uje sa drugog lejna. Pokusavao je da uradi nesto, ali vi ostali ste igrali PvE i boleo vas je tuki. I naravno da ne moze da se ubije niko u chrono kada imas Midas. Od tvojih teammateova jedino Enchantress ne zna sta radi. Bane je kupio Sentrije, ali dzaba kada nemate nikakav disable za Weavera, a ti nemas PMS, pa Weaver moze da te ukenja kako hoce. Cim si dobio 6. level samo si trebao da pingujes na Weavera i bacis Chrono, NP si tp-uje i ubijete ga i srusite tower, ali ne, ti si bacio Chrono kada je Furionov tp bio na cd, a cak i tu ste mogli da ubijete Weavera ali ti nisi imao nikakav map awareness. 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts