Jump to content

dovlaa

The X
  • Posts

    375
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dovlaa

  1. Koji laptop uzeti do 40000?
  2. Koji laptop uzeti do 50000? Izbor sam sveo na Lenovo IdeaPad Z50-75 ili Dell Inspiron 3542 (mogao bih da kupim eksterni HDD), ali moze i neka druga (bolja) opcija. Trenutno mi se vise svidja Dell, iako ima samo 128GB SSD. Mislim da mi to ne bi bio problem posto na desktopu koji imam vec 4 godine sam zauzeo samo 200GB, Lenovo ima bolji display (full HD) i neintegrisanu graficku, ali mislim da mi to nije bitno posto ne bih koristio laptop za igrice. Na Dell-u baterija traje mnogo duze (ako je verovati review-ovima). Lenovo ima standardnu garanciju od 2 godine, dok Dell ima 3 godine garancije (ne znam da li to vazi i za bateriju, verovatno ne).
  3. Za pocetak bilo sta na temu specifikacije softverskih zahteva.
  4. Step 1: Selektujes sve, Step 2: posaljes ih na jedan kamp, Step 3: izbacis jednu iz selekcije (shift + levi klik na portret u selekciji) Step 4: posaljes sve selektovane na drugi kamp Repeat step 3 i step 4 dok ne posaljes sve u razlicite kampove. Tehnika se zove "cloning".
  5. dovlaa

    NBA 15/16

    http://www.nba.com/analysis/rules_12.html?nav=ArticleList "Contact which occurs on the hand of the offensive player, while that hand is in contact with the ball, is legal. "
  6. dovlaa

    6.86

    @Hijavata Lvl16 LD sada - Spirit bear damage = 65 - Spirit bear ms = 350 - Rabid duration = 30 + Rabid ms% = 25 - True form hp bonus = 900 Lvl16 LD pre: + Spirit bear damage - 73 + Spirit bear ms = 380 + Rabid duration = 50- Rabid ms% = 20+ True form hp bonus = 1000 Bar sto se late game-a tice skoro sve je isto, mozda je cak malo nerfovan, zavisi kako ispadne ta nova magija. Dobra stvar u early game-u je sto mozes da nabudzis Spirit bear i Rabid i mnogo si brz a Rabid ti traje duze. Ako ova nova magija bude prekidala TP, pa da imas neki nacin da prekines tp koji nije pray to rngsus. A i mozes da spasis medu ili sebe kada bezis. @Starbak I na sve to +200 range na hook :D
  7. dovlaa

    6.86

    Verovatno ce se kretati kao da si kliknuo desni klik na fontanu
  8. Mogli bismo svi da skinemo Dota 2 Test i da pikamo na novom patchu. Mana je sto je 8GB (= 2 sata sa 10Mbit/s) i sto morate sva podesavanja iz normalne dote rucno da podesite. EDIT: izaso patch na main client tako da nista od ovog sto sam gore napisao :D
  9. dovlaa

    6.86

    http://www.dota2.com/686 EDIT: actual changelog http://www.dota2.com/balanceofpower
  10. Mora da se napravi jedan highlight mix lakija kako snajpuje kurire :D
  11. dovlaa

    The Lowest Priority

    Koja je poenta klipa, jel ovo treba da bude smesno, zanimljivo, informativno...? Ali, samo napred, tako je nikolasi poceo, pa eto ga sad ima sponzore.
  12. dovlaa

    The Lowest Priority

    Jel moze neko da objasni koja je poenta klipa...?
  13. http://www.dotabuff.com/matches/1812592913/builds Ovo za party mmr znam jer sam gledao uzivo, a i ti si gledao uzivo tako da bi trebao da znas. Uostalom, pogledaj dota2 profil od tih likova sa kojima igra (Lord of Castamere i ti likovi), mozda su uspeli da predju 4500 do sada. :) EDIT: Alchemist iz onog gejma sa Rubickom = 4285 solo, 4421 party Spirit breaker (lord of castamere) = 4692 solo, 4378 party Treant i Silencer nisu stavili ratinge na profil ali ne verujem da su iznad 5k
  14. Pa sto na turnirima nije isao na taj skill build onda? Lako je njemu kada igra sa 4 drugara koji su 4.5k solo i party a on je 8k solo i 5.5k party. Ta lina je bila 5k, tako da je to u rangu kad sam ja igrao na drugarovom accountu na 2k mmr i rushovao rapier na bounty hunteru. Svi ti gejmovi koje igra miracle na kojima ima highlighte su sa tim partijem gde se on sprda sa masom jer ima 3k solo mmr vise od protivnika.
  15. I na kraju Titanika je poceo da se stvarno davi, Kameron je hteo da prekine snimanje, ali je Leo nastavio da glumi. Jedva su ga oziveli posle. A jel ste znali da je Boyhood sniman 12 godina?
  16. Nisam gledao partiju, komentarisem na osnovu tvojih komentara Zr.Ninji. Lik ti kaze nisi napravio stick i ti "lol wtf sto bih pravio stick", a sledeci komentar je "pa uzeo sam 5% magic resist auru (aka 35hp ako te protivnici zgovnaju od 700 do 0 hp samo sa magic damage-om) jer su protivnici magic heavy". Moj komentar vezan za pro gejmove je bio da potvrdim pricu o tome koji je najucestaliji build na rubicku. A ti ako ulazis u gejm sa mentalitetom "vidite sa kojim debilima igram", naci ces manu i Miracleu.
  17. A nisi uzeo stick iako "im je citav early teamfight pa skoro magic"? Anyway, gledao sam AM i EU kvalifikacije za Frankfurt Major i samo je Fly u jednom mecu uzeo auru na 4tom levelu. Ostali su svi uzimali stun, a auru tek na 9om ili 10om levelu. I svi su kupili bar Magic Stick.
  18. Da i ja sam primetio da ovi sto se non stop zale samo solo igraju. Ili nemaju ni jednog drugara koji ispunjava njihove skillerske standarde ili niko nece da igra sa njima.
  19. Bacio sam pogled na replay, bristle i cm idu offlane i imaju po 1 set tangoa. Niko ne ide da uzme bounty runu na lvl1, osim SF-a (top runa sam) i legiona (bot runa sam, i na neku boziju nepravdu je uspeo da je uzme iako su protivnici na toj runi imali shakera i vengu koji zajedno imaju 2.5 sekunde stuna). Protivnici uzmu top runu i nakon toga, bristle koji ima 4 tango-a krece na njih kao da je lvl16 i maxovanu drugu i trecu, a ne lvl1 sa drugom. Naravno posle toga vise nema 4 tangoa, nego ide offlane sa 2 tangoa i 50% helta. Pretpostavljam da si ti Silencer, stavio si glaives na autocast, umesto da castujes manualno i da na taj nacin ne pulujes kripove ka sebi svaki put kada harasujes. Mislim da biste taj donji lejn dobili samo da si stojao pored kripova (malo se pozicionirao da ne moze da te blokira shaker) i manualno castovao glaives i harasovao. Gornji lejn je bio lost, cim im je ponestalo tango-a, tako da su stojali pored svoje kule, pa cak ni tada cm-u nije palo na pamet da ode da gankuje mid ili da pomogne donjem lejnu. LC-u je skill build glup do jaja. SF dolazi da gankuje na 7-8 minutu i umire posto LC divuje tower da dueluje nekoga, dobija 2 stana, protivnicki Invoker se tp-uje i cleanupuje. Kad su im istekli tangoi, cm i bristle afkuju kod kule. 13ti minut, Bristle jos malo pa lvl6, cm ce mozda u skorijoj buducnosti imati boots ali tesko.
  20. deadmou5 je bio nevidjeno sranje. EG pobedio, svi su hyped i lik pusti neku smaracku pesmu koja ima buildup 3 minuta, taman da se svi smore. Jedino kada je masa pokazali bilo kakav vid zabave je kada je ovaj "trolovao" i pustio pesmu od avicii (levels, sto je realno 1000 puta bolja pesma za ovu priliku nego bilo sto od deadmoupet), naravno odmah je prekinuo posle 5 sekundi, verovatno da ga ne bi tuzili ili tako nesto.
  21. Stavi download region na USA.
×
×
  • Create New...