Anta-93 Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 6-0 meepo sa tonu exp umre 7 puta i konstantno juri po mapi i umire, nije riki bio problem :D a da ne pricamo da je meepo pickovan posle licha, platili su te da nas unistis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Nije, ja sam pikovao licha posle meepa? Ili je toliko puta bilo rečeno da ide meepa da sam jednostavno išao u pohod na njega jer me je zaskakao u prošloj partiji stalno ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 carski mi je deo gde si bacio ulti, ja se mučim da splitujem tri govnara, i kad sam napokon izdvojio na jednog od soma hp-a, dolazi invoker da me brohuguje "hug me, im gonna save you from chainfrost" :D i onda samo rešetanje :D:D:D: Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Lich je pikovan posle meepa, secam se i komentara "anti meepo heroj"! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 nema veze, večeras vas dominiram, ako me uopšte pustite da igram!sa mipom ofc Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 u 22.00 AKO SMETE :v Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 2200 it is! Ništa isprobavaju se meepo counter heroji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 (edited) mutovano govno bez steam profil-a uzima mid sam morphom,na lvl 1 skilluje waveform,ok,mozda eventualno bude neki gank,ali nemaju njukova,umire prvi put od pande na midu,spamuje well played ceo game,umire drugi put posle gank-a sb-a iako su mu momci sa easy lane-a rekli xyz puta,krece da kupuje kurire,salje ih protivnicima i fida on purpose,pa takvom govedu ne znam sta bih pre pozeleo...i kako taj lik uopste ima 4.8 k mmr http://www.dotabuff.com/matches/861160309 Edited August 28, 2014 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Nema gore stvari nego kada je rus kapetan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 otisao afk 10-tak min pre kraja gejma i pustio ih da nas zavrse jer nisam hteo da iznosim 3 totalna ruska retarda a i drugar je bio ocaj sa razorom :D http://www.dotabuff.com/matches/863670584 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 I dalje mi nije jasno zasto igras dotu? Ali ozbiljno, nemas sta drugo da igras pa zato? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 why not Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Ne znam kako vama, ali ja u poslednje vreme u 10 partija pitanje je da li odigram 5 krstenih...ovih ostalih 5 zali Boze vremena i nerviranja, ljudi su pocevi masovno da rejdzuju, kvituju, idu afk, pickaraju se jedni sa drugima celu partiju i tako u krug... Sad odigram dve partije zaredom sa istim likom koji je u tripu da kad izgine, a obe je izginuo u prvih 5 minuta, nesto tu izrejdzuje, kao ode u sumu farma (jedna partija Bristle druga Sniper), solira, bleji par minuta na fontani, svira kurcu, nece da igra sa timom, celu partiju igras fakticki 4vs5 i naravno izgubis...ali aj da mu je neko nesto rekao, tipa "e nub si, poginuo si" ili sta vec, nego niko nista! Jebe mi se sto sam izgubio nego sto mi budaletina potrosi maltene 2h bezveze, umesto da sednem i opustim mozak malo, nerviram se kao idiot, jebem ti vise i dotu, kolicina retardiranih partija postaje neizdrziva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Meni u proseku od 10 2 bude sjebane ovo ostalo kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 (edited) Kad god ne afk-ujem cim vidim debile zazalim i posle molim sve izmisljene bogove ovog sveta da im deca pomru da ne kote bezumnu gamad kao sto su oni.. Edited August 30, 2014 by SpiRo 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 it's only a game they said Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Toweru ovaj YL te bas ne voli :P 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 kakve ovo ima veze sa njim :pP:P:P:P;pPP: :P : P :P P :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 (edited) Afk-ovao do 3k i reko aj necu vise afk i igracu ozbiljno. Posle desetak dana stigao do 3900. Boze mili, podsetio sam se kakvi debili igraju u 4k.. Mozda nisam osetio prvi put zato sto sam prosao kroz 4k afk-ujuci pa se nisam nervirao. Kada kazem 4k mislim na ljude 3500-4500. U 4k igraju ljudi koji ne znaju item build, skill build, nemaju map awareness a positioning ne znaju ni da postoji u igri. Sve je to ok navikao sam ali ne znaju cak ni na koje linije da idu i koji heroj ima koju ulogu.. Vreme je da se vratim afk-u da ne bi umro u 30oj.. Edited August 31, 2014 by SpiRo 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Afk-ovao do 3k i reko aj necu vise afk i igracu ozbiljno. Posle desetak dana stigao do 3900. Boze mili, podsetio sam se kakvi debili igraju u 4k.. Mozda nisam osetio prvi put zato sto sam prosao kroz 4k afk-ujuci pa se nisam nervirao. Kada kazem 4k mislim na ljude 3500-4500. U 4k igraju ljudi koji ne znaju item build, skill build, nemaju map awareness a positioning ne znaju ni da postoji u igri. Sve je to ok navikao sam ali ne znaju cak ni na koje linije da idu i koji heroj ima koju ulogu.. Vreme je da se vratim afk-u da ne bi umro u 30oj.. ili prosto da se ne nerviraš toliko zbog gluposti :) nego igraš sa nama lepo 5na5 i uživaš! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 (edited) C9 vs. NaVi, bone7 noob poz za mohra admiralabuldoga Edited August 31, 2014 by dovlaa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 (edited) KAKAV NUB 3PLE NULL & BLADE MAIL, JEBENI RUS! btw thx bone chan [ Edited August 31, 2014 by YL- 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 ili prosto da se ne nerviraš toliko zbog gluposti :) nego igraš sa nama lepo 5na5 i uživaš! :)) Da bar mogu da igram i da se ne nerviram.. Bolje je da vi plesete bez mene ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 nisam gledao game c9 vs na'vi ali sam poprilicno siguran da bone7 za 35 min nije imao samo 3 null-a,blademail i 80 cs-a :D,poredjenje vam je jako lose,+ je taj build bio legit vs tima gde ni jednom heroju bkb nije core ili early... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts