Lucky Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Ma nije mi niko digo nalog nego smo imali neku raspravu na institutu vezanu za gej prava i za njihovu socijalnu sredinu, pa cisto eto zbog toga. Ne znam cemu taj rant :) Nije rant nego jednostavno ti je postavka cela "blesava" i ti to znaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Маре цар. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 ja bih pratio kad bi neko okacio protu u topic I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 (edited) :D hoćeš da dođem da ti pečujem widows koji build imaš Edited November 18, 2013 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 uzgred, pozdravlja vas nikita, ali pickica nece da se javi, samo lurkuje! 5 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucianus Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 pa jer si jebo na kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Marko i dalje ima problem sa filterom sta treba postovati a sta ne. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 cely prfvr Tako ti je to kad izađeš na televizor.. odma ima ženske ima sve.. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 (edited) ... njah, nece shvatiti kao salu Edited November 18, 2013 by mnjah Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 opa, teske reci Tako ti je to kad izađeš na televizor.. odma ima ženske ima sve.. samo nasilje, droga, alkohol i droga! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Nesto bas razmisljam, da li bi mogao da postoji topic na ruru koji bi bio pandan klinke sa chata ali za gej populaciju. Mislim ukoliko bi postojala neka odredjena gej komuna na RURu da li bi takav topic mogao da opstane i da li bi ga iko drugi pratio osim njih. Mislim da smo jos uvek vrlo homofobicni za tako neku akciju. 2 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted November 18, 2013 Popular Post Report Share Posted November 18, 2013 jebote ovaj dei je kandidat za troll godine, pod uslovom da je taj post zaista troll ofc :DDD inače, spavao sam danas ceo dan kao car! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 [jupi] "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 (edited) браво јебенимарко o/ Edited November 18, 2013 by алфа Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 ae! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Drugovi, svakoj pobedi ponedak dođe kraj, ali je bitno odmah krenuti u nove bitke i vojevati nove uspehe i pobede! SADNEMA STAJANJA BREAJMO:Dспавао сам два сата, али без обзира на све побеђујем овај дан лагано! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 dan je poceo fino! :) @majebenimarko daj drugaricu! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 mare, jesi jebao ovu što joj windows nije genuine i kakve veze to ima s tim što nikita nije dao hristini da ga vaginalno izmanipuliše ili je stvarno bio u čačku :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 ma nicky mi je poslao to u fazonu "doing it wrong", posle mi je objasnio da je za pola rura, pa sam mogao da obrisem ime bar... no, naravno, plus sam joj pechovao windows! jedino mi je trebalo oko 10 minuta da skapiram kako da ugasim jebeni avast, posto iako sam ubacio taj loader kao excepshn, ovaj ga opet baci u vault kad pokusam da ga pokrenem uzgred, odgledah sinoc ovo sa njom, i plakao sam kao pickica u nekim momentima Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Drugovi, svakoj pobedi ponedak dođe kraj, ali je bitno odmah krenuti u nove bitke i vojevati nove uspehe i pobede! SAD NEMA STAJANJA BRE AJMO TAKO JE! pojavi se na nekom online stredstvu komunikacije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 ma nicky mi je poslao to u fazonu "doing it wrong", posle mi je objasnio da je za pola rura, pa sam mogao da obrisem ime bar... no, naravno, plus sam joj pechovao windows! jedino mi je trebalo oko 10 minuta da skapiram kako da ugasim jebeni avast, posto iako sam ubacio taj loader kao excepshn, ovaj ga opet baci u vault kad pokusam da ga pokrenem uzgred, odgledah sinoc ovo sa njom, i plakao sam kao pickica u nekim momentima Gledali ste muziku iz filma? eto štosa! :) Jutros sam se jedva probudio nešto, baš mi je bilo teško a nije zato što je ponedeljak niti sam prek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 које јутарње царевање Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Ma nije mi niko digo nalog nego smo imali neku raspravu na institutu vezanu za gej prava i za njihovu socijalnu sredinu, pa cisto eto zbog toga. Ne znam cemu taj rant :) Dei novi Dvini.od martinki do duginih boja. životni put pretemenjenog krezavca. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 Dei novi Dvini. od martinki do duginih boja. životni put pretemenjenog krezavca. Eto sta Evropa uradi od coveka a mogao je da bude salonski nacionalista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 свемир је у равнотежи - добили смо Рамија, а изгубили Деија. не знам ко је боље прошао, али се наслућује. Овај Драле је бог. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts