Doca Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 (edited) onda nije drami nego neko od pripadnika soroš lobija koji nikako da nauči da nije "srpski" nego "srbski" jer nije srpija nego srbija! Edited December 7, 2016 by Doca Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 мајку им јебем ону сорошевску да им јебем у дупе и у око. ! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Tako je...a i Vuk je bio austrijski špijun...majku im jebem...a i Njegos je sumljiv u tom smislu.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Znaci dobar Arrival, majku mu, ko ce sad da ceka normalna snimak, ne ide mi se u BG u bioskop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 utorak dan za bijednike +2d = 350 dinzhi karta ko u dobra stara vremena =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 ja upravo odgledao Arrival, za mene 10/10 sve osim kraja, nekako mi ostao nedorecen ili sam previse iznenadjen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 e da arrival, predobar ali zaista nisam ocekivao da me bas toliko odradi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 14 hours ago, Čamuga said: ja upravo odgledao Arrival, za mene 10/10 sve osim kraja, nekako mi ostao nedorecen ili sam previse iznenadjen 10/10 и од мене, али како недоречен? Управо чиста десетка јер је поентирао на крају и заокружио мисао. Цео филм је о Сапир-Ворфовој хипотези, где ванземаљска цивилизација дарује човечанству свој језик, чијим коришћењем се мења перцепција времена, могу да виде будућност у виду сећања. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 4 hours ago, Corey said: 10/10 и од мене, али како недоречен? Управо чиста десетка јер је поентирао на крају и заокружио мисао. jasno je meni oruzje = jezik heptapoda i da imamo 3k godina da ga naucimo/koristimo prica i svega sto se vrti tu. Ono sto mi fali malo je vise price oko bas tih 3k godina u buducnosti, nisu tu bas nista objasnili, nikakav razlog ili nesto zbog cega ce ljudska rasa njima biti potrebna, isto nisu ostavili nikakav trag da ce biti nastavak. Kako sam ja video sve se svodi na njenu slobodnu volju da li ce da pusti da stvari idu svojim tokom ili ce promeniti zbog bolesti cerke i porodice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Pa i nije ponta tih 3000 godina, to je samo plot device da se prenese tematika. 9/10 od mene, jer sam predvideo twist u prvih 10ak minuta :) iako sam odgledao samo jednom trejler Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 On 12/7/2016 at 0:23 PM, absolute said: Ima i kad kaze nesto na kome je jeziku - u filmu kazu English...prevod "Srpski" :D čak mislim da ima i tajpo i da piše "srspki" ili "srpksi" :)) On 12/7/2016 at 0:16 PM, Corey said: Превод је стварно жасу, "Бетмен и Робин" : (((((((((( realno, nisam ni ja skapirao poentu za tim. ako je već fazon da bude nešto prepoznatljivije, mogli su da stave Paja i Jare :)) Inače sam imao isti "problem" kao nikita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 9, 2016 Report Share Posted December 9, 2016 Mislim da piše "sprpski"... Smejao sam se tome. Odlična je priča, vrlo lep film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 (edited) EDIT: Da dodam i http://www.imdb.com/title/tt3774114/ Snowden (2016) Mozda samo mene iritira ovaj glumac, takodje i pokusaj da skine glas je jako iritantan kroz ceo film, prica je manje vise izneta s tim da mi deluje kao da su dosta stvari i izmislili i dodali (neke wow tenzija scene) kako bi film bio prodavaniji... citizen four originalni dokumentarac mi je bio mnogo zanimljiviji http://www.imdb.com/title/tt2140479/?ref_=nm_flmg_act_6 Ocena po meni prevelika, a opet je bolji x2 od Equalizer-a sa Denzelom... dosta stvari je ostalo nedoreceno, verovatno ce biti drugi deo Edited December 12, 2016 by lancemi3d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2016 Report Share Posted December 13, 2016 On 12/9/2016 at 9:36 AM, Lex said: Mislim da piše "sprpski"... Smejao sam se tome. Odlična je priča, vrlo lep film. ahaha, jeste, u pravu si :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 http://www.imdb.com/title/tt4361050/ odlican horor,krece nesto sporije ali kada se zahukta ne staje,poprilicno nepredvidiv i definitivno zasluzuje dosta vecu ocenu od one na imdbu-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 ono kad dodjes na rur da ispljujes Arrival Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 Reci bar da je bolji od Interstellara Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 uh, nazalost nije. Interstelar je imao potencijal da bude najbolji ikada, da nije bilo usranog kraja i..... MURPHHHHHHHHHHHHHHHH Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 Фино за погледати... ко воли, наравно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 23, 2016 Report Share Posted December 23, 2016 http://www.imdb.com/title/tt3289956/ fenomenalan cist horor,gledao sam neku nesto kracu verziju od sat i po ali svejedno je predobar,sve preporuke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted December 24, 2016 Report Share Posted December 24, 2016 Sausage Party http://www.imdb.com/title/tt1700841/ Animirani film koji niko normalan neće dati detetu da gleda. :) F-bombe na sve strane i totalno iseravanje po političkoj korektnosti. Puno omaža i referenci, što na fiktivne što na stvarne likove. Lično mi je bilo pomalo iritantno i forsirano, ali me vuklo sve do kraja da vidim po čemu će da udare u narednoj sceni. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 25, 2016 Report Share Posted December 25, 2016 Hell or high water Legao mi odlicno iako je malo spor, jedan od boljih koje sam pogledao u zadnje vreme Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 ponovio inception jos od doba kad je izasao,must see gradivo,filmchina koja mi je legla jos bolje iz drugog gledanja a i proslo je dosta pa sam puno toga zaboravio,pure 10 http://www.imdb.com/title/tt1375666/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Odgledao Star Wars Rogue One i film me je veoma prijatno iznenadio. Ima naravno gluposti koje uobicajeno krase ovakav zanr ali ton filma je odlican. Prica je odlicna, poslednja etapa filma je odlicna. Zaista neocekivano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Imaš poseban topic za to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts