Vlada_ Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 i sad su svi u tripu ljudskih prava, aj ova riba da nema noge ovo je cini mi se previse far-fetched, iskreno. nije mi palo na pamet ni u jednom trenutku gledanja Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 ... valjda je po stripu film, a tamo isto ima takav karakter, doduše muškoga pola. nisam siguran da su u njemu razmišljali o ljudskim pravima, mada ko će ga znati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 Noge nemaju ljudska prava Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Odgledao kuma dvojku juce, posle toliko godina otkad sam odgledao keca, i misljenja sam da je drugi deo bolji od prvog i nadam se da nisam jedini koji tako misli :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 То си прочитао на Википедији, признај 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 maggie sa svarcijem,gledao iskljucivo zbog njega,ako cenite svoje vreme,ustedite si sat i po zivota :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 CONTROL (2007) Joy Division, Ian Curtis, priča o njegovom životu, skroz dobro odrađeno, iako sam očekivao umetničko proseravanje fazon a i generalno ne volim te "po istinitoj priči" filmove. Glavni glumac sabio baš jako, dosta brzo mi je prošlo tih 2h, iako je možda film i nešto sporiji... čudno jako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 31, 2015 Report Share Posted May 31, 2015 (edited) Одлгедах синоћ у биоскопу Сан Андреас. Сцене разарања су већ отишле у перверзију, шта све може да се компјутерски одради са рушењем милионског града. И некако је готивније од било каквих напада ванземаљаца, јер постоји та доза нелагоде да се догађа нешто на шта нико не може да утиче. Са друге стране, сценарио је уби у мозак, али ко би и очекивао нешто другачије... Блејк, ћерка главног лика (Двејна), ми је била претерано позната, али не због фаце, него због тотално неспојивог - смерне девојке од 17-20 лета (ил колико већ), сва у фазону мешанца часне сестре и girl scout-a, и сиса које скачу из сцене у сцену, скоро па хипнотички. И онда, сасвим случајно, или можда подсвесно, данас кренем да одгледам из почетка True detective, кад оно, не лежи враже, тј не скачите сисе... Александра Дадарио, мхм Да препоручим за гледање у биоскопу... па не знам, и поред специјалних ефеката и ове мале кучкице, можда боље оставити за кућно гледање домаћице. Edited May 31, 2015 by brue 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 (edited) Chappie (2015) zanimljiv film, pun nelogicnosti, naivan i zbrzan ali je drzao paznju sve vreme 7/10 da se razumemo da nema tolko nasilja mogao bi da prodje kao film za decu, al mislim da ga je pip previse ocrnio :D Edited June 1, 2015 by reky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 Film je dobar. Yolandi i Ninja su istoimeni reperi koji se sprdaju u filmu, promovisu sebe i Juznu Afriku. Meni su bili totalno gotivni a i ona pesma na kraju o njemu je dobra ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 Александра Дадарио, мхм она је и мени остала у лепом сећању. ту сам сцену замрзао да утврдим да ли су сисе праве или не. супруга тврди да су дорађиване, ја и даље нисам сигуран, тј. мислим да су праве. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 prave i mlade IMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 Sad će stija da me hejtuje bat: Poltergeist 2015 - http://www.imdb.com/title/tt1029360/ Rimejk dobro poznatog originala. Ukratko, dosta je loš. Ako bi trebalo da gledamo detalje i tako to, ima poneka svetla strana. Nije loše kako je tema obrađena sa gledišta ove vremenske razlike i toga šta je sada dostupno ljudima a nije bilo kada je pravljen original. Tu i tamo OK gluma, nema ni puno jeftinih štrecalica momenata (možda 2), nema ni toliko "rupa" (kakve se inače viđaju u horor filmovima) ali sa druge strane nema ni ništa specijalno zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 MR TURNER Ubitačno spor ritam i sama tematika filma kao takva (više je slice of life dotičnog gospodičnog, nego nešto sa početkom, sredinom i krajem), ali kvalitetno odrađena za ljubitelje period filmova, uz par briljantnih i opičenih scena i likova, i rutinski odličnog Timoti Spala Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 što ću da te hejtujem :D meni je to jedan od omiljenih horora ikada, sigurno ću ga gledati iako ga nisi nahvalio ok, upozoren si na vreme! :) setio sam se jedne genijalne rupe, ide u spojler iako je totalno nebitno i ne spojluje ništa Scena 1 - Klinka priča sa ortakinjom preko Facetimea i kaže "Ma da, došli smo u ovaj buđavi kraj, nema nigde nikoga, nema ni tržnih centara svi su se zatvorili zbog krize. Ortakinja kaže "Nema tržnog centra? Ladno lol" Scena 2, 3 minuta nakon prethodne - Ćale bio u lokalnoj prodavnici i seda u kola, pogled mu pada na retrovizor a u retrovizoru - šoping centar :) I lik odlazi u shopping spree :)što će kasnije biti bitno za priču Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 mr robot, koja pobeda na vise nivoa, serija je, koja se nastavlja za nekih 20 dana... 9.7/10 od mene http://www.imdb.com/title/tt4158110/ Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Survivor http://www.imdb.com/title/tt3247714/?ref_=nm_flmg_act_6 Mnogo smešan film. Nikome ga ne bih preporučio, ali je smešan zbog dijaloga. Nikada do sada nisam video film sa ovakvim dijalozima. Ne znam ni da li ću umeti da objasnim. Kao recimo da su svi deca i pričaju bukvalno šta im padne na pamet. Dakle, nema razmišljanja ili skrivanja ili metafora ili ne znam ni ja čega. Jednostavno kažu. Gluma je potpuno u skladu s tim. Jedino Pirs pokušava da napravi neku facu, ali to ispada smešno. Mnogo smešan film. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 zvuči kao odličan izbor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 (edited) mr robot, koja pobeda na vise nivoa, serija je, koja se nastavlja za nekih 20 dana... 9.7/10 od mene http://www.imdb.com/title/tt4158110/ dobar pilot :D gledacu :D Edited June 2, 2015 by reky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Debeli Posted June 4, 2015 Popular Post Report Share Posted June 4, 2015 (edited) Небо над Берлином (Der Himmel über Berlin), 1987. још једном ћу само рећи ПРЕДИВНО. једноставно, морао сам да погледам овај филм опет. дозивао ме је да ми допуни животну снагу и ја сам се одазвао. потпуно уметнички филм. поезија, мелодија. по сценарију величанственог Петера Хандкеа, СРБИНА, и у режији једнако легендарног Вима Вендерса, из не тако далеке прошлости нам стиже прича о дилемама анђела над Берлином. као Дучић: о животу, о љубави, о женама, о деци... нијанса за нијансом, песма за песмом, фотографија за фотографијом, подилазе вас трнци "како су ова двојица у 120 минута ухватили толико суштине и истине?" магичан филм, 10/10. не препоручујем свакоме нити у било које време. опустите се, отворите ум за поезију и онда ћете можда моћи да уживате у овом филму чија се динамика мери откуцајима дечјег срца. ПЕСМА ДЕТИЊСТВА Кад је дете било дете ходало је машући рукама желело је да је поток река, река понорница, а ова бара да буде море. Кад је дете било дете, није знало да је дете, све је имало душу, и све су душе биле Једна. Кад је дете било дете није имало своје мишљење, није имало навике, често је седело прекрштених ногу, непрестано трчећи, имало је ковитлац у коси, и није се кревељило при фотографисању. Кад је дете било дете, постављало је ова питања: Зашто сам ја баш ја, а не ти? Зашто сам овде, а не тамо? Кад је почело време и где се простор завршава? Да ли је можда живот под Сунцем само један сан? Није ли оно што видим, чујем и осећам само одраз неког Света пре овог Света? Ако знам да постоји зло, постоје ли заиста и зли људи? Како то да ЈА, уопште као да нисам постојао пре него што сам постао ЈА, и да једном ЈА, који сам, више нећу бити ЈА? Кад је дете било дете, давио га је спанаћ, грашак, сутлијаш, на пари куван карфиол, а сад све то гута, не само зато што се мора. Кад је дете било дете, у туђем се кревету једном пробудило, и потом никад престало. Многих људи, тада, добрих му се чинило, а данас тек пар, ако је среће. Јасну је слику Раја у себи имало, да ли баш, пита се сад? Кад од Ништавила визије и данас га стресе страх. Кад је дете било дете, играло се са одушевљењем, и сад, има исти онај ентузијазам, али само кад је посао у питању. Кад је дете било дете, било му је доста јабуку да једе... хлеба, па је тако чак и сад. Кад је дете било дете, слатке бобице би му испуниле шаку баш као што то бобице чине, па и сад би. И зелени би му орах горчином језик натопио, баш као што сад натапа, и са сваког би врха планинског, још вишем врху хитао, у сваком граду великом, још већем граду клицао, и ништа се није променило. За трешњама је до највише крошње посегао, са страшћу коју и данас поседује, али и срамежљив пред непознатима, баш као некад. Кад је први снег нестрпљив ишчекивао, на исти начин као и данас. Кад је дете било дете, бацило је штап као копље, право у дрво, где и данас подрхтава. Петер Хандке Edited June 4, 2015 by Debeli 5 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 jedna od najboljih scena ikad 1 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 jedan od najboljih filmova u mom životu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 Sranje od filma i ono smaračina baš. Na istu foru, ali mnoooogo bolji je "Grad anđela" sa Kejdžom i Meg Rajan. I još je u boji, a ne ovo mrtvo lol. 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 ubi me pajo napadom smeha, profi =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 5, 2015 Report Share Posted June 5, 2015 Run all night http://www.imdb.com/title/tt2199571/?ref_=nv_sr_1 Nakon pripreme da je ovo jos jedan film Liama Neesona, sto sam zaplet sa imdba recimo i pokazuje, moram priznati da je ovaj akcioni film daleko iznad proseka Sjajna ekipa glumaca, odlicno snimnjena i dozirana akcija, bez prenaglasene drame i manje vise bez glupih dijaloga, pomalo predvidiv ali odlicno izveden Kajaki http://www.imdb.com/title/tt3622120/?ref_=ttrel_rel_tt Stradanje vojnika u nekoj zabiti u avganistanu. Moglo bi se reci "glupi vojnici" za situaciju u kojoj se nadju, ali zapravo dosta realno predstavlja savremena fubar situacija (pri tom nema amurika fuck yeah momenata jer amera prakticno i nema) iako ima nekih nelogicnosti i gluposti, solidan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts