Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Malopre dobijem neku panorama sliku ali nema strelica da se pomare nigde. I pogledam tablice na kolima kad ono nase tablice, Ča. I pored na kuci stoji tabla neke firme za preradu plasticnih proizvoda. Izguglam firmu, nadjem adresu, ubodem je na mapi i dobijem 6,5k iz jednog poteza :tf: Nisam ocekivao nista iz Srbije posto znam da nas nema na google maps. Inace na posteno bez googlanja sam izvukao 9k

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

kad si spomenuo ciz kejk, gde ima pristojnog po gradu?

ne'am pojma, imali smo topic ili je neko jurio, pa možda da iskopaš, ovaj je home made :)

koja to birokratija radi subotom?

:)

E pa Ljermontova :) Zapravo sam išao na rizik, kao daj da vidim da li ću imati sreće, ako ne rade makar da u AMS-u samo uzmem one papire i uplatnice pa ću u ponedeljak.

Dođem u Ljermontovu kad ono - žive duše nema :) In a good way, pošto rade :) I odmah završio u AMS-u, uplatio u Komercijalnoj i bio prvi na šalteru za registraciju.

Inače, ne znam kad je Dačić planirao da se registracija plaća samo jednom uplatnicom, meni opet uvališe 6-7 komada kojekakvih dažbi i taksi.

Strava je ovo pogadjanje lokacije, imao sam oko 11500 ali sam na jednom trazenju dobio samo 90 poena...izbacio me u neku nedodjiju, samo put i nista vise.

edit: auuu sada sam krenuo opet, Island, koliko lepo mesto [:)]

Edited by Atelas

igrali ovo cele prosle nedelje na poslu (inb4 bing fore), i zakljucili da treba uvesti dve discipline: sa i bez pomoci gugla (inb4 bing fore)

Ja random nabo šveCku za neki sneg i pogodio sa razlikom od 29 kilometara od pravog mesta :)

Ljermontovljeva, jos jednom

Šta beše reče ono ivke, Ljermotovljevićeva? :))

btw, na poslu imamo neke dellove kompove sa intel dual core 2GHz i giga rama (jace od mog kompa lol:()...ali nisam video masinu koja brze dize win xp, za 10 sec max je vec u winu...dajte neke kul igre koje rade na takvoj masini:D

Pa radi tu svašta što je malčice starije, ne znam šta bi igrao, recimo Neighbours from Hell :) Ili pre neki dan se prisetih Freedom Force.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...