Jump to content

Atelas

The X
  • Posts

    2,202
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Atelas

  1. Haha dve zaredom sam pobedio! Jako mi se svidja co-op obojica smo ostali sa 30 helta!
  2. Vi koji igrate, pitanje: da li igra ima potencijal, da kada zvanicno izadje, postane jedna od najpopularnijih? U smislu da se igra vise od dote, lola, kantera, hs.
  3. Obozavam thug life klipove, ne znam koji da izdvojim, mozda ovaj https://www.youtube.com/watch?v=zSsURePgcH4
  4. INSIDE OUT (2015) Lep, originalan, kreativan crtani. Preporucujem + ne gledajte trailer, samo skinite i odgledajte ukoliko vam se gleda crtani film. Traileri su sve cesce takvi da u njemu zguzvaju 2 minuta bitnih i zanimljivih stvari u filmu, i na taj nacin privuku ljude. Sada volim da gledam trailere nakon odgledanog filma!
  5. Izasle su prve dve epizode seste sezone, odgledajte!!
  6. Mene isto zanima sta je ono gore u levom uglu, kako nije Casper :D
  7. http://www.popcorngarage.com/ Igra, pogadjate filmove a asocijacije imate na slici
  8. Ukoliko neko odgleda Crimson Peak koji je sada u Cineplex-u neka javi da li film vredi za bioskop ili ne. Mada cu ja verovatno ici ovih dana, ide mi se u bioskop.
  9. The Martian, ovo mogu da pogledaju oni koji nisu gledali film ali i oni koji su gledali, a nisu znali za ove klipove kao ja. btw, preporucujem film (gledao sam ga u 2d)
  10. Danas mi je zakucao komp dok sam pisao na forumu, i pored toga mislis da je do rutera?
  11. Dobra je fora, ali kriziram jer ne mogu da se druzim sa Rusima u CS:GO ... a i tek sam juce saznao za 10 na 10 dota2 novi mod! Preporuka! Nema veze, gledacu filmove, ne baguje mi ovako komp osim kada sam u nekoj od navedenih igrica. Za pocetak; "Spy" ne gledajte, prevara od filma.
  12. Igram igru(bilo koju), posle par minuta mi zakuca uz neki zvuk bzbzzbzb i moram da restartujem komp(to traje sto godina kao da je crko, prvo uopste ne prepoznaje da sam ga restartovao, kao radi a nemam sliku na monitoru). Sta mi crkava?
  13. Mnogo je dobra ova linkovana pesma iz SC-a. Gotivio sam Terane samo zbog muzike i radilica. Rayman Origins i Little Big Planet. Prelepe igre sa predivnom muzikom!
  14. Da li bi mogao da okacis radove ovde? Voleo bih da vidim!
  15. Slazem se u potpunosti! Mohican - ja sam vise ciljao na situacije kada su se, po mom misljenju, gazili clanovi foruma nezasluzeno a licilo mi je da to radi ekipa koja se poznaje i jednostavno tako funkcionise i da su na taj nacin obeshrabrili ljude da pisu. Naravno da ne mislim da je bilo dogovoreno telefonom, i ne mislim da je to bilo toliko bitno tim ljudima, ali mislim da je imalo uticaja na citav forum. I razumem da ti nekoga odavde poznajes dobro uzivo, a ovde ga cak i napusavas. Mozda sam bespotrebno dodao to IRL.
  16. Klasicni ironicni Rur postovi, i uopste nisam spominjao Menadzera
  17. Pa napisao si da ti se cini da je ova promena foruma uticala da se posecenost smanji, a ne poveca kao sto je zamisljeno. A ja sam napisao da da nije problem promena foruma, vec nesto drugo - to da godinama ljudi sve manje posecuju forum(nemaju vremena, dosadilo im je) a da je svaki novi clan koji je drugaciji odbijen od strane hejtera. Takodje je uticalo to da (samo primer kojeg se secam) Doolio koji napise tone teksta (prosecan broj slova danas po postu je verovatno 10) dobije odgovor sa "ok." - ne znam zasto on nije vise aktivan, da li je prezauzet ili su takve stvari uticale da ne posecuje vise forum. On se stvarno trudio da mu postovi lice na nesto i da pokrene neku raspravu. Ja sam dugo na forumu (u pocetku mi je sluzio za TFT i CS, posle sam ostao zbog klejzebabla) i svaki put kada je neko iznosio svoje stavove, a ti stavovi se nisu podudarali sa tako nekom ekipom koja se poznaje IRL i gotivi, dobio bi napusavanje koje bi trajalo ne danima, vec mnogo vise. I onda koja je poenta foruma? Naravno da mozes da odes na neki drugi forum, koji ti vise prija, ali ovaj je u jednom periodu bio jako gotivan. Secam se raznih tema, poput prepricavanja nekih licnih strasnih i misterioznih dogadjaja, posle bih prepricavao te price svojim drugarima. Nije poenta u temi, vec nekako su svi bili otvoreniji i opusteniji. Ne zelim ja sada nesto da menjam, niti mislim da je ta promena iskljucivo za ovaj forum, mislim da se to desava globalno. Neke kul stranice na fejsu - komentari nakon objava su samo trolovi ili kratke besmislene recenice. Dakle svrha ovog posta je da ovde samo nikada nisam shvatao to neprihvatanje novih clanova koji nisu u fazonu vec ustaljenih forumasa i mislim da je to uticalo da opada broj poseta, i da nikakav upgrade foruma nece pomoci a sta bi moglo da pomogne ne znam, stvarno mislim da i topici poput pricajte-klipovi-slike su malo osiromasili forum, sve se nabija tamo i to je to. Ovo pisem vec 10 minuta, ne mogu da pregledam pravopis, moram ici off
  18. Grupica hejtera je oterala puno starijih i potencijalno novih clanova, a to se desavalo postepeno godinama
  19. Crni, original! Limundo nema bas, ima par samo ketridza. Evo ima na Kupindu ali malo preteruju sa cenama ajde sigurno neko ima na forumu, sto ste takvi, niko me nije video uzivo od vas, zar ne zelite to
  20. Ketridzi za Sega Mega Drive II, da li neko ima, hoce da proda? Imam Segu, nemam ketridze, hocu da vidim da li radi...
×
×
  • Create New...