dovlagsi Posted January 25 Report Share Posted January 25 32 minutes ago, f4ts0 said: pa ok je. ako gledaš iz vizure mladog momka koji 2004. godine hoće sebi da kupi gradski auto, onda je ok. prvi put sam ga video u pr-u suzukija za indiju, pre jedno god dana, bio sam u fazonu ok u indiji je vreme stalo pa može i ovo da prođe... a evo ga isti takav i za evropu mučenu. plus košta 20k eur... možda bude jeftiniji na našem tržištu because mađarska, pa i prodaju neki! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25 Report Share Posted January 25 Probali su neki mini vajb da mu ubace/dodaju, na konto već postojećeg koji su samo malo izmenili. unutra (elektronika) deluje da je malo upgradeovana u odnosu na pre, ova plastika i to sve ne mogu da ocenim ali deluje standardno suzuki loše :)) mislim, ako je takvu pakuju i u s-cross i vitaru tj. ove skuplje modele (da ne pominjemo jimny) šta očekivati u swiftu 🙂 ali mi deluje da će se prodavati, i ta kategorija mladi momak koji hoće da kupi 2004 auto sebi ali i ono roditelji da kuće ćeri a ipak ne bi fiću koji je default kupovina 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 26 Report Share Posted January 26 Daj bre čoveče, pa čak i u Jarisu su zamenili onaj hideous ekran a vidi ga ovaj u Sviftu. Ceo enterijer je nekako špar a koštaće isto (ili više) od konkurenata. Nije mi logično. Meni se lično spolja ovde sviđa samo ta Mazda-boja, ova "linija struka" što je sad tako kao spuštena mi je ?!? Zadnja svetla ko da su pozajmili sa nekog drugog auta... I tako... Žao mi jer je Suzukiju Svift kao Srbiji Vučić jbg! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 26 Report Share Posted January 26 21 hours ago, dovlagsi said: ako gledaš iz vizure mladog momka koji 2004. godine ja gledam iz vizure mladog momka 1994 godine 😄 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26 Report Share Posted January 26 1 hour ago, dovlagsi said: Daj bre čoveče, pa čak i u Jarisu su zamenili onaj hideous ekran a vidi ga ovaj u Sviftu. Ceo enterijer je nekako špar a koštaće isto (ili više) od konkurenata. Nije mi logično. Meni se lično spolja ovde sviđa samo ta Mazda-boja, ova "linija struka" što je sad tako kao spuštena mi je ?!? Zadnja svetla ko da su pozajmili sa nekog drugog auta... I tako... Žao mi jer je Suzukiju Svift kao Srbiji Vučić jbg! ekran je grozan, za Suzuki sam digao ruke od toga da će oni tu nekad nešto da promene 🙂 a za sve ostalo si u pravu ali jednostavno to je trend sada, mislim da svi to nažalost rade. baš sam skoro čitao neki članak konkretno za volvo, gde kažu da noviji XC60/90 imaju lošije materijale u enterijeru nego stariji (nebitno od nivoa opreme) a koštaju više nego ti stariji u svoje vreme. Čak i da koštaju egal kao stariji, opet bi bilo glupo, ali je tek kad su em skuplji em sa uštedama gde god stignu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 26 Report Share Posted January 26 za xc90 - besomucno nas loze da je sustainable put kojim treba ici.... novi xc90 tj. ex90 uopste nema kozni enterijer covece! a oni lepo na taj recyclable opalac! uzmu koju stotinu evra po autu 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26 Report Share Posted January 26 40 minutes ago, dovlagsi said: za xc90 - besomucno nas loze da je sustainable put kojim treba ici.... novi xc90 tj. ex90 uopste nema kozni enterijer covece! a oni lepo na taj recyclable opalac! uzmu koju stotinu evra po autu Ako ne i više. Ne samo za to već i ostale materijale, debljinu sedišta (bukvalno kao u avionima sto su ih stanjili) itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 26 Report Share Posted January 26 Meni samo nije jasna logika gde oni stalno redizajniraju Swift-a s početka 2000-ih, mislim kao bukvalno ova dva deluju kao redizajn istog iako su 20 godina razlike, nešto slično kao Audi što radi 🙂 Sad aj da je taj Swift neki "iconic" auto, tipa kao Mini, pa da kažemo, ali ono samo je simpatičan mali auto iz tog vremena kome ne menjaju dizajn 🙂 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26 Report Share Posted January 26 a da dodam, možda sam bumer, ali meni ovaj swift iz 2000 ima tačno tu liniju i dizajn koju su pogodili i trebalo je nekako samo nju da probaju dalje da dorađuju ne tako dramatično kao ovaj novi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 26 Report Share Posted January 26 Ma da bre. Šta će mu ova guzica pozadi?! 🫠 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 26 Report Share Posted January 26 Slazem se sa Lucyjem pa makar bio boomer i ja. Jos jedno boomer razmisljanje, odnosno prosirenje ovog iznad: vecina malih automobila koji imaju vise generacija su izgledali lepse pre desetak godina u odnosu na novi model... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26 Report Share Posted January 26 15 minutes ago, togFU said: Slazem se sa Lucyjem pa makar bio boomer i ja. Jos jedno boomer razmisljanje, odnosno prosirenje ovog iznad: vecina malih automobila koji imaju vise generacija su izgledali lepse pre desetak godina u odnosu na novi model... deluje kao da su nekako više razmišljali o dizajnu, pa ono neko omane neko ubode, ali su imali neke "fore". pa evo i smart - nevezano za to da li je prva generacija nekome bolja ili druga, prva je prosto bila "luda" ili što bi rekli "bold" u smislu toga da probaju nešto i sav je takav i iznutra itd. već druga izgleda kao "mercedes" 🙂 treća da ne pominjem, kao neki šlem 🙂 isto tako i prvi jaris je imao nešto svoje, plus one obrtaljke u "3d efektu" tj. "u dubini" i tako, ovo posle je sve kao neki kalup standardnog automobila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 4 Report Share Posted February 4 stiže novo govno od MINIja 🤢 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 4 Report Share Posted February 4 10 hours ago, dovlagsi said: stiže novo govno od MINIja 🤢 a šta je sad aceman? 🙂 imali su beše onaj paceman, što je kao bio "trkački" jelda? clubman je kao veći ok, countryman "offroad" a ovaj je nekakav krosover ili šta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 4 Report Share Posted February 4 Neko sranje 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 5 Report Share Posted February 5 Danas sam saznao da postoji zvaničan termin za ukrupnjenje automobila - autobesity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 5 Report Share Posted February 5 I naravno EU komesari da otmu novacA 2023 European Parliament report proposes introducing a new "category B+" driving licence for cars heavier than 1,800 kg (4,000 lb).Nadam se da će nemački auto lobi da zaustavi ovo u pokušaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 7 Report Share Posted February 7 bumeri sveta, čujte! izašo lep bmw!! BMW 5 touring 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7 Report Share Posted February 7 pa izgleda isto kao X5 koji nije džip 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 7 Report Share Posted February 7 Ok, jedini lep BMW je ... karavan?! 😄 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7 Report Share Posted February 7 pa lepo je napisao bumeri! za bumere su karavani za ove nove mlade su SUV-ovi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 8 Report Share Posted February 8 Jel može neko da shvati ili pojasni ovaj događaj: https://www.instagram.com/reel/C3FL_1-inqU/?igsh=OHcwOHIzNDV6NjZ6 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8 Report Share Posted February 8 18 minutes ago, dovlagsi said: Jel može neko da shvati ili pojasni ovaj događaj: https://www.instagram.com/reel/C3FL_1-inqU/?igsh=OHcwOHIzNDV6NjZ6 pa iskreno ja sam mislio da će da grade zgradu, pa isteruju ovog da sruše. međutim ako je zgrada pod kulturnom zaštitom, znači da će da otvore restoran ili kafić neki Andrejev, to je jedino što mogu da vidim kao scenario. Jer taj muzej je bio privatni muzej tog lika, nije bio deo države ili ministarstva kulture, a on je očigledno plaćao neki zakup koji su njemu sad ukinuli da bi napravili Belu Reku 2 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 8 Report Share Posted February 8 Ali piše tamo da je grad Beograd organizovao nekad taj muzej? Who was phone? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8 Report Share Posted February 8 1 hour ago, dovlagsi said: Ali piše tamo da je grad Beograd organizovao nekad taj muzej? Who was phone? ja sam shvatio da je ustanova kulture sama ta garaža a ne muzej u njoj. ali opet ako je i od grada sam muzej onda je još "lakše" da ga isele, mogu da rade sa svojim muzejem šta im drago. ali ipak mislim da je bio privatni, samo možda u prostoru grada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts