Lucky Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 On 8/25/2022 at 4:28 PM, togFU said: @dovlagsi ja sam taj, pisao sam o tome, tj. PREDVIDEO On 8/26/2022 at 3:18 PM, fuse.buca said: Pre 3 dana. A nisam bio u fazonu da cekam poslednji trenutak jer mi registracija istice 01.09. (realno sam mogao da uradim samo tehnicki i da sacekam za samu registraciju ali avaj). Lik mi na tehnickom kaze - premijski stepen ti je nizi u odnosu na prethodnu godinu ali ti je svejedno polisa za ovu godinu skuplja 🙂 treba videti sa nekim pravnikom da li bi u ovakvim slučajevima imali pravo na povrat. ofc, ako je razlika 2-4-6k din ne verujem da se isplati cimanja, ali pričamo iz ugla teorije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 29, 2022 Report Share Posted August 29, 2022 130 je sasvim ok ogranicenje, a i to je velika brzina. Bilo sta da se desi (guma pukne, kamencic u soferku, ptica, pas, macka....) ima uzasne posledice na velikim brzinama. To sto neko ima nova kola, pa misli da mu ne moze biti nista, to je samo los osecaj lazne sigurnosti ili danak neiskustva. 2 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted August 29, 2022 Popular Post Report Share Posted August 29, 2022 ajde deda ćuti bre 1 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 29, 2022 Report Share Posted August 29, 2022 On 8/28/2022 at 4:46 PM, Lucky said: treba videti sa nekim pravnikom da li bi u ovakvim slučajevima imali pravo na povrat. ofc, ako je razlika 2-4-6k din ne verujem da se isplati cimanja, ali pričamo iz ugla teorije. voleo bih i ja da znam, mada čisto sumnjam, jer bi onda mogao da tražim i povrat novca u Tehnomaniji jer sam u četvrtak kupio TV po punoj ceni, a od petka krenula vikend akcija -30% na sve TV uređaje! #jbgbrt #patidodjijuce mislim da je razlika bila oko 2k din, tako nešto (u poređenju sa prošlogodišnjom registracijom, ne znam koja je razlika kad je ovo poskupljenje u pitanju) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 29, 2022 Report Share Posted August 29, 2022 1 hour ago, dovlagsi said: ajde deda ćuti bre Aj na basket, djecace 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 12 hours ago, togFU said: voleo bih i ja da znam, mada čisto sumnjam, jer bi onda mogao da tražim i povrat novca u Tehnomaniji jer sam u četvrtak kupio TV po punoj ceni, a od petka krenula vikend akcija -30% na sve TV uređaje! #jbgbrt #patidodjijuce Za osiguranje ne znam, ali znajuci nasu drzavu iskreno ne verujem, ali za ovo za Tehnomaniju sam 100% siguran da ne mozes da dobijes povrat 🙂 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 15 hours ago, absolute said: Aj na basket, djecace 😄 Igram i dobar sam, zovi! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 35 minutes ago, dovlagsi said: Igram i dobar sam, zovi! Znam ja da si ti dobar, ajde ja mislim za vikend ako bude ok vreme. Popravili smo koševe u Đuri, stavili metalne mrežice, jedino nismo uspeli da se okupimo još uvek 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 Pa naravno da se niste okupili kad ne zovete! 😁 ontopic, skoda vision 7s - vizija skodilaka sa sedam sedišta koji ima šest sedišta! iako je retko loš rendering, nije tolko loše auto 👍 kad ćemo da dobijemo linkovanje sa Instagrama enabled? ne možemo više ovako Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 On 8/29/2022 at 10:51 PM, togFU said: voleo bih i ja da znam, mada čisto sumnjam, jer bi onda mogao da tražim i povrat novca u Tehnomaniji jer sam u četvrtak kupio TV po punoj ceni, a od petka krenula vikend akcija -30% na sve TV uređaje! #jbgbrt #patidodjijuce mislim da je razlika bila oko 2k din, tako nešto (u poređenju sa prošlogodišnjom registracijom, ne znam koja je razlika kad je ovo poskupljenje u pitanju) ima nade togfu! Quote Osiguravajuća društva su odlučila da odustanu od novih cena polisa autoodgovornosti, saopštilo je Udruženje osiguravača Srbije, a po preporuci Narodne banke Srbije (NBS). Očekuje se povraćaj novca onim ugovaračima osiguranja kojima su naplaćene neosnovano veće premije od 1. avgusta 2022. godine, kada je premija obaveznog osiguranja od autoodgovornosti povećana u proseku za oko 22%, navode u NBS. Kako je navedeno, cene su od 26. avgusta vraćene na nivo od pre početka meseca, čime je ukinuto povećanje od 22%. 13 hours ago, dovlagsi said: ontopic, skoda vision 7s - vizija skodilaka sa sedam sedišta koji ima šest sedišta! pa ovaj koncept nikad neće ugledati svetlost dana 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 On 8/30/2022 at 10:52 AM, Zwerko said: Za osiguranje ne znam, ali znajuci nasu drzavu iskreno ne verujem, ali za ovo za Tehnomaniju sam 100% siguran da ne mozes da dobijes povrat 🙂 Pa Tehnomaniju sam naveo kao primer upravo zato što sam i ja siguran 100% da ne može, ali hvala ti što si mi objasnio 😄 9 hours ago, Lucky said: ima nade togfu! Opa, videćemo šta će se dešavati, da li ću dobiti obavijest u vidu SMS poruke da treba da im pošaljem račun za uplatu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 1, 2022 Report Share Posted September 1, 2022 https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=09&nav_id=2205736 novi Škoda logo i električni SUV 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2022 Report Share Posted September 1, 2022 logo teško da je mogao biti ružniji od prethodnog tako da je ok 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 1, 2022 Report Share Posted September 1, 2022 ali dodali su i ovu ELEKTROFIKUJUĆU NEON boju, SO ELECTRIC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted September 1, 2022 Report Share Posted September 1, 2022 samo je jedan VISION automobil - Lada Vision. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 2, 2022 Report Share Posted September 2, 2022 gde je moja dizel egr dva nula tdi ekipa? ❤️ Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 2, 2022 Report Share Posted September 2, 2022 https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=09&nav_id=2206421 Quote Kineski proizvođač automobila Geely i naftna kompanija trenutno pregovaraju o preuzimanju dela Renaulta, prema izvorima bliskim francuskom automobilskom divu. Renault planira da svoje poslovanje podeli u dva dela, jedan će se baviti razvojem motora s unuitrašnjim sagorevanjem, dok će drugi biti zadužen za električna vozila. Kineski Geely je zainteresovan za preuzimanje dela kompanije za razvoj motora na fosilna goriva, ali za sada se Renault i Geely nisu izjasnili po tom pitanju. S druge strane, Nissan, koji je dugogodišnji partner francuske kompanije, nije zainteresovan za ulaganje u razvoj benzinskog i dizelskog Renaulta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 2, 2022 Report Share Posted September 2, 2022 ironično, nissan pravi najbolje blokove sus motora na svetu Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 2, 2022 Report Share Posted September 2, 2022 On 9/1/2022 at 4:36 PM, manson said: https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=09&nav_id=2205736 novi Škoda logo i električni SUV 🙂 Iako je ocajno i dalje je Kia najjadniji logo trenutno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 2, 2022 Report Share Posted September 2, 2022 КИ 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 Reki kupio si odličan auto, još jedna potvrda je stigla! Sipam gorivo u Vranju, odlazim da platim. Vraćam se nazad, neki lik kez od uveta do uveta u nekom tipa Espaceu ili Pikaso citroenu tako nešto stoji iza čeka red za gorivo, žena deca itd. Ja prilazim kolima, on otvara prozor On: Honda a? Ja: (pogledam ka svojim kolima, jeste, i dalje je Honda) ... ... da? On: ODLIČAN IZBOR! Ja: Hvala! On: Jel 2.0? Ja: Jeste! On: Svaka čast! Ja: Hvala! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 joj juže, tugo Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 6 hours ago, Lucky said: Reki kupio si odličan auto, još jedna potvrda je stigla! Sipam gorivo u Vranju, odlazim da platim. Vraćam se nazad, neki lik kez od uveta do uveta u nekom tipa Espaceu ili Pikaso citroenu tako nešto stoji iza čeka red za gorivo, žena deca itd. Ja prilazim kolima, on otvara prozor On: Honda a? Ja: (pogledam ka svojim kolima, jeste, i dalje je Honda) ... ... da? On: ODLIČAN IZBOR! Ja: Hvala! On: Jel 2.0? Ja: Jeste! On: Svaka čast! Ja: Hvala! :)) man of culture! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 Man of nakokao dece pa morao da proda momački auto i kupi minivan 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts