Lucky Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 1 hour ago, manson said: E, ali ovo je hajdučija ali ovo je stara stvar, s tim što su nešto posle tu muljali. ja sam imao Đ na registraciji pa su onda nešto ukinuli domaća slova ili šta beše na registracijama i morao sam da menjam tablice i saobraćajnu. Ali su onda posle nešto to produžili ili promenili, ne sećam se tačno. Ali je to bilo pre sad već 5-6 godina, mislio sam da su se već do sad zamenile sve koje su imale domaća slova i ova specijalna na sebi. 1 hour ago, manson said: za oko 22 odsto u proseku, što je podiglo i ukupnu cenu registracije, saznaje "Blic Biznis". top, još jedno poskupljenje! srećom sam registrovao kola 28. jula :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 Jeste staro, ali i dalje nije u redu. A plus treba neko i da odgovara za celo to sranje 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 a jebo mamu, prosle godine platim na startu poskupljenja tehnickog pregleda, pa su par nedelja posle toga "revidirali' nakon zalbi gradjana i malo smanjili cenu... ove god cu izgleda opet da popusim najvecu kurcinu (zakazan tehnicki za 11.08.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 13 hours ago, manson said: Jeste staro, ali i dalje nije u redu. A plus treba neko i da odgovara za celo to sranje 🙂 haha, right! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 Ja sam sad na registraciji, držite mi palčeve! 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 45 minutes ago, dovlagsi said: Ja sam sad na registraciji, držite mi palčeve! javi koliko si platio na kraju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 Išao sam sinoć do Lidla, igrom slučaja tamo na novom beogradu na kraju onaj pri Bežaniji. Na parkingu nema žive duše, tj. nijedan automobil, bukvalno. Jedno 30 praznih mesta. Stajem na neko rendom mesto pri sredini parking mesta. Zvoni mi telefon ostajem u kolima nisam odmah izašao. Minut kasnije dolazi žena sa dvoje dece u Meganu. Pogađate - STAJE TAČNO DO MENE NA PRAZNOM PARKINGU. Gledam u neverici dok pričam telefonom, kako ona otvara vrata i onako kao "pazi da me ne udari" i otvara vrata i deci da izađu iz kola po istom principu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 Pa dobro možda joj deluješ kao uzoran građanin pa joj je sigurnije uz tebe nego da ide u ćošak sama pa parkira 😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 Sviđaš joj se! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 Ako neko ošacuje kola da ih obije, a dvoja kola su na istom mestu, možda radije odabere tvoja nego Megana, što je bolje nego kad je Megan sam pa lopov nema dileme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 2 hours ago, voodoo_ said: Ako neko ošacuje kola da ih obije, a dvoja kola su na istom mestu, možda radije odabere tvoja nego Megana, što je bolje nego kad je Megan sam pa lopov nema dileme smart je po tom pitanju safe jer nema gepek, što bi se reklo što u izlogu to u radnji :)) pa onda nije baš neka sigurnost ovom do mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 RIP Golf na Balkanu nedelju dana žalosti, u Bosni godina žalosti... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 48 minutes ago, Debeli said: RIP Golf na Balkanu nedelju dana žalosti, u Bosni godina žalosti... Quote Kako je izjavio Tomas Šefer, izvršni direktor VW-a, električna vozila su bolji izbor u manjim klasama kao što su kompakt, jer će uskoro biti pristupačnija od modela sa unutrašnjim sagorevanjem. mislim da će ipak uz situaciju u svetu produžiti dodatno tradicionalna vozila, prosto ne mogu tako brzo potpuno preći na električna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 5, 2022 Report Share Posted August 5, 2022 Alfa Tonale stigla i u Srbiju 1,5 turbo benz 130 i 160 KS (+20 KS mild hybrid) 1,6 dizel 130 KS 320 Nm 35.500 eur pa naviše, može da košta i ovoliko. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 Sa novim nenormalnim cenama vozila ja iskreno sad ne znam dal' je 35k za Tonale skupo, jeftino ili baš kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 Izadje oko 40k i ni pored ovog ludila ne postoji sansa da vredi te pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 Ja sam ovu plavu video uživo na Adi parkiranu, brutalno izgleda uživo. A i za Alfu nema to vredi ili ne vredi, to kad kupuješ ne razmišljaš o parama :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 2 hours ago, Zwerko said: Ja sam ovu plavu video uživo na Adi parkiranu, brutalno izgleda uživo. A i za Alfu nema to vredi ili ne vredi, to kad kupuješ ne razmišljaš o parama 🙂 ali ovako kad gledam iznutra deluje mi kao korak ispod Stelvia, nemam pojma, kao neki ogoljeni Stelvio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 Taj model i jeste jedan korak ispod Stelvia, vidiš i po motorima. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 59 minutes ago, dovlagsi said: Taj model i jeste jedan korak ispod Stelvia, vidiš i po motorima. pa vidim, ali ono, jedino što je držalo alfu "iznad vode" je taj dizajn kako spolja tako i iznutra. ovo sad izgleda gore od fiata 500x 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted August 6, 2022 Popular Post Report Share Posted August 6, 2022 Bolje okači krst o retrovizor u nadi da će uvek da ti rade sva elektronska pomagala s obzirom kako voziš 😄 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 6, 2022 Report Share Posted August 6, 2022 3 hours ago, Lucky said: pa vidim, ali ono, jedino što je držalo alfu "iznad vode" je taj dizajn kako spolja tako i iznutra. ovo sad izgleda gore od fiata 500x 🙂 khm nećemo preterovati jbt 😄 ok malo siromašniji unutra, ali prelep je Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 500x sam napisao a ne 500l on je posebna kategorija! 9 hours ago, dovlagsi said: khm nećemo preterovati jbt 😄 ok malo siromašniji unutra, ali prelep je ne pričam spolja, spolja je ok, iznutra je baš nekako klot, makar po fotkama, ajde videću uživo. stelvio iznutra izgleda kao posebna klasa za sebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 7, 2022 Report Share Posted August 7, 2022 1 hour ago, Lucky said: 500x sam napisao a ne 500l San svakog L-ovca je da postane X 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts