dovlagsi Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Merc E-Class All Terrain Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 25, 2016 Report Share Posted September 25, 2016 "sleeper" iz Kije - Kia Soul GT 1,6 T-GDI 204 KS 7spd DC auto Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Quote Deo Dorćola od danas ne pripada više trećoj već drugoj parking zoni, čime je dozvoljeno vreme parkiranja u tim delovima Beograda smanjeno sa tri na dva sata. Vremensko ograničenje parkiranja do 120 minuta važiće za područje oivičeno ulicama Tadeuša Košćuška, Cara Dušana, Džordža Vašingtona, Takovske, Kosovske, Nušićeve, Makedonske, Cetinjske, Zetske, Simine, Višnjićeve i Gospodar Jevremove. Umesto dosadašnjih 41 dinar sat sada košta 48 . Deo dosadašnje zelene zone, obuhvaćen ulicama Brankova, Karađorđeva, Pariska, Kosančićev venac, Pop Lukina i Fruškogorska, takođe će, od 26. septembra, pripasti žutoj zoni. uskoro i u drugim zelenim zonama blizu vas! 18 hours ago, dovlagsi said: "sleeper" iz Kije - Kia Soul GT 1,6 T-GDI 204 KS 7spd DC auto i dalje drže taj soul, kapiram zbog amera koji ga gotive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Не знам за Соул, али знам да Субару Аутбек воле. А и мени се свиђа Мечка од горе. То је тај неки фазон. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 3 hours ago, Lucky said: i dalje drže taj soul, kapiram zbog amera koji ga gotive. da, al što ga furaju u evropi to ne znam... ne verujem da im prodaja ide baš najbolje, a ono gore je model za euro tržište... malo su nelogični poslednjih godina, kao npr. sa limuzinom Optima. Prva generacija je mnogo lepša u odnosu na novu, drugu generaciju, nikad veći zaser niko nije napravio no Kia sa drugom generacijom Optime u odnosu na prvu! A prva je trajala relativno kratko i za Evropu je imala SAMO buđavi 1,7 CRDi dizel sa 135 kS u ponudi. Sada druga generacija dolazi i sa 2,0 T-GDI i 245 KS... pa jebem vam mater. A da ne pominjem da će u toj verziji kod nas koštati 40k evra. Krejzi šit. 1 gen 2 gen Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 ne znam kako je "prva mnogo lepša u odnosu na drugu", ja bih rekao potpuno obrnuto - druga je manje ružna od prve! u svakom slučaju korejsko đubre, 40k eur yaomingcalling.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 joj bože, pa kako ovo puste da izađe kao nov proizvod iz fabrike.... Suzuki S-Cross Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 pa realno lepši od kia modela :DDDD srsly, samo su ovde problematični farovi, to da su malo normalnije odradili bio bi sasvim pristojan, a i ovako nije toliko ružno, still better than PUKE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 realno, ja ne vidim sta je tu toliko los dizajn osim prednje maske i mozda farova sto kaze nidza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 prednja maska je dosla iz pakla i dokaz je da sotona postoji a i vajb 2002. vam je okej, a? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Meni je ovo nesto najgore ikada, zajebao je model pre restajlinga :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 izgleda kao neka maska napravljena od jastuka. a pozadi su kopirali vitaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 srecom pa je i to suzuki, pa nece biti tužbi :) e sad da vas vidim sta mislite dosla Tojota ch-r u Srbiju, kosta od 19.890 jura - 28.000 jura 1.2 turbo 16v 115 KS i hybrid 1.8 + elektro thoughts? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 btw cini mi se da nas ocekuje vrlo jadan izbor za rur automobil ove godine... ovo sranje sa vw je dobilo tolike razmere da je navodno dosta proizvodjaca sacekalo sa razvojem novih modela, jer zavise od cene komponenata koje nisu jasno definisane zbog nepoznanice koliko ce se vw modela (manje) raditi i u kolikim serijama ce se odredjene komponente proizvoditi... jbni vw, jbni ameri! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Ova tojota mi se iz ovog ugla dopada kako izgleda ali potpuno isključujem cenovni faktor iz priče. Ako bih ubacio cenu, pre bih kupio kaškai novi. Što se izbora za auto godine tiče, osim ako nije iz prošle godine, ja bih unapred dao glas Đuliji, super izgleda auto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 auto godine je 718, samo je pitanje da li boxster ili cayman Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 (edited) Shta bre 718, shta cemo sa M2 + jedini i prvi u regionu ga imamo. 718 je ogroman downgrade za sam porsche kao brend. Vracaju se na nivo prvih caymana/bokstera koje su proizveli. Novi H4 motori, nece drzati cenu i premiju kao predhodna generacija i vracaju se na nivo automobila za uspeshne vlasnike frizerskih salona. Dok ce naravno praviti zasebnu verziju 718 GTS i GT koji ce imati pravi motor za tu shasiju. Dok carrera S 991.2 je vec druga pricha i, to bi pre dao vote za sportaka godine. Ali da budemo iskreno M2 je majka na kvadrat. Edited September 28, 2016 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 8 hours ago, Lucky said: Što se izbora za auto godine tiče, osim ako nije iz prošle godine, ja bih unapred dao glas Đuliji, super izgleda auto. Bila. Uzela bronzu. 7 hours ago, Highl1 said: auto godine je 718, samo je pitanje da li boxster ili cayman moja keva je jednom vozila Tuareg i sad je Tuareg najbolji auto na svetu. 5 hours ago, Tiger21 said: Shta bre 718, shta cemo sa M2 + jedini i prvi u regionu ga imamo. 718 je ogroman downgrade za sam porsche kao brend. Vracaju se na nivo prvih caymana/bokstera koje su proizveli. Novi H4 motori, nece drzati cenu i premiju kao predhodna generacija i vracaju se na nivo automobila za uspeshne vlasnike frizerskih salona. Dok ce naravno praviti zasebnu verziju 718 GTS i GT koji ce imati pravi motor za tu shasiju. Dok carrera S 991.2 je vec druga pricha i, to bi pre dao vote za sportaka godine. Ali da budemo iskreno M2 je majka na kvadrat. Meni je M2 ružan, sem toga - nerealno fenomenalan komad bavarskog inženjeringa btw, Ovo su fabričke, zvanične slike novog Land Rover Discovery-ja *.bmp 2.0 16v SD4 dizel 240 KS 3.0 V6 TD6 dizel 258 KS 3.0 V6 Si6 turbo benz 340 KS Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 6 hours ago, Tiger21 said: Shta bre 718, shta cemo sa M2 + jedini i prvi u regionu ga imamo. 718 je ogroman downgrade za sam porsche kao brend. Vracaju se na nivo prvih caymana/bokstera koje su proizveli. Novi H4 motori, nece drzati cenu i premiju kao predhodna generacija i vracaju se na nivo automobila za uspeshne vlasnike frizerskih salona. Dok ce naravno praviti zasebnu verziju 718 GTS i GT koji ce imati pravi motor za tu shasiju. Dok carrera S 991.2 je vec druga pricha i, to bi pre dao vote za sportaka godine. Ali da budemo iskreno M2 je majka na kvadrat. jok, mislim da grešiš puno, jer je 718 sa prodajom.solidno pokidao. Stoji da zvuči lošije (mada je po meni to glupost da se uzima kao ogroman minus), ali je lakši i ima bolje performanse, plus su uboli sa dizajnom. Komentari sa youtubea i po netu su negativni, ali su to uglavnom pajseri koji nikad i ne bi imali pare da bilo šta približno slično tome kupe.. Po meni automobil godine treba da ispuni više kategorija, a to je i inovacija i ekluzivnost i nešto novo, i zbog toga 718. Može i M2, why not . Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 (edited) 1 hour ago, dovlagsi said: Meni je M2 ružan, sem toga - nerealno fenomenalan komad bavarskog inženjeringa Da se bavish novinarstvom, imao bi veoma jedinstven i unikatan stav! Dobro Hajli, slazem se da su pokidali sa prodajom i da su se na neki nachin odvojili od konkuretnosti sa 991.. Ali opet mi entuzijasti uvek cemo biti manjina koja voli da se lozi na zvuk i performanse iza malih ekrana. M2 se cheka po godinu i vishe dana, exluzivnog i inovativnog je izgleda. Da ne pricham da pravi bolja vremena na stazi od starije brace i jeftiniji je! Komforniji je od obichne serije 3 ili 4 pa gde cesh vishe.. Edited September 28, 2016 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Program prekidamo zbog važnih vesti - moš se naruči u Srbiji Alfa Giulia Quadrifoglio za 68.990 evra. To je znatno manja cifra no u drugim zemljama. Idem da skupljam pare, poy Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 dati 70k za alfu je lol, pa makar imala i 500 konja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 15 hours ago, dovlagsi said: Bila. Uzela bronzu. al' pratim auto industriju, kidam! :)) 15 hours ago, dovlagsi said: Ovo su fabričke, zvanične slike novog Land Rover Discovery-ja izgleda kao mrtvačko vozilo al' tipa za slonove. 13 hours ago, dovlagsi said: Program prekidamo zbog važnih vesti - moš se naruči u Srbiji Alfa Giulia Quadrifoglio za 68.990 evra. To je znatno manja cifra no u drugim zemljama. Idem da skupljam pare, poy ne razumem, wot? da me je neko pitao dal' ima alfa koja košta 70k, ja bih rekao da me zeza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 nebitno ciji je bedz u ovom slucaju ferrari radio motor, 100 ks vise od bmw m3, tri-cetiri sekunde do stotke, 310 km/h da su stavili cenu 100.000 opet bi bilo svejedno Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Audi Q5 2,0 TDI 150 KS, 163 KS, 190 KS 3.0 V6 TDI 286 KS 620 Nm 2.0 TFSI 252 KS Loše vesti za potencijalne kupce iz Srbije - novi model će dolaziti iz nove Audijeve fabrike u Meksiku (!), te nas za sada ne zaobilazi carinska stopa od 12.5% na vozila van EU. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts