Zwerko Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Mislim da precenjuješ naš saobraćajni obrazovni sistem - veliki broj ne zna, manji broj samo zabole. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 priča sa onim BMW kraljem se izgleda nastavlja: Jedna fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama izaziva sve veću pažnju ljubitelja automobila. Naime, na fotografiji je jedan BMW X6 parkiran u javnoj garaži na kom je na boku velikim slovima ispisano “BMW je najgore vozilo u Srbiji. Nemojte ga nikada kupiti.” Nije poznato ko je “autor”, ali je moguće da se radi o Beograđaninu Nikoli Čuliću (čiji je slučaj išao i do zaštitnika potrošača), ili nekom drugom revoltiranom vlasniku BMW-a. Inače, Čulić je čovjek koji je platio 300.000 eura za tri BMW-a, i sva tri su mu crkla. U ovlašćenom zatupniku “Delta Motorsu” su na sve načine pokušavali da ga prevare, o čemu su pisali mediji u Srbiji u martu mjesecu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 (edited) Kralj je previshe prosechan od nenormalne kolichine x6 i 5ca u ovoj zemlji, pa mora da bude po nechemu poseban. Edited September 1, 2016 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 tebi je samo krivo što se nisi toga setio! :P na stranu to, pre neki dan ispred mene ide X3, sve vreme mislim da je X5, nemam pojma koliki je onda X5 jer ovo izgleda ogromno. malo sam preskočio pokoju generaciju tih modela, čini mi se da su pre bili nešto manji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 video sam ga pre par dana, vozi se i dalje u onoj Hamann-modifikovanoj šestici kabrio... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 naleteh na redditu pa reko da okačim ovde: Audi TT posle 135 000 km bez promene ulja :(((( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 bilo :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 videh pre neki dan neki novi audi tt, čini mi se da su dosta promenili onaj prednji deo, sad više ne liče kao jaje jajetu, ima dosta oštrije crte i drugačiji taj prednji deo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Ne liče? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 meni je iskreno ovo veći pomak nego što su imali bilo koje prethodne generacije koje su sve bile slične. ovi farovi su malo škoda /seat fazon :) ali meni deluje dovoljno drugačije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 i meni je znacajno drugacije kad se uzme u obzir ko je u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Dobro ako cemo tako da gledamo ko je u pitanju moze da prodje kao pomak. Ali ono bukvalno je razlika samo malo u farovima i sto ovaj A7 ima maglenke, ostalo je sve identično :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 3 hours ago, Lucky said: ovi farovi su malo škoda /seat fazon :) ali meni deluje dovoljno drugačije. zapravo su farovi na škodi i seatu "audi fazon" :) meni su ok sad audi modeli što se tiče razlika, i ne bih se složio da se TT jedva razlikuje od A7 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 Malopre sam uživo video Mercedes CLA karavan... Jebote koja je fora da od fensi kupea pravis karavan? Dobro kao zove se shooting brake ali ono je ogavno... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 pa i standardni CLA je ogavan tako da... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2016 Report Share Posted September 15, 2016 On 9/13/2016 at 5:30 PM, togFU said: zapravo su farovi na škodi i seatu "audi fazon" :) meni su ok sad audi modeli što se tiče razlika, i ne bih se složio da se TT jedva razlikuje od A7 lol više ne znam ni sam, ne pratim industriju toliko, ali sam nekako prvo video na skodi i seatu pa pomislio da su se kasnije pojavili na audiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Nova Honda Civic za Evropu Na slikama nije lepotan, ali siguran sam da je druga priča uživo... možda video-klip može malo bliže da dočara novi dizajn. 1.0 T 16v i-VTEC 129 KS 1.5 T 16v i-VTEC 182 KS kasnije i 1.6 i-DTEC dizel 120 KS Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 au, kako je gadno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 volim ovo kad neko zbog ljubavi prema određenom brendu ne želi da prizna da je produkt tog brenda ružan, mislim na dovlu ofc sa ovim "nije baš lepotan" - naravno da nije, ružno je, odvratno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 jos jace je sto je siguran da je uzivo druga prica :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 bas je los :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Malo su ga preterali sa detaljima., a pre svega gube i lichni identitet sa ovim civicom. Verujem da u crnoj boji moze cela ova pricha da prodje, dok unutra je chista kopija C4-ke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 volim hondu.. ovo je ruzno ko djavo :( in otha news.. uskoro Rimac vs 918 , LaFerrari i Tesla su pali odavno, nisam primetio jel neko kacio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 izgleda kao da je trenutni model neko ubacio na one sad popularne hidraulic press youtube kanale i onda zaustavio presu nakon 1/3 sabijanja i voila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 On September 19, 2016 at 9:38 AM, Junkie said: volim hondu.. ovo je ruzno ko djavo :( in otha news.. uskoro Rimac vs 918 , LaFerrari i Tesla su pali odavno, nisam primetio jel neko kacio pa trebalo bi da rutinski rimac oduva 918, ako je dobio laferrari Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts