Lucky Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Pirune, kakve akcije spremate za sajam automobila? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 (edited) Još se ne zna ništa :)... Kolege koji prave akcije i sajamske cene nisu baš kreativni, pa će verovatno biti kao i svake godine popust na najprodavanije modele (Octavia 1,6 TDI, Rapid Active, Superb 2,0 TDI). Prošle godine nije bilo nikakvih akcija osmi one na stari Superb, što je tužno. Edited February 11, 2016 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Još se ne zna ništa :)... Kolege koji prave akcije i sajamske cene nisu baš kreativni, pa će verovatno biti kao i svake godine popust na najprodavanije modele (Octavia 1,6 TDI, Rapid Active, Superb 2,0 TDI). Prošle godine nije bilo nikakvih akcija osmi one na stari Superb, što je tužno.:( nema veze, pitam ovako, zanima me dal' će biti nešto interesantno, taj Rapid deluje kao kul model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Još se ne zna ništa :)... Kolege koji prave akcije i sajamske cene nisu baš kreativni, pa će verovatno biti kao i svake godine popust na najprodavanije modele (Octavia 1,6 TDI, Rapid Active, Superb 2,0 TDI). Prošle godine nije bilo nikakvih akcija osmi one na stari Superb, što je tužno.:( nema veze, pitam ovako, zanima me dal' će biti nešto interesantno, taj Rapid deluje kao kul model.Rapida sam vozio par puta i to uopste nije tako los auto. Naravno oseca se da je malo socijalna plastika unutra i nije nesto interesantan za voznju ali je sasvim ok auto posebno za nase uslove/puteve/plateznu moc... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 nisam se vozio u njemu ali po uzoru na druge slične modele, kapiram da je ta socijalna plastika ista kao kod seata koji je skuplji 5k ili vwa koji je skuplji 10k :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Ne znam na sta tacno mislis, ali je razlika izmedju plastike u Rapidu (sedeo u njemu na sajmu) i recimo VW Pola (imao kolega) bas poprilicno velika. Inace Pirune ne znam sad kako vam idu te akcije, ali gledam prosle godine je na sajmu Ford imao akciju za Fiestu valjda 30% ucesca i pet godina po 100 evra rata, mislim da su bas razbili s tom akcijom. Ako bi nesto slicno bilo za novu Fabiu cenim da bi se isprodavala kao luda, samo je pitanje da li ima prostora za tako nesto... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Svake godine im trubimo i smaramo za te varijante ali nikad ništa na kraju ne bude, jer opet naši nemaju sluha/neće da se odreknu zarade. Kod beskamatnih kredita i takvih akcija neko mora da plati kamatu, pošto banka sigurno neće. Obično tu učestvuje ili proizvodjač sa nekim posebnim popustom, ili importer. Ko zna, mozda im dodje iz dupeta u glavu ove godine, mada sumnjam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Ne znam na sta tacno mislis, ali je razlika izmedju plastike u Rapidu (sedeo u njemu na sajmu) i recimo VW Pola (imao kolega) bas poprilicno velika. Inace Pirune ne znam sad kako vam idu te akcije, ali gledam prosle godine je na sajmu Ford imao akciju za Fiestu valjda 30% ucesca i pet godina po 100 evra rata, mislim da su bas razbili s tom akcijom. Ako bi nesto slicno bilo za novu Fabiu cenim da bi se isprodavala kao luda, samo je pitanje da li ima prostora za tako nesto... već sada je ford objavio neke popuste, videh neke bilborde i reklame, ali ne znam koliko je to povoljnije u odnosu na redovne cene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Treba proveriti, ako su iste cene nevezano za način finansiranja, onda je super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Ne, to je bilo prošle godine Fiesta 8.990 bilo za keš bilo za beskamatni kredit (u tom slučaju mnogo bolja opcija). Sad im je ta ista ponuda za keš samo nema beskamatne opcije, što je dosta lošije. Ostali modeli onako, Mondeo dizel je korektna cena nešto preko 20k evra. Zato i mislim da bi tipa Fabia na beskamatni kredit bila pun pogodak, ali cenim da mora mnogo da se ispregovara oko toga. Kod beskamatnih kredita i takvih akcija neko mora da plati kamatu, pošto banka sigurno neće. Naravno, ne postoji besplatan kredit, neko mora to da finansira. Zato i mislim da je Fordu ponuda dosta lošija ove nego prošle godine što bi neko drugi mogao da iskoristi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Alpine is back!1,8 16v turbo 300 KS 4.5 sek. 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 fino izgleda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Спреда порше, с леђа Ауди. Више се ми се допада оригинални модел. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 i ja sam mislio da je porse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Meni se baš sviđa. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 i meni se baš svideo na prvi pogled, tj na ovim fotografijama koje je dovla okačio, i to toliko da sam želeo da vidim još fotografija... ali bolje da nisam, jer sam se razočarao kad sam skontao koliko je mali (da, volim velike lol crnci ; nho) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Ova Alipina ima vishe shanse da krene u prozivodnju u odnosu na "concept" Giulieu.Automatski menjach iz Clia RS je losha opcija, i trebali su da ubace manuelni kao opciju, mada koga briga i onako ce ovo najverovatnije biti limitirana serija proizvodnje od 100 do 200 komada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 spy shot enterijera budućeg Maseratijevog SUV-a Levantesta li im je bila inspiracija? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 jerli ide na elektricni pogon? :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 spy shot enterijera budućeg Maseratijevog SUV-a Levantesta li im je bila inspiracija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 admin,ni vrati te minuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 spy shot enterijera budućeg Maseratijevog SUV-a Levantesta li im je bila inspiracija?Edison! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 nouvelle renault scenic Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 i reno krenuo putem "daj da nam sva kola isto izgledaju". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts