Kole Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 dunno, jedino u tom trejleru u poslednjih x meseci gledanja stvari sam primetio zaista naglasen 3d efekat (pogotovo kadar sa rocketom i yonduom na mostu) a ne standardno "tu je radi naplacivanja naochara, ali generalno je neprimetno i samo smeta" ;oP 2d all the way! =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 odgledah sinoc u uscu :) odlican star wars film, dobro su odradili to sto su hteli jel te :D mozda na momente ima padove tempa, i mooozda je mogao biti malko kraci 3d je ocaj, ajde sto nema 3d efekata, nego zasto je slika mutnjikava bila :| u glavi sam imao zaplet, kojii je na kraju bio nerealan fenomenalan kraj retko vidjen u lolivudu u poslednje vreme, neke scene kada su pocinjale su iznenadjujuce se zenimljivo i dobro zavrsavale e jebote taj nostalgicni tvist u stomaku je opet bio tu :) bas me zanima sta su zapravo prepravljali u filmu, i kakav je bio pre reshootinga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 (edited) Spoiler Deluje mi da su prepravljali poslednju trećinu najviše, kolko sam čitao, taj deo je bio mračniji i drugačije ginu i uopšte nema onog emo kraja sa zagrljajem. Verovatno Kasijan umire u onom data spireu, Džin ima "oči u oči" sa TIE Fighterom u starom trejleru kad ide da upali antenu, kapiram da je tu već predviđen njen kraj, moguće je sasvim i da K2 nema onaj carski boromirski last stand, nego da se brzo žrtvuje i samo zatvori vrata. E sad, meni su na startu kada ima više onih story threadova malo montaža i tempo čudni i malo mi je zbrkan onaj deo kada upoznajemo Kasijana, ali moram opet da odgledam. jebote kako je retardiran formating u ovom spojler tagu i da 3d je toliko smeće, ja sam nekoliko puta skidao naočare samo da jebeno vidim koje boje je film Edited December 17, 2016 by shw. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 17, 2016 Report Share Posted December 17, 2016 Ortak kaže da je gledao 3D i u Fontani - za klasu je bolje nego Ušće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 19, 2016 Report Share Posted December 19, 2016 (edited) Otisao sam sa osrednjim ocekivanjima i odusevljen sam. Poslednja trecina sabila! Efekti prelepi, gluma vecinom carska, ost dovoljno drugaciji da je refreshing (kompozitor je imao samo 4 nedelje da radi na njemu). I Felicity Jones waifu! Minusi: Zbrzan editing u prvoj polovini, cgi likovi 8/10 Edited December 19, 2016 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 sav neupotrebljen materijal, a objavljen u trejlerima, tizerima i glupostima Spoiler dakle poslednja trećina je skroz promenjena. i nije bilo uopšte K2 last standa :( btw, meni je ost smećast, triggeruje me to što uzme pet tema i odseče poslednja dva takta i kao TA DAM! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 21, 2016 Report Share Posted December 21, 2016 Vrtim kanale na tv i zapadne mi za oko sw rogue one reportaza i pogledam kanal, kad ono E! kanal. Skroz sam propustio momenat prelaska SWa iz nerd u pop kulturu al kapiram da je na tome dizni najvise i radio ovih godina i sad ce da stancaju filmove zauvek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 24, 2016 Report Share Posted December 24, 2016 auuuuu =o( keri fisher na intenzivnoj nezi nakon masivnog infarkta tokom leta iz engleske nazad u usa http://etcanada.com/news/190820/carrie-fisher-suffers-massive-heart-attack-on-plane/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 24, 2016 Report Share Posted December 24, 2016 STO JE OVO SAMO DOBRI LJUDI ODLAZE U 2016!! BOZE ZASTO NE UZMES BRANKU SOVRLIC? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 24, 2016 Report Share Posted December 24, 2016 31 minutes ago, f4ts0 said: STO JE OVO SAMO DOBRI LJUDI ODLAZE U 2016!! BOZE ZASTO NE UZMES BRANKU SOVRLIC? Jer Bog chuva Srbe, a Branka je srbsko nacionalno blago! Branka + Sutomore 4 lyfe. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 25, 2016 Report Share Posted December 25, 2016 meni je film ok, nije me nešto oduševio ali svakako ima više pluseva nego zamerki. bolji od epizode 7 za svetlosnu godinu. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 http://www.starwars.com/news/the-official-title-for-star-wars-episode-viii-revealed?cmp=smc|785924799 Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Odgledao sam sinoc Rogue one i moram reci da sam zadovoljan. Milion puta je bolji je TFA iako se zna epilog i mnogi likovi su jednodimenzionalni ili neiskorisceni do bola ( Forest Vitaker npr...Diego Luna, Yen). Cica je ok na kraju iako pola filma deluje kao da ima botoks u faci i ne moze da napravi nijedan izraz lica osim default. Kraj ( ne na planeti nego deo sa Dart Vejderom) je koliko nelogican i glup toliko i fantastican. Ono sto moram da zamerim je kvalitet CGI likova Tarkina i Leje. vec koliko decenija imamo cgi likove i josh uvek nisu provalili kako da naprave ochi i kapke koji deluju uverljivo. Cak je i Avatar bio pomalo bolji od ovoga. Koliko se radujem novom SW u decembru jer ce biti, nadam se neceg novog u filmu kao npr izostanak zvezde smrti, toliko me smara povratak u Skajwoker sapunicu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 http://observer.com/2017/04/george-lucas-says-star-wars-is-for-12-year-olds/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 meni je sve ovo blago nebitno u svetlu OVE vesti... http://variety.com/2017/digital/news/apple-disney-acquisition-rumor-1202029827/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17, 2017 Report Share Posted April 17, 2017 On 4/14/2017 at 7:08 PM, Kole said: meni je sve ovo blago nebitno u svetlu OVE vesti... http://variety.com/2017/digital/news/apple-disney-acquisition-rumor-1202029827/ pa imalo bi smisla, mogli bi da budu "sa'ranjivač" netflixa i amazona u tom smislu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 25, 2017 Report Share Posted June 25, 2017 Ili je ovo magični reverzni PR ili će Han Solo solo (lel) film definitivno biti pakleni uas. http://movieweb.com/han-solo-movie-alden-ehrenreich-compared-jim-carrey-ace-ventura/ Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Nije mi samo jasna potreba za tolikim recikliranjem starih dizajnova vozila i sveta - tipa AT-AT je isti samo malo namunjen, Kajlo Ren vozi Tie Advanced ali je i on ipak malo namunjen. Čisto da bude skoro pa isto a eto da se kaže da su malo promenili. I onda se plašim da ćemo dobiti samo rimejk The Empire Strikes back isto kao i prošli put... Ako ništa onaj Lucas je makar probavao nešto novo, jes da je to rezultiralo Džar Džar Blinksom ali je makar pokušavao da to izgleda nešto drugačije. Kapiram da se tako mlati najveći keš, ali opet. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Quote Ako ništa onaj Lucas je makar probavao nešto novo, jes da je to rezultiralo Džar Džar Blinksom ali je makar pokušavao da to izgleda nešto drugačije. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 1 hour ago, Zwerko said: Ako ništa onaj Lucky je makar probavao akciju leptirić, jes da je to rezultiralo Zwerkom ali je makar pokušavao da to izgleda nešto drugačije. fixd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 On topic, lep je trejler, jedva čekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts