Ребел Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 da nije krpelj to bio ? Nije, veliki ratoborni neustrasivi mrav koje je resio da mi napakosti iz cista mira, mada se verovatno osetio ugrozenim :( Inace, pise u nedelju temperatura 37 u ponedeljak 27 a u utorak 19 (maksimalna) WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Nije wtf, nego ftw! Napokon ovo mrsko sunce da iskulira malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Jel' zna neko gde u Beogradu imaju "americki burgeri"? Znam da je bilo kod starog merkatora, cini mi se Superburger, ali se zatvorio. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 :( Ja sam mislio da su samo prestali da vrse dostavu preko donesi.com. Odlicni su bili, ako neko zna gde ima nesto slicno i mene bi zanimalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Ivan~ nema nigde, i ja sam tražio po gradu ali bez uspeha! Papao sam ja kog Burgera, imali su vrhunski čizburger, ali su propali jako brzo! Jedino ako oćeš da nas voziš do NS-a kolima novim pa da idemo na burgere! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Hahah, ajde dogovoricemo se za neki vikend. :) "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Mora i Aca da ide, i ribe RIBE R I B E! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Ja sa Ivanom više ne sedam u kola :D sad će ivan da se naljuti i neće me više nigde voziti :( "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Znam kako ti je Aco, ova starija braca Ivani... :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 (edited) Ja sa Ivanom više ne sedam u kola :D Meni jos bolje :) Edited July 24, 2012 by Ivan~ "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Jel' zna neko gde u Beogradu imaju "americki burgeri"? Znam da je bilo kod starog merkatora, cini mi se Superburger, ali se zatvorio. http://www.intergalacticdiner.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Jedino ako oćeš da nas voziš do NS-a kolima novim pa da idemo na burgere! ime mesta i lokacija na mapi ako nije problem plx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Mcdonalds? ...sve je to isto americko djubre kojim nas truju! Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 http://www.intergalacticdiner.com lol koji hipsteraj na kraju menija, posebno tacka 2. da primaju samo keš You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 ime mesta i lokacija na mapi ako nije problem plx! Novosadskog Sajma 25a, 21000 Novi Sad! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 cisto da podelim sa nekim quote sa foruma etfa Moja fantazija je da za par godina, kada ja budem zavrsavao studije, ta masina koja pregleda ispite iz p1,p2 razvije vestacku inteligenciju, sama otkuca kod i stvori svoj razum, a onda unisti svet. :/ Niko nece moci da je zaustavi, osim tima nadarenih programera, na cijem celu cu naravno biti ja :/ a editovao je stariji post, steta, gde je penio o rti-u, kako planira da istetovira rti na ramenu, uz jos neke zaista potresne izjave, bas sjeban lik eto "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Tezak oblik izliva spermatozoida u mozak, uzrokovan nejebicom..tako cest kod studenata ETF-a... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 True story. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 vudzore, jel stigla 65ica na vreme? ili je jurgen morao da se pali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Jurgen jakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 ivke jesi li overio, kakva im je klopa nisam, ali planiram, grok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 1. To u novosadskog sajma u Novom Sadu je skroz ok mesto, sad mi stade mozak, beše Harvey's ... nije loša klopa, ali ako sediš unutra sav se usmrdiš od mirisa, nije im dobra ventilacija. 2. Bio ja u Intergalactic Dineru više puta, pošto mi je relativno blizu i korektni su skroz. Mesto je malo, ima pet stolova ukupno, nemaju baštu napolju (a ima mesta gde bi mogla da bude). Dobro je što radi 00-24, imaju doručak do 11h i tu su neke sjajne kombinacije klope (ono, jaja, kobaje, pohovani krompir, slaninica i besplatni refill filter kafe :)) a i ove opcije preko dana su korektne, probao sam svašta. Moja zamerka može da ide tome što iako kao uz svaki burger dobiješ pomfrit i rings kao prilog, to je baš jadna količina, mislim da dobiješ bukvalno dva ringsa i na primer 6-7 pomfrita tako da ako bi neko hteo na primer McDonalds koncept (sa tom količinom pomfrita) moraš da uzmeš dodatnu porciju. Ali sa druge strane, meni je M odnosno kao medium dovoljan kao obrok, ima i L to još iskreno nisam probao. Uz svaki obrok imaš i dip-ove tj. kečap, majonez, pavlaku etc. I džuboks stvarno radi, imaju ga tri stola od pet, ubaciš pare i svira pesma koja hoćeš. I jeste hipster mesto, skoro uvek ima nekih stranaca ili od domaće ekipe ovih hipova. Nisam probao šejkove ali na oko su delovali dobro. OK je i ova ekipa što radi, opušteni su i dobar je odabir muzike (tih nekih 100 pesama sa džuboksa su uvek u rotaciji). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Ja moram da posetim ovaj Diner, Ivane i Aco javite se da idemo! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 pa reci laki kolike su cene boga mu poljubim! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts