voodoo_ Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 Ne moraju nego tabloidi clickbaituju nalsovom "obavezne letnje gume" a u tekstu u stvari nisu obavezne nego je glup ko vozi s njig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 8, 2019 Author Report Share Posted April 8, 2019 vudu mi reko da sam glup :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 Htedoh reći glup je ko vozi leti s zimskim (kažu Telegraf, Informer, Novosti itd), nisi ti glup! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 Ima papana koji su u fazonu ISTE SU TO GUME SVE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 21 hours ago, voodoo_ said: Ne moraju nego tabloidi clickbaituju nalsovom "obavezne letnje gume" a u tekstu u stvari nisu obavezne nego je glup ko vozi s njig. na radiju sam na brzinu cuo nesto "....nov zakon..... letnje gume obavezne .....bla bla" i evo sad guglam, jebeni botovi i u novinama, i na tv-u i radiju i netu... pa sta je ovo jedna velika skripta koja siri isto sranje od reci do reci po svim mogucim medijima poyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 8 minutes ago, G!!! said: na radiju sam na brzinu cuo nesto "....nov zakon..... letnje gume obavezne .....bla bla" i evo sad guglam, jebeni botovi i u novinama, i na tv-u i radiju i netu... pa sta je ovo jedna velika skripta koja siri isto sranje od reci do reci po svim mogucim medijima poyy to je oduvek bilo tako samo nisi primećivao jer je sad više medija pa se više širi. suštinski ako već ne rade c/p od drugih većina uzme sa jednog izvora, iz neke novinske agencije ili šta god i samo šalje dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 ma jok, ozbiljno se cima Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 9, 2019 Report Share Posted April 9, 2019 onda moja greška! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 13, 2019 Report Share Posted May 13, 2019 Kad smo već guma, da pitam, koje one sigurnosne šrafove uzeti? Mislim kako to ide uopšte 🙂 komad čelika 🙂 ima neka marke koje su dobre, loše... gde uzeti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted May 16, 2019 Report Share Posted May 16, 2019 (edited) Uzmi za marku koju vozis kod dilera ili specijalizovane prodavnice. "Fabricki" iliti "originalni" su obicno bolje osmisljeni i nisu dostupni u svakoj automesari, pa da adapter nabavi ko hoce kad hoce. Edited May 16, 2019 by fikser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 Zapravo je obicno obrnuto.. fabricki su tipski i mogu da se nabave. Po drugi strani svi se skidaju bez adaptera u 5 minuta, tako da ja licno i ne vidim neku smislenost istih, sem da tebe zajebava na 100 nacina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 17, 2019 Author Report Share Posted May 17, 2019 nego jel pise negde koja je prosecna kilometraza koja moze da se predje sa odredjenim gumama, ne vidim da ima taj info...znam da to mnogo varira od stila voznje, puteva itd, ali cisto orijentaciono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 (edited) 1. Pređeš 40 hiljada 2. Doteraš u Srbiju 3. Prodaš baticama koje voze BMW ali im je skupo da kupuju nove gume pa uvek voze polovne iz uvoza ali očuvane (u prevodu polućelave s otvrdnulom gumom od starosti) 4. Profit? Edited May 17, 2019 by voodoo_ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 17, 2019 Author Report Share Posted May 17, 2019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 Nije smešno, to je istina. 😐 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 oko milion kilometara 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 On 5/17/2019 at 4:10 PM, Dule_smor said: nego jel pise negde koja je prosecna kilometraza koja moze da se predje sa odredjenim gumama, ne vidim da ima taj info...znam da to mnogo varira od stila voznje, puteva itd, ali cisto orijentaciono... iz mog perioda bavljenja time, računaj između 20 i 40k - ALI to je samo okvirno jer zavisi baš od ovoga svega što si ti napisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 tbr presao sam sad 36k mislim da se jos na gumama vide one linije boja koliko su nove 😄 a na svim kolima koje sam imao i koje smo imali kao porodica dok sam bio malji deca, nismo ispod 60k nikad menjali. mozda smo stekare, al mozda i dobri vozaci? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 a mozda imas ljudske gume na autu? ja sam 30k, deo toga su zimske svakako, al deluje da ce u dogledno vreme trebati da se menjaju. nisam jos uspeo da imam auto dovoljno dugo da mu treba menjanje guma 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 22, 2019 Report Share Posted May 22, 2019 60k mi deluje bas mnogo, ja cenim da predjem oko 40-50k sa jednim setom pre zamene. Problem mi je i sto otprilike s jednim setom predjem oko 10k godisnje tako da onda posle tih nekih 4-5 godina krenu polako da propadaju gume bez obzira na dubinu sare i sl. Plus recimo trosim letnje vise nego zimske jer obicno leti idem na more, generalno vise putujem kad je lepo vreme i sl, sto nas opet dovodi do individualnih navika :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 On 5/18/2019 at 9:26 PM, dovlagsi said: tbr presao sam sad 36k mislim da se jos na gumama vide one linije boja koliko su nove 😄 a na svim kolima koje sam imao i koje smo imali kao porodica dok sam bio malji deca, nismo ispod 60k nikad menjali. mozda smo stekare, al mozda i dobri vozaci? to je zato što ti je vrh put na relacijama na kojima se voziš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 Jeri neko ima iskustva sa ovim novim Tigar Touring letnjim gumama? Da li je isto sranje kao Sigura samo promenjena šara ili su malo poradilo na izdržljivosti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 Nemoj, treba zenu i decu da vozis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 27, 2019 Report Share Posted May 27, 2019 Ja već imam gume, pitam za drugara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 27, 2019 Author Report Share Posted May 27, 2019 Mislis, radis istrazivanje.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts