Failure.Sanitarium Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Kupio, pakovanje bilo sealed, imei kod unutra na nalepnici. Pisana garancija 12 meseci na hardware i software. Sve je ispalo odlicno, 405 EUR, sljaka kao blesav :) Hvala na savetima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Много је куме. :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Pa sad... kad uporedis ove "regularne" cene, ispada da je dzabe http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3534/Samsung/I9305-Galaxy-S-III-16GB Jbg, treba mi za posao, isplatice se vrlo vrlo brzo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 draško je rekao da nikome ne treba smart telefon za posao, tako da ti ja ništa ne verujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 to je izjavio jer nije znao da i na smart telefonima postoji pasijans. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 :) Vrtim neke Excel tabele, mailove itd. Zelim veliki ekran, ovaj je najveci :) Odlican phone, jedino je baterija govno, ako se ne postavi Power saver, mora da se puni svakih 15 sati bukvalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Ako ti nije frka oko zezanja sa flashovanjem custom romova, stavi 4.2.2 i neki custom kernel i imaces nesto bolji battery life. Takodje taj TouchWiz je ocajan i vidno sporiji od stock androida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 ZTE Blade 3? Vredi li uzimati? Uz objasnjenje zasto da, ili zasto ne, hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 GPU mu je jad, ekran je običan TFT u 256k boja, nisu se nešto pretrgli oko RAM-a, a nije ni Motorola, tako da ne vidim pluseve :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Koliko moze da se ocekuje pad cene galaxy-a S3, ako s4-ka izadje planirano na prolece, uzimajuci u obzir da je trenutna cena novih s3 sa kupujem prodajem sajta nesto oko 400e u proseku? Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Nevezano za tebe, nikad mi nece biti jasno sto se lozite na tu jeftinu plastiku sa najgorim ROM-om na svetu? :D Ako ikako mozes probaj da se iskombinujes za nexus 4, neces pogresiti. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 A ne znam sta mi je gore, plastika na s3 ili staklo na lg nexusu, ali kapiram da cu pre sjebati staklo nego plastiku. :) n4 ce imati jacu cenu sigurno od ovog, tj vec sad je ima, jeste softverski bolji i noviji, ali pritom je tezak za nabavku kad su ovi usrali iz LGa i google sa play store-om uopste. I iskreno, samsung > lg po nekim mojim iskustvima, mada LGev fon nisam nikada imao, ali elektronske aparate i jedne i druge firme jesam ... Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 реч је о огромним концернима који производе све живо, од рерне до пејсмејкера, тако да то што је LG телевизор бољи од самсуноговог нема никаквог утицаја на мобилне телефоне (који се ионако сви праве од истих компоненти), ја то уопште не бих гледао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Jasno... Pricam uopsteno, a i meni konkretno kao proizvodjac mob. telefona Samsung > LG. Na stranu nexus 4, mada je njegov adut vise google nego LG po meni, ali nebitno... Enivej, ima li neko ko je pratio/prati desavanja na toj sceni, posto ja dugo nisam, i zna otprilike koliko ce da rokne cena, 50-60-100e ako s4 izadje na prolece kao sto je planirano? Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Zanima me koliko rano mogu da uzmem novi telefon ( da nastavim sa svojim starim paketom samo zamenim mob. koji sam uzeo za dinar, sada za drugi ) u mts-u ? Za 3 meseca ce biti 2 godine od pocetka ugovora na koliko je i sastavljen ... drug mi sada rece da je u VIpu uzeo 3 meseca ranije ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Pa ne ocekuj nesto dramaticno, tipa max do 100 evra u prvih 3-4 meseca prodaje (dakle nece odmah da padne za 100). Tipa uporedi cenu S2 i S3 sada, to ce ti biti situacija sa S3 i S4 za sest meseci ako se ne desi bas nesto cudno. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Moze u i mtsu 3 meseca pre isteka, a inace sto se tice S3/Nexus 4 price, nexus 4 je kvalitetnije izrade od S3, a sto se tice stakla, ukoliko planiras da ti pada, veca briga bi trebalo da ti bude sam ekran :) Ukoliko mozes da ga nabavis, ne postoji ni jedan razlog zasto bi uzeo s3 Takodje, za S4 nije ni sigurno da ce izaci u martu kao sto je bilo price Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 (edited) Konto staklo/plastika price, naravno da ne planiram da ga bacam sa krova itd, ali takodje i nemam problem sa plastikom S3-jke, jer vec ako ce da mi rokne fon na samsungu imam 1 staklo da pazim, na n4 imam dva . :) a i ne tripujem se sad da telefon mora da mi bude izradjen od nz ni ja kakvog brusenog sranja kao iphone5, koji je moj drugar uspeo posteno izgrebati posle 2 nedelje, a lik je nevidjeni pican i pazi na svoje stvari, a fon od 700e se izgrebe od blagog spustanja na sto. A to da je n4 bolji, jeste, ali cinjenica je da njemu cena nece da padne jos dugo na tih nekih 300 i kusur evra, jer nexus ne izlazi toliko cesto kao galaxy , dok ce s3 uskoro da bude stara prica. Da imam 450e i da hocu toliko da pljunem uopste za fon, stvari bi bile jasne. :D EDIT : i da, najveci minus na nexusu i mozda jedini razlog zasto bi odustao od njegove kupovine je memorija, koja je u danasnje vreme premala i jos + nema opciju prosirivanja.. to mi je krajnje nejasno zasto su to tako uradili u vreme kada obicna iGo navigacija za fon zauzima 2gb i vise, a ne neke naprednije zajebancije koje se koriste na androidu... Edited February 24, 2013 by C Y N I C Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Н4 можеш да набавиш из иностранства за испод 300 евра, јесте да је цимање ал се исплати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 (edited) +1 za n4 iako imam s3 :), samo zbog apdejta koga dobijas momentalno kada google pusti, za s3 kasni doooosta, samsung banda, neradnici, ne racunam aosp/aokp romove koji ne rade kako treba. I da, 2gb vs 1gb rama E sad, jeste da moze da se nabavi za manje pare preko ali nikada tako ne bih uzeo ni jedan telefon zbog garancije. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Edited February 24, 2013 by sh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 ja jurim n4, doduse sa 8gb:/ jbg, ako uspem da se namaknem za 16gb, kul. ali sta znam, po svemu mi se i vise dopada i cini mi se bolje od s3 i slicno. a i realno, za te pare, nema bolje. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Н4 можеш да набавиш из иностранства за испод 300 евра, јесте да је цимање ал се исплати Koji je drugi nacin osim da ti neko donese od preko po toj ceni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Daj ti neki predlog za fon do 250 evra,prednost je da ima sto veci ekran(debeli mi prsti :( ) i da je android,i recimo solidan zvuk i solidna kamera nista predrkano :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 galaxy nexus s, polovan Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Pih nisam bas nesto za polovno,ja bih vise ako moze novo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts