voodoo_ Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Možda to nisu isti ljudi :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 krule, nadam se da se zajebavas :) inace, gugl, face i twitter se pridruzuju eplu u borbi protiv ovog sranja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 čuj google se pridružio borbi, hahahaohwow.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 pa to shto imaju masu podataka o korisnicima ne znaci da zele da ih izgube sutra kad im FBI trazi sve zivo bez ikakvog court ordera.. ne kapiram te keve mi, ovo nije nikome u interesu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 То је све маркетинг, без бриге. FBI дуго времена није синоним за озбиљну информациону службу, сада је то CIA, па покушавају да се врате на таласу нове сезоне X-Filesa. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Dajte predlog za mob od 100e. Za kevu je, a ona ima krsh od htc desire c, tako da ce joj sve biti bolje od toga. Ako treba moze i 110e!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 ja sam uzeo neki gigabyte gsmart za te pare i neam primedbi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Bio je nov moto g1 za te pare na kp pre par meseci, mozda opet ima nesto tako. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Drugar ima LG Fino i zadovoljan je, nov je oko stotke trenutno (on ga je kupio kad je bio oko 200). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Žena slomila ekran na Nexusu 5, touch radi. Jel' menjao nekao samostalno digitizer na Nexusu 5? Videh da mi treba i nekakav lepak bas za ovakve stvari??Cena na aliju je 25$ što je džabe tbh.Jel' ima neko predstavu kolika je cena kod naših lihvara? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Huawei p8 ili Huawei honor 7 ili dodati jos 30e za lg g4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Drugar ima LG Fino i zadovoljan je, nov je oko stotke trenutno (on ga je kupio kad je bio oko 200).joj fuj. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 klasican emka ili kalas lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 ja sam uzeo polovan n5 za 155 evra na kp i mislim da sam dobro prošao. vidi se po ivicama da je korišćen ali iskreno bmk za tosjajan telefon, svakako brži od s2 koji sam furao do skoro :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Ima li sta bolje od 640 XL za iste pare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 1, 2016 Report Share Posted March 1, 2016 Мораћу да DzoniAndj@-ујем: LG Magna или Lumia 640?Magna:http://www.gsmarena.com/lg_magna-7051.php640:http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_640_lte-7055.php Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Ako ti nije problem da predjes na Windows ja bih rekao pre 640. Prosto Android se malo muci sa 1GB memorije, a i LG ima samo 8GB interne memorije, kad se oduzme sistem i ostalo sto je odmah zauzeto dodjes na to da imas oko 1.5-2GB prostora za aplikacije i sl sto moze biti problem ako zelis da imas dosta aplikacija, cak i kada imas SD karticu. Bar je takva situacija na LG L Fino koji sam probavao, ovaj ima malo noviji Android ali ne verujem da su uspeli to da rese. S druge strane na Win to nije problem. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohican Posted March 2, 2016 Popular Post Report Share Posted March 2, 2016 Oh zverkovi saveti ...1gb memorije je ok za android, nije kao flagshipovi sa 2 i 3 gb ali ce raditi ok ...Sd kartica od 32 giga na kojoj drzis slike, mape za navigaciju i sl ti u potpunosti oslobadja internu memoriju za aplikacije, a 8 gb za aplikacije je vise nego dovoljno ...A pod tim "ako ti nije problem da predjes na win", pa kontam da nije ni baba ni fetso i da ce hteti zapravo vise od glupih aplikacija za winphone. 3 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 f4ts0 ne koristi vide win phone od kada ima n5, hvalaI aplikacije za win phone nisu glupe vec prosto nisu aplikacije :) A da me jo posluzio za ono sto mi treba (da proverim rur, i navigacija) - jeste Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 a 8 gb za aplikacije je vise nego dovoljno ...Jeste, jeste, mozda ne bi bilo lose da pogledas samo komentare na GSM areni na linku koji je dao covek i da vidis da u 2/3 stoji kao stavka "malo interne memorije". Prvo po proizvodjackoj specifikaciji ti je dostupno samo 3.8GB out of the box, a u praksi je to i manje kad ukljucis samo telefon, povezes nalog i sl. Vecinu stvari mozes prebaciti na SD karticu, ali vecina aplikacija ne moze da se izvrsava direktno sa SD kartice ako nisi rootovao telefon, tako da svaka zauzima ponesto interne memorije. Plus sto sam operativni sistem koristi internu memoriju za kesiranje i sta mu vec treba i onda kad imas malo preostalog mesta u kombinaciji sa 1GB memorije dodjes to toga da ti telefon zaglupljuje. Kazem jos jednom, ako neko instalira dosta aplikacija, tih na papiru 8GB interne memorije ne LG uredjaju je malo, znam iz prve ruke s prethodnom generacijom LG telefona. A u prilog mojoj tvrdnji idu i ti komentari koje ljudi ostavljaju na sajtu. @Ребел - ako nisi bas zakucan za ova dva modela baci pogled i na ASUS ZenFone 2 Laser ZE500KL koliko vidim po cenama koje racuna Mobilni svet oko 20ak evra je skuplji, ali dobijes i 2GB RAM memorije i 16GB internog storage prostora a najavljen je i update za njega na 6.0 i na papiru ima nesto bolju kameru. S druge strane malo je veci od ova dva modela koja si naveo, on je 5.5" sto se mozda nekome ne svidja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Eto meni pored ihaj aplikacija na telefonu iste zauzimaju 2.92gb a sa sve kartama i poi-ima za 16 zemalja nekom muzikom slikama i snimcima ne prelazim 8gb na svom nexusu 5 sa 16gb, naime na 7.65 gb sam. Naravno samo 8 giga bi mi bilo malo na telefonu ali ako bih 2gb mapa i 1gb slika i tako neke stvari prebacio na sd karticu (koju ja jelte nemam ali hipoteticki) interna memorija bi mi bila na tih 2.9gb, a tu ni ne racunam varijantu da prebacim aplikacije da rade sa sd kartice.S obzirom da decko ne uzima flagship telefon mislim da je gore navedeno bolje od BILO KOG WIN PHONEA tako da je tvoj savet koristan koliko i cigla liku koji pada sa zgrade, po obicaju. 2 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 (edited) Иначе, овај телефон што Зверко препоручује је скупљи за 60 + евра, тако да, нажалост, не долази у обзир. Одговара ми ова цена од неких 130-140.Са друге стране, далеко сам од неког напредног корисника, нити имам обичај нешто много да користим апликације које нису за комуникацију, тако да рачунам да уз SD картицу, коју имам :), простор не би требало да представља проблем.Едит: Чуо сам да Вин телефони не раде тако добро са Гмаилом, а мени је потребан због посла. Edited March 2, 2016 by Ребел Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 mislim da za 150 imaš na KP polovne nexuse 5, a to je makar duplo bolje od bilo kog novog telefona koji možeš da kupiš za slične pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Mozes da razmislis o Xiaomi i Meizu telefonima. Ima ih za te neke pare, a znacajno su jaci od svega ostalog sto mozes kupiti novo.Ja imam Redmi Note 2 i fon pere, a kosta 150 jura manje vise...Baterija traje jedan dan, sa nekih 3-4 sata sot. Medija radi tecno, pusta HD, cak i one lazne 4k video klipove sa YT. Nemam nekih softverskih bagova, fon je fluidan i radi brzo. Ima oktakor i 2gb rama... Jedino sto sam primetio da ne valja je Google Earth koji nisam mogao da pokrenem na vise romova.Ostalo mi sve radi... Imas ekipu na xiaomi.eu koja radi romove i dosta su dobri.Ja nisam zahtevan korisnik i zadovoljan sam sa fonom stvarno. Nikad necu dati vise od 2 glave na fon, koji ce mi. Bolje da ostavim za kurve i koku. :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 2, 2016 Report Share Posted March 2, 2016 Иначе, овај телефон што Зверко препоручује је скупљи за 60 + евра, тако да, нажалост, не долази у обзир. Одговара ми ова цена од неких 130-140.Са друге стране, далеко сам од неког напредног корисника, нити имам обичај нешто много да користим апликације које нису за комуникацију, тако да рачунам да уз SD картицу, коју имам :), простор не би требало да представља проблем.Едит: Чуо сам да Вин телефони не раде тако добро са Гмаилом, а мени је потребан због посла.Meni nije pravio nikakve probleme. Mada jedino sto sam radio je citao mail i slao isti, nisam koristio napredne funkcije.A onda sam probao da dodajem attachment i usledio je SOK Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts