Jump to content

ImbaQQ

The X
  • Posts

    464
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by ImbaQQ

  1. Potvrdjujem. Ima likova iz britanije koji kad ti kucaju poruku na wechat treba ti 2h da desifrujes sta su hteli da kazu koliko su nepismeni. Ali eto i takav sljam koji ne zna svoj maternji jezik ovde vazi za profesore. Nije bas TAKO lako naci posao sad, malo su se promenile stvari jer je doso bas puno stranaca. I to bas puno. Ali je opet daleko lakse nego u srbiji. O kinti da ne pricamo. oko 2k jura je neki minimum koji stranci imaju nevezano za struku a za zivot ti treba mozda pola od toga ako ces da se bahatis sa hranom.
  2. Bez pasosa ne mozes da predjes, bio ti srbin, kinez ili gradjanin hong konga. 10 dana nisam jeo kako treba, bolje da me nema.
  3. Ima granicu, naravno. Imas futian port, lok ma chau (huanggang) , lou hou checkpoint itd. Zato sto me ostavila, sto vise nemam svrhu u zivotu, sto ne znam za koga se trudim :/
  4. U subotu letim za Hong Kong. Nikad nisam bio ovako depresivan u zivotu. Nista ne pomaze.
  5. Au kako jebe serija. Bolja od prve sezone. 10/10. Obavezno stivo!
  6. Moram ga iscimati da vidim u kakvom su stanju. Hvala Udo, tvrd ti bio doveka :)
  7. Hocu da kupim trilogiju LotR da poklonim ali nigde jebeno nema. Gledam ove nase nesrecne knjizare po netu i svuda stoji rasprodato za sve zivo od Tolkina. Na par mesta sam nasao ali sumnjam na los print i povez koji ce da se raspadne koliko prekosutra. Je l' moguce da nigde nema tvrdi povez i da je na srpskom majku mu jebem... ako neko ima neki info gde bih mogao da porucim neka baci pm.
  8. ImbaQQ

    SD Partizan 16/17

    Kaze Kokeza "Partizan ostecen u jednom a cigani u dva navrata" a u stvari je hteo da kaze "Partizan je pobedio u tri derbija a u jednom je pokraden za gol iz auta". Ali dobro, oprostice mu Tolun ruznu proslost. Bitno je da covek dodje do te tacke duhovnog razvoja da shvati da je gresio i okaje svoje grehe, jer Tolun je milostiv.
  9. Najjaci momenat utakmice je kad Bajkovic, pardon, Manojlovic pokusava da predje preko Tavambe nakon onog izgovora od pokusaja da izboksuje loptu. Grabi ga i rukama i nogama, hvata se za njega ko davljenik za slamku ne bi li dosao do gol linije. A tek ljudi koji govore o neregularnom sudjenju i kako je Partizan imao srece... Da smo stvarno imali srece bila bi petarda lagano. Zvezda ne moze bolje, ne moze vise i to je to.
  10. Sve je otislo u kurac kad su poceli da primenjuju sli i crossfire. ATI Rage MaXX sa 128MB vRAM se prevrce u grobu! Secam se sajma elektrotehnike 2000. godine u BG i cena markama. Preko 2000 je kostao dvd rezac 1x. To su bre bila vremena. Ovo sad, 800e za graficku, pa to je za sirotinju :D Grejace mene 970 G1 jos dugo.
  11. ImbaQQ

    SD Partizan 16/17

    Lopta ne moze da predje celim obimom, moze da predje celim precnikom. A to sto senka nije presla liniju se zove... ugao projekcije. Ono: trigonometrija, perspektiva dve i tri tacke, zavere i sve ostalo sto udara na stub srBstva. Znam da niste ozbiljni no ja to zbog radi druzenja :)
  12. ImbaQQ

    SD Partizan 16/17

    Ovde ne treba cetvrti, peti, sesti sudija. Ovde treba geometar.
  13. Svejedno necemo birati ni ti ni ja.
  14. http://www.caroftheyear.org/nominees/2017_1/coty
  15. Alfa uzima titulu automobila godine. Ovo ostalo je sve nekako znj.
  16. Moram da pohvalim ove Copperminer cipele, stvarno su brutalne. Udobne, tople i nema sanse da ovo sranje napolju dodje do nogu. Gaze sneg kao sto cipela i treba da gazi. Za 6k koliko su sad na popustu mislim da je predobra kupovina kome trebaju cipele za hladno vreme.
  17. Porucio danas. Kapiram da ce stici oko utorka. Valjda ce se dobro pokazati. 6k u djaku na ovom popustu od 40%. Ne provodim vise od 1h na dan napolju pa nisam hteo da dajem neke besne pare. Kuca-kola-poso-kola-kuca jbg.
  18. Nope, iz partije nisam izasao godinu dana, retko sta i kucam tokom gejma jer sam shvatio da budale mnogo vise reaguju kad im crtas po minimapi i pingujes 20x. Skoro da se ponasaju kao botovi, pingujes protivnickog heroja oni odmah dajvuju :D
  19. Sa 4 reporta u 25 meceva, od kojih sam pobedio jedno 85%, ja zavrsim u lp u kojem mi je trebalo 5 pobeda da izadjem. Hvala dovidjenja. Vracam se ja na singleplayer igre.
  20. Da na poslednji deo. Trilogija je OK, cak i jedna od boljih u zadnjih 20ak godina akcionih filmova. Ali ovaj iz 2016. je smor teski.
  21. Pogledao sinoc zadnjeg Borna i pitam se koja je poenta filma. Dobar finalni fajt i to je to. Gledas film od 2h da bi na svakih 5min slusao WHY WHY WHY.
  22. Sad kad premotam epizodu u glavi shvatim da je snimljena u dve scene. Jebeni masterpis. Vrhunska gluma od strane svih. Sminka savija.
  23. Jos 7 dana, hajpovanje moze da pocne :D
×
×
  • Create New...