CarbonMonk Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Valjda si skontao da to nije G3 nego G3 S ili Beat ili kako god :D Quote Yoda: The other side is dark.. very dark. Obiwan: Quit whining and eat your toast already Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 E da ga jebeš onda, Bugi, ček da dođem u kanc da vidim šta je ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 (edited) . Edited November 12 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 sta je bolje onda uzeti? taj lg g2? ili ovaj g3: http://www.amazon.com/LG-Unlocked-Quad-Core-Android-Smartphone/dp/B00M93C2XY/ref=sr_1_5?s=wireless&ie=UTF8&qid=1431465420&sr=1-5&keywords=lg+g3 Taj G3 nikako, posto je onaj G2 bolji od njega duplo :) G2 ima 2GB memorije i Full HD ekran, ovaj G3 S ima 720p ekran i 1GB memorije, tako da je izbor lak, uzmi G2. Pritom cak i da je u pitanju regularan G3 ja bih i dalje razmisljao o G2 iz razloga baterije koji je Kruko pomenuo. Sad, hteo sam da uzmem Alfu posto izgleda potpuno isto kao s2 (meni najdrazi telefon) a deluje mi da ima ok specifikacije pa me zanima Vase misljenje o tom telefonu? Glavni adut tog Galaxy Alpha je sto je metalan i sto ima taj fensi izgled, osim toga je po karakteristikama osim kamere zapravo losiji od tvog M7, pre svega zato sto je ekran 720p. Bolje onda da uzmes S4 koji je dosta jeftiniji ili da dodas jos para pa uzmes S5 (ako pricamo o Samsungu generalno). Ako ti vec toliko ispada telefon i lomis ekran onda taj vizuelni dojam ne bi trebalo da traje dugo :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 ok necu vise da bacam forice, nisam bio ozbiljan za n5 kako me nervira rur nekad jaooooooooooooooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Postoji li neki kršten android telefon sa malim ekranom - ono ko nekad 4"-4,3"? Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted May 13, 2015 Popular Post Report Share Posted May 13, 2015 Kupiš neki od 100 evra, platiš popu 50 evra krštenje i eto ga eheheheahaehaeheha 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 AEIOPHAEUIDHIEHODAE 2 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Imas Ajfon 5 :) Salu na stranu, sta podrazumevas tacno pod krstenim telefonom? Realno ti je sad neki minimum 4.5", recimo originalni Moto G kao budzetska opcija ili npr Sony Z3 Compact ako hoces nesto fensi, to realno jeste dobar telefon, jedina razlika u odnosu na standardni Z3 je mislim 720p rezolucija ali je fakat i manji ekran. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 čuveni ajfon 5 android telefon šalu na stranu 2 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2015 Author Report Share Posted May 13, 2015 Postoji li neki kršten android telefon sa malim ekranom - ono ko nekad 4"-4,3"? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Pa da, ali i dalje nisi rekao sta tacno hoces osim da je telefon manji od 4.3"? Mislim ako je to bas maksimum kupi Galaxy S2 Plus :) Mislim da je to jedini da je iole normalan a da se i dalje prodaje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 hoću sekundarni telefon koji radi brzo kao munja, a koji je manji od današnjih flegšipova. kao nekad htc desire serija što je bila normalna, a sad je smeće. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Manji od 4.5" ces tesko naci, to sam vec rekao, imas ove opcije koje sam ti naveo, ako ti to ne odgovara jbg, ne prave se vise, moras da se naviknes na veci telefon. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 pa kupi polovan n2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 meni kao sekundarni telefon služi galaxy s2 sa instaliranim stock lollipop-om (!!). nije brz kao munja ali nije ni spor, a s2 ima da se nađe za 50e traje baterija po tri dana kad se koristi samo za poruke i pozive, a čak mu je uključen i wifi da bi se sinhronizovao s druge strane, razlika u veličini između tog s2 i mog privatnog N4 je mizerna, tako da uzmi ti lepo N4 i ne pametuj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 Meni je sekundarni (službeni) Samsung dumbphone, jer sam se smorio dok sam nosio dva androida.... Ovaj punim jednom u 5 dana. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 (edited) ako uzmeš regularan g3 ne zaboravi da kupiš po punjač za svaku lokaciju na kojoj boraviš! Sto? Meni izgura 10 sati lagano kada ga dosta koristim (a uglavnom stalno nesto njakam po telefonu), a kada dosta idleujem onda mnogo vise. Jedino sam brightness stavio na 60%, ovo ostalo bas ne pazim, tipa uvek mi je u pozadini gomila aplkacija upaljena, nikad ih ne iskljucujem, ako bas prigusti, stavim brightness na 20% i gura lagano jos par sati. edit: jedino sto bas osetno jede bateriju je HD video, sad ne znam kako je to kod ostalih telefona ali pretpostavljam da to svakako jede. Edited May 13, 2015 by Longli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Kao student, imam li pravo uzeti telefon u mts-u na pretplatu? U telenoru su mi trazili da platim u startu 23.000 za bilo koji telefon, razlog zbog cega ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 (edited) . Edited November 12 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Iskren da budem ja ga zabodem isto na poslu, ali to mi je postala toliko ustaljena operacija (kao disanje :D) da ni ne primecujem vise. Al opet nije to neko full punjene, nego 10-15 minuta, cisto dok ga ne koristim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 stavio sam 5.0 na G2, ziv nisam kako ce mi raditi...telefon mi je bio zaglavljen na 4.2 i radio je fenoooomenalno, ni jedan jedini lagic nije imao od kad sam ga uzeo ili neki delay u nekoj operaciji koju sam hteo da uradim, 10/10 ...ali eto, svrbelo me previse... Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 hteo si tih 60fps animacije i waterdrop efekte na dugmicima zbog kojih nerdovima klecaju kolena :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 kako se krecu cene polovnog LG G2 i N5? poceo je strasno da me nervira N5 u poslednje vreme, razlog tome su kamera, internet i navigacija. elem, kamera selektivno baguje i jedini nacin resavanja problema je restart telefona. isto tako, desava mi se da ako su mi ukljuceni WI-FI i 3G istovremeno, prilikom napustanja WI-FI zone bez da ugasim WI-FI izgubim i 3G, te moram da restartujem telefon kako bi mi 3G opet proradio. za navigaciju ista prica, ako me neko nazove dok mi je ukljucen IGO, po zavrsetku poziva ceo ekran je crn i ne reaguje na bilo kakve komande pa je opet neophodan restart telefona.. iz pomenutih razloga bih voleo da ga zamenim, pa me zanimaju utisci i kako se krecu cene LG G2. p.s. greske su se desavale na svim verzijama softvera, od 5.0 do 5.2 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 A airplane mode za wifi-3g problem? Svi ljudi sa stock romom imaju te probleme atm. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts