CarbonMonk

The X
 • Content Count

  145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Snašao se

About CarbonMonk

 • Rank
  Imam pravo na custom titulu!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.lfcserbia.com

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Serbia

Recent Profile Visitors

3,533 profile views
 1. Kupljeno! Neka udje u zapisnik, da je na forumu prodata jedna garnitura.
 2. Uzet danas Hamilton Jazzmaster Maestro Auto Chrono ... H21 (ETA 7750), za ove novce, vrhunski sat. Ako neko gleda nesto u tom rangu, sve preporuke.
 3. Pa da, ako sat nosis da čitas vreme sa njega, poslužiće just about anything dokle god je skladan i lep ... čak su ti casio precizniji satovi od gore navedenih, mislim na primarnu funkciju. Sat kao precizan mehanizam, nešto što reprezentuje craftsmanship, a ne samo sposobnost da ti pokaže vreme nije šteta platiti malo više jer traje ceo život.
 4. Skipper, prva omega je oko 4k, druga blize 9k, limited edition, keramika, dark side of the moon se zove :D
 5. Ok, ovo je Nexus medju satovima. :D
 6. Tako je to nekako, porodica, ne možeš da misliš samo na sebe etc ... nisam ja izmislio ta pravila :D Snalazim se kako umem i borim sa svojom sebičnošću svaki dan.
 7. Na ovo sam se nameračio, pristojna cena za sat ... only wife approval needed. Njegov skuplji brat je ipak out of reach :D
 8. http://halohalo.rs/1500 dinara za M8 telenor ... ja sam koristio isti za M7, odradilo je posao.
 9. Računam da je ovo jedan od onih "Ovako je sve počelo ..." Numem da procenim da li je bilo.
 10. Valjda si skontao da to nije G3 nego G3 S ili Beat ili kako god :D
 11. Taj k900 ima intel chipset koji je blago receno radi uzasno sa androidom i lenovo skinovima preko.
 12. CarbonMonk

  laptop preporuka

  Ja sam uzeo radniku pre neki dan t540p, zali boze para za onaj kvalitet izrade. Performanse su manje vise ok ...
 13. Hvala na savetima, ako ne prodje ovo sa forumima, a meni se to do sad pokazalo kao najbolje za male juniore, odradicemo oglas ... nego se tad javi gomila ljudi i treba intervjuisati sve i tako dalje ... Poslednja dva developera sam nasao preko benchmarka, super iskustvo pa bih da nastavim tako ... a prve programere smo nasli preko oglasa na infostudu, uzasno iskustvo :) Ovako ih platim mesec, dva i vidim da li ispunjavaju growth potencijal za narednih par godina ... dosta je sve brze nego ulaziti u full recruitment.
 14. Drugari, ideja je da pronađem nekoga koga ova vrsta posla interesuje ali i da mu ide od ruke, da par meseci uči i bude plaćen za to, a da kasnije dobije full employment. Znači morao bi da bude neko ko je imao dodira sa c#/sql, može da bude i high school kid kome se ne ide na faks ... Mi smo malena firma, ogranak strane firme na NBG. Sva pitanja i CV's na PM.