Jump to content

StormScion

The X
  • Posts

    6,711
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

StormScion last won the day on May 4 2013

StormScion had the most liked content!

Reputation

219 Snašao se

5 Followers

About StormScion

  • Birthday 03/14/1987

Retained

  • Member Title
    Mortal in body Eternal in will

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male
  • Omiljene igre:
    war3,wow,sc,quake,ut,diablo,C&C,BG,Doom,HoMM etc
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

14,739 profile views
  1. jesi to dizao linux na njega preko termuxa ? dobra je fora na samsung dex dignes preko termuxa neki linux i u njemu visual studio code server mozes da radis ko covek preko fona :)
  2. Xiaomi I'ma bolji izbor Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
  3. 150k mnogo je to batice... nadam se da ne uzimas neki l33t plocu od 300evra i slicno :) 2600x ima XFR koji radi lepo i dobra je tehnologija. Ako je razlika do 2000 dinara uzmi x ako je vise uzmi obican i jedan i drugi su super. Na najslabijim plocama sam u 3 klika dizao oba na 3700 i zadrzavao turbo boost enabled i nema throtlinga i slicnog, iskreno vise od toga ti ne treba jer procesor radi savrseno i prejak je. Sto se tice memorije nemoj da bacas pare. Da tacno je to za ryzen da se bolje skalira sa visom freq. RAMa , ali uzimajuci u obzir cene RAMA to je bacanje para, uvek je bolje da uzmes te pare i da ih stavis u grafiku ili u vise rama. Znaci uzmi neki 2866 najjeftiniji RAM modul i uzmi 16gb (2x8) minimum. To ti je negde trenutno best buy jer vec od 3000mhz krece dranje koze sa ledja zarad nicega. Nemoj da te loze youtuberi razliku neces primetiti zbog rama nego zbog tih ustedjenih para ili u dzepu ili u grafici / ssdu / ramu / monitoru. Uzmi winston kuciste Odradice ti posao i ok je. Od grafike mislim da je bolja kupovina 1070, malo su overpriced te 1070ti i 2070 ali ok . Prva generacija raytracinga i kad i ako zazivi raytracing ove prve serije bice za kantu ne ulazi u to. Ja bi uzeo od rudara 1070/1070ti sa garancijom ima ih budzasto sada se prodaju i dalje rade lepo. Seasonic sam prvo napisao da je overpriced i onda pogledao cenu i sada je korektna cena. Inace su overpriced brend, sada su korektni , malo pala cena dole malo ostali otisli gore ... kod nas je ionako izbog katastrofa. Tako da je to ok. SSD ovo sto je trotky rekao tu moze da se ustedi 3hiljade. HDD ti ne treba osim ako nisi hrchak pa skupljas filmove ofline i imas neke specijalne potrebe ako je tako uzmi neki hard disk. u suprotnom uzmi 2x480gb ssd. Ili uzmi jedan SSD i posle dokupi drugi od 500gb ili tera. Iskreno ja bi ti preporucio da skreses ovo gore sto sam napisao i da uzmes neki brutalan monitor 32 ili 34 incha sa 144hz osvezenje i VA panelom jer to ti je bolje od skoro pa bilo cega. Znaci najeftinija solidna ploca + r5 2600 + 1070 + 16gb 2866 rama + 480gb ssd + 620w napajanje i neki brutalan monitor i da uzivas ako imas monitor 24incha / 27 incha veruj mi to ti je najbitnije da upgradujes :) bitnije je od misa i tastature po meni sto se periferija tice.
  4. Ima ovih 480gb Sata SSDova za 10k to ti je sada bestbuy, Adata npr radi posao. Brzina ti je nebitna, nemoj da te loze na to, samo da je SSD i da ne riknjava / baguje... Ja sam se zajebao pa platio vise "samsung tehnologiju" 870evo pa opet baguje vise nego ovi neki budzet SSDovi. Kuciste neko MS industrial ima ih za 3000 i rade posao . Skoro sam sklopio dve konfiguracije jedno sa Ms industrial Spectrumi NZXT S340elite mislim da se zove ono sa kaljenim staklom... i da jeste NZXT malo kvalitetniji ali funkcionalno super kuciste je ovo MSindustrial i mislim da moze da se nadje za 4000 dingera. Ja licno imam Msindustrial titan i odlicno je za malo ozbiljnije hladnjenje i isto je tu negde oko 4000. Hladnjak sta god nadjes da moze da se nakalemi i da nije preko 4 - 5k Ostalo ti je ozbiljno bacanje para. Isto ti preporucujem da uzmes ryzena r5 2600 i neku b350 plocu jer ne moras nista da klokujes i da instaliras dodatne hladnjake i gluposti komp ce da ti radi kao secer... onaj stock hladnjak kida. Tu ustedis odma ~30tak evra plus razlika u ceni ploce i procesora mozes da navuces ustedu do 100tinak evra. Razlika izmedju 1070ti i 1080 skoro... ili ulozi u nesto drugo pametnije npr bolji monitor tastaturu misa sta god. Ustedeces na kesu znacajno a u igrama nema razlike. Plus verovatno ce i bolje da radi kada popalis youtube i jos desetak programa u pozadini kada krenu da drljaju kao sto vecini i radi.
  5. jednom shljamsung nikad vise shljamsung xiaomi ima duplo kvalitetnije telefone u svakom pogledu plus se ne loze da su premium brend (jos uvek) pa ne traze da decu das u roblje za komad silikona i aliminijuma kao apple i ovi jkorejski klosari. true this
  6. ima neko da preporuci dobro micro atx kuciste max visine 200mm... treba da ide u otvorenu komodu ispod televizora ... verovatno ce biti sa i5 novim ili mozda neki r5 videcemo vec za ostale stvari ... http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RVZ02 ovo mi deluje ok ?
  7. Windows je prozor u buducnost . . .
  8. Koristim foobar i dalje sa fusion skinom, uglavnom jer preko synca sinhronizujem muziku na kompu i telefonu pa mi je bolje nego da se 100% oslonim na youtube.
  9. potrebna je solidna konfiguracija , dodaj jos 10 do 20 evra pa da gruva kako treba
  10. preporuka za xiaomi note 4 (4gb 64gb verzija 185e ima da se nadje)... note 3 pro je bas bio vrh telefon ovaj je dosta bolji, ok chip je vise side grade kamera i je dalje meh ali ima vise rama vise prostora i bolji oblik lakse se drzi u ruci ne kliza toliko kao note 3. Ista cena baterija duze drizi malo manje se greje itd. Odlican.
  11. moraju da urade normalizaciju za asfalt i betoncinu :D
  12. uzeli su taj format "moderne" bajke
  13. OK je 1070 i 1060 za Zcash nije kao etherium + radeon ali moze da se prezivi
  14. ridli nije na auto pilotu nego na teskim drogama i vapi za pomoc ko ne veruje neka pogleda dokaze u obliku the concelora i sve ce mu biti jasno dijagnoza "nema mu spasa"
×
×
  • Create New...