mohican Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Sad mozes da trazis vise pluseva za savete na ovom topiku :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 sad možeš da igraš voriora do smrti! grats Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Sad mozes da trazis vise pluseva za savete na ovom topiku :P To je to. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 svaka čast Džoni! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 uhu još jedan lekar! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 cestitam kolega:)...gde ces da odradis staz? moja ti je preporuka da to bude tamo gde imas najvece sanse da se i zaposlis posle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kal1mero Posted September 12, 2014 Popular Post Report Share Posted September 12, 2014 Дакле као продавац кирбија :) 4 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 cestitam kolega:)...gde ces da odradis staz? moja ti je preporuka da to bude tamo gde imas najvece sanse da se i zaposlis posle znači u nemačkoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 (edited) gde ces da odradis staz? moja ti je preporuka da to bude tamo gde imas najvece sanse da se i zaposlis posle Bas razmisljam, gledam da mi bude zgodno u odnosu na stan (the dream o tome da ce neko da me primeti kako sam premnogo dobar i da me zaposli posle ne verujem da ce da se desi, bar ja nisam cuo da se to desava a i retki primeri koji kazu da su se tako zaposlili lazu! :-D). A i radije bih skupio muda za usmle dok sam na stazu nego radio na nemackom. Edited September 12, 2014 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 cek, pricas za onu americku nostrifikaciju...zar za to ne treba mnogo vise vremena i cimanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Da, ali zavisi sta ti teze pada, dal ucenje nemackog ili medicine. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 ne znam ni ja vise sta ocu...cimacu te da mi posaljes na mail kad se raspitas o tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Potrebna mi je mala pomoc :) Vec 3-4 veceri za redom mi je muka, i to pocne od 8-9h i do ujutru, znaci od spavanja nema nista.. Ujutru isto muka do 12h, i onda u toku dana se nista ne desava, mozda mi bude muka na 5min i to je to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Da nisi trudna? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Можда си заљубљен? Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajser87 Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Gastritis? Probaj raniasan + klometol! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 A mozes da probas i dr. House metodom, uzmi jedan diklofenak na prazan stomak da vidimo dal ce da ti bude gore! : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 u subotu oko 19h me u sekundi zabole kompletan vrat, uzasan bol dok bilo da gutam hranu ili vodu. i boja glasa mi se primenila. sad je malo bolje ali dok pricam kao da mi je zacepljen nos a nije. normalno disem i s tim nemam problema. bol se malo smanjio ali zvucim kao klovn. sad mi je neki osecaj kao da mi se nesto zaglavilo ispod jabucice i da imam slajm medjutim nemam sta da izbacim. ne znam koji je ovo djavo. dule pomazi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 kupi Dormeo® jastuk i ujutru ćeš biti REBARN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 u subotu oko 19h me u sekundi zabole kompletan vrat, uzasan bol dok bilo da gutam hranu ili vodu. i boja glasa mi se primenila. sad je malo bolje ali dok pricam kao da mi je zacepljen nos a nije. normalno disem i s tim nemam problema. bol se malo smanjio ali zvucim kao klovn. sad mi je neki osecaj kao da mi se nesto zaglavilo ispod jabucice i da imam slajm medjutim nemam sta da izbacim. ne znam koji je ovo djavo. dule pomazi :D kapiram da ti je do sada vec bolje, mozda je bilo neko zapaljenje zdrela/grkljana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 doktore, i dalje me zeza malo rame i neki tu mišići, na neke specifične pokrete, u 99% slučajeva je ok, ali taj 1% baš ume da me zaboli. Recimo kada uzmem šipku sa dve ruke i držim je iznad glave i onda spustim do iza glave, e pa u tom položaju. bio sam na terapiji onoj koja naravno ničemu ne služi, pa me zanima da li bi to možda moglo da se reši nekim masiranjem, masažom, istezanjem i tako nečim. Rekao bih da je neka blaga okoštalost tj. kalcifikacija ili kako se već zove, ali sad više ne znam šta još da probam - terapije očigledno ne rade posao, vežbe možda, ali vežbam već dugo neke lagane za to vežbe, možda da me neko dobro izmasira? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 a jel si snimio bese ti to rame, sta kaze doca na rentgenu...masaza ne moze da skodi posto nije neko akutno stanje/povreda edit, igore, zasto si takav trol:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 brate spremi malo domaćeg voća, ili neku ortakinju hehe Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 a jel si snimio bese ti to rame, sta kaze doca na rentgenu...masaza ne moze da skodi posto nije neko akutno stanje/povreda edit, igore, zasto si takav trol:) Pa jesam kad mi se prošli put dogodilo praktično isto i tada ništa nisu našli. Sad nisam (što ne mora da znači da bi opet bilo isto) ali ovaj doktor je rekao da ne treba, koji me je pregledao. Ali sad već smara jer traje više meseci, od maja čak ja mislim - jeste da je intenzitet bola manji i pokret veći i sve, ali mnogo nešto to sporo ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Pa tako ti je to kad je neozgodno mesto i kad si star. Znaš kako je meni rekao jedan ortopeder na moje kukanje slično tvom: "nemoj da praviš taj pokret". I to je jedino šta možeš da uradiš (ako već kažeš da ti nisu našli ništa). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts