Guest Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Jbg, neki smo glupi, a neki ste pametni... Btw ti mozes da ugradis kao dodatnu opremu elektronski podesivo sediste vozaca i suvozaca sa memorijom i lumbalnom podrskom, to sto si se ti vozio u nekoj klot verziju pa onda pricas kojekakve gluposti to je vec tvoj problem... dude, srsly, iskuliraj sa škodom, nije to najbolje auto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Jbg, neki smo glupi, a neki ste pametni... Btw ti mozes da ugradis kao dodatnu opremu elektronski podesivo sediste vozaca i suvozaca sa memorijom i lumbalnom podrskom, to sto si se ti vozio u nekoj klot verziju pa onda pricas kojekakve gluposti to je vec tvoj problem... Mozes i za minija da kupis prikolicu ili krovni gepek. Jel to onda znaci da mini ima brdo prostora? Jebote koliko si glup :( Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 RUR vecina je u pravu!! :) nije, gledaću drugi, nego je ovaj kupljen 2005-e kao crni, a onda je naglo postao svetlo plav sa belim krovom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 (edited) kako mi je neprirodna mnozina imenice auto, tj generalno ta rec dobar auto, dobra auta? bah, brainlock @Hajli Uzmi Focusa bog da te vidi :P Ford je poceo u standardnu opremu da pakuje sve od klime do svemirskog modulatora, doduse ne znam kakva je situacija kod nasih dilera, ovo mi prica drug iz UK Edited March 26, 2011 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Odlican, ali too big Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 ima li neko misljenje o S60 Volvo :) da biram neka manja kola znao bih odmah sta kako koliko gd, u ovoj malo vecoj klasi pojma nemam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 kapiram da je i dalje volvo kod nas preskup preko granda, to je ujedno jedna od većih prepreka normalnom čoveku da ga pazari ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 MA UZMI SKODU TEBRA MOSH JOJ UGRADIS RAKETE PA LETI! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 hahaha, ovaj mohi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Najbolje ti je da daš pare Mohičnom da ti on kupi auto, tu ti nema promašaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 ima li neko misljenje o S60 Volvo :) da biram neka manja kola znao bih odmah sta kako koliko gd, u ovoj malo vecoj klasi pojma nemam Saab 1,6 16v turbo 163 KS Griffin verzija, gratis Nordic oprema - 24,500 evra ako te takvo nesto ne privlaci, onda je svejedno koji ces sedan uzeti. ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 zanimljiv mi je i novi clio 1.2 sa expression opremom, comments? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Ja znam lika koji je promenio dva novija Klija sa 1,2 motorom, karali su ga iz Reno Nisan-a samo tako, oba su imala iste kvarove... Al zato sve reci hvale za 1,5 dCI motor. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 koji je samo 3k više :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 ... i20 ... evropskog proizvodjaca ... hjundai i kia se proizvode u ceskoj u istoj farbici, ali brend jeste korejski...add: ili bese slovackoj...? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 koji je samo 3k više :) kapiram da se isplati in the long run, sa manjom potrosnjom, manje opravka motora (ako je tacno da se benzinci kvare), itd ... Ono sto sam ja primetio kada sam kupovao polovan auto i jedno vreme gledao uglavnom samo Clio je da dizelasi dosta vise vrede od ekvivalentnog benzinca, tako da i kada odlucis da prodas svoj auto bolje ces proci (vise para uzeti) sa dizelom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 svejedno, takav nov će za godinu dana umesto 12 da košta 10, nov neverovatno gubi na ceni. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Sva nova kola brzo gube na ceni... Ali! Trenutno postoji catch - poshto je Japan sada u problemima i ne mogu da proizvode automobile i detalje za njih (ne samo za japanske modele, vec i za druge marke), postoji velika verovatnoca da ce automobili da poskupe uskoro zbog nestashice. To znachi da bi bilo dobro kupiti kola sada dok ne poskupe, shto sam ja juche upravo i uradio Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Shta si pazario? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Skodu favorit Pero jesi li razmišljao o i20 stvarno? ima sad super popust na sajmu, za 9k, sa finom opremom. žena je uzela i20, i mogu ti reći da je stvarno dobar auto. dosta je prostran, tako da neće biti frke za prostor čak ni za tebe, dosta je živahan motor, dobra je završna obrada u njemu, pregledan je, ne troši mnogo. pritom, daju 7 godina garancije dok traje sajam ako je i20 u sustini getz, mogu ti reci da je sve sjajno, ali da ne trosi mnogo - nije istina :) barem moj getz (doduse 1400 ccm, 96 KS) srce ko kojot sto smrce! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Skodu favorit ja sam to cudo vozio godinu dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 ne pamtim da sam cuo toliko negativnih komentara o drugoj marki kao o renou u poslednjih par godina (ok i ford naravno)... anyway, akord je ludilo :) jel vozi neko akorda sa foruma ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 anyway, akord je ludilo :) jel vozi neko akorda sa foruma ? možda, zavisi ko pita! :) p.s. ko ti je kriv kad si kupio kašiku umesto akorda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 3, 2011 Author Report Share Posted April 3, 2011 ne pamtim da sam cuo toliko negativnih komentara o drugoj marki kao o renou u poslednjih par godina ove generalizacije tipa "auto X je govno, ali je auto Y vrh" postaju sve vise random. Meni su recimo svi u zadnjih godinu dana hvalili Clio i pricali da ako kupujem polovan auto kupim to obavezno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts