jasamnepismen Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Umesto da ustanem u 10 i odem na fax, razvlachio sam se po krevetu do malo pre. Mrzim ovo vreme! ;/ Za 1h idem na fax do 8 vecheras! ;c . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Bugarska policija uhapsila je jednog vozača koji je vozio sa 5,65 promila alkohola u krvi. Neslavni rekord postavio je četrdesetjednogodišnji K.I. iz Kozloduja, koji je upravljao vozilom "Micubiši Kolt" nakon što je popio dve flaše rakije. Pijani vozač objasnio je saobraćajcima da se "počastio" sa prijateljima. mishibishi ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 'bio sam kod Duleta' Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Pa ne, tuzno je ista komentarisati :( I osecam do mu ovo nije sa vesti, nego sa twitera i verovano mu se profil zove Dushikan :) <3 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Trebao bih ovih dana da uzmem jedan postpaid broj, sta predlazete, gde se vise isplati mts ili telenor, vip necu? vip je najbolji izbor ako uzimaš nov broj, jedino što mene sprečava da pređem je 063 broj koji imam već x godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 NISI MI DRUG NA FEJSBUKU sta pricas kad jesam !?:) meni je to usko :) i nisko :) nisko mogu da prezivim ali usko ne :D:D:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 a cuo sam da ce ovaj talas biti do kraja juna :( To onda nije talas, nego celo godišnje doba unutar drugog godišnjeg doba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 kakav talas, jun je i statisticki uvek bio najkisovitiji mesec u godinu, sto se tiche Beograda It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 sta pricas kad jesam !?:) meni je to usko :) i nisko :) nisko mogu da prezivim ali usko ne :D:D:D ne bi ti bilo nisko, ja sam visok 195 (fu) i radim sa ispruženim nogama. za usko se slažem al bolje nije moglo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Igi je ispred svog vremena! e vitjo, evo ti kurac ! :) komentarisao sam post gde je lik rekao kako ce ovaj talas da potraje do kraja juna It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 perfektno odvozano na kosutnjaku don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 perfektno odvozano na kosutnjaku Poz gosn' vozach :P @tema: Bio na faxu,ozrachio se,sad kuci bleja,molim boga da ne padne kisha da odem u teretanu,nisam bio od petka,a to ne mozhe tako! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 ne bi ti bilo nisko, ja sam visok 195 (fu) i radim sa ispruženim nogama. za usko se slažem al bolje nije moglo. a da u pravu si :) tek sam sada video da si ti izvalio onaj prozor na vratima :) btw zet je tu imao okacenu sipku i na kraju mu se izvalila dok je vezbao ! tako da cuvaj se :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Te žene jure samo neke mrcine Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 bio kod doktora,ipak nije strasno kako sam mislio... Istegao sam ligamente, ali nije mi se casica pomerila. Sto manje hodanja, da mazem sranjima, drzim obloge od alkohola, i steznik kad god cu da stojim ili hodam duze od 15min... Eto,bar malo srece... Sad moram da pisem to neko sranje za faks,a apsolutno nemam predstavu kako cu to odraditi... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 btw zet je tu imao okacenu sipku i na kraju mu se izvalila dok je vezbao ! tako da cuvaj se :D toga se i ja plašim, pa držim ispružene noge stalno. lako se dotegne šipka, samo je okrećeš, al je genije zaboravio na koju stranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 znachi zene... i josh kao ja ispadnem losh, fu bre, njaa:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 djole, kako ces sada da radis rodjendane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 pa ovaj vikend sigurno necu raditi, a nadam se da ce me malo to popustiti, pa da cu sledeci vikend moci... Ne znam, videcu kako ce ovo ici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 deca ce plakati :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 toga se i ja plašim, pa držim ispružene noge stalno. lako se dotegne šipka, samo je okrećeš, al je genije zaboravio na koju stranu. meni stoji vala vec duze od godinu dana i izdrzala je stotine zgibova i cimanja. Cak se i slepila sa stokom toliko da jedva mogu da je skinem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 ma nema sanse to da padne, imam neku malo losiju od tvoje, okacio sam se sa ortakom izdrzala je znaci oko 160 kila, i nista "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 ortaci, kineska hrana, pivo sa borovnicom = vrh popodne....uprkos skoro suicidalnom vremenu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Oću i ja šipku, al' ne znam gde da je stavim :( Sad sam ručao, prejeo sam se, boli me stomak.Damn!I hate that "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 meni to pivo dobro ide za podnevnu cirku od sat vremena....i koliko ja znam, ima samo u kornjachi, ali nije da sam neki strucnjak za menije pica po beogradskim kaficiima It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts