Lucky Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Deste bre ljudi, vidite kako fin dan napolju! Nama prokišnjava prozor ovde, mnogo je interesantno! :) Spavao sam ok, i sanjao da se pumpa sa jedne strane ulice prebacila na drugu... verovatno nešto podsvesno oko poskupljenja benzina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 ulazim malopre u lokalni Maksi i jedine dve vrste mleka uopste su bile Miskoviceva Premia ili hrvatski Dukat....uzeo sam Dukat. Enivej, hvala bogu ili kome vec sto tek sutra moram da idem do Vojvode Stepe, mada nista nece biti bolje ni tada It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 ribe se više primaju kad nisi zainteresovan. sve su iste kmij Ja nisam zainteresovan i opet se ne primaju, ur argument is invalid Inače smrz'o sam se, pametni ukućani ostavili širom otvorenu terasu ko da je 30 stepeni napolju, serem im se usta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 poz, braćo teško je, ali biće bolje! Dobro jutro ostalima koji nemaju nikakvih problema! nemaš ni ti nikakav problem (bar dok ne kreneš opet sa bold-om) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Serem se u vreme! Nosim zimsku jaknu u sred maja! ;c . Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 nadam se da mi se juce desilo nesto jako lepo, ali videcemo jos :) idem u nabavku za frizider, da napunim auto plinom i da platim kablovsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Nosim zimsku jaknu u sred maja! ;c me too, bummer :( Ucio biologiju do sad, smor :C "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Dobro me podseti da uradim referat. Stupid school. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Sace peja da te posavetuje, samo malo strpljenja molim. mislim da cu da umrem, radio sam do 6 a sad moram da idem do banke po ovom vremenu. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Ne znam zasto, ali volim kisu ... milina, ceo dan cu opet da radim nista :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 btw post nije bio job-hate related... Vreme je do jaja kada ne moras iz gajbe da izlazis Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Ne znam zasto, ali volim kisu ... milina, ceo dan cu opet da radim nista :D Pa bole te qrc kad si zavrsio skolu :D @t, ceo dan za kompom \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Bio ceo dan kod lekara, kad doso red na mene lik nije hteo ni da pogleda, samo dao uput za hirurga, znaci sutra opet ceo dan izdrkavanja -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 posisao sam ogroman qrac an faksu i tako, dog afternoon, ili shto bi rekli dizelashi, napolju je tako vreme da ni kevu ne bi pustio na ulicu, ili oni vole svoje mame, shta god:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 bio na fudbalu,sad cu da jedem,pa moram da idem da pokupim neku mantiju za predstavu. Ijaoooo,sto me mrzi da izlazim iz kuceeeee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 ostvarila mi se najveca nocna mora probudim se iz nekog razloga oko 3 i 15 sav mokar i zaspim opet ponovo opet se probudim oko pola 4 i svatim da mi se po krevetu seta bubasvaba od kojih imam traume iskocim iz kreveta, probudim caleta da dodje da je ubije (posto ja ne smem) i posto je naravno nismo videli kad smo se vratili u sobu pa smo morali da rasklopimo ceo krevet da je nadjemo posto nema sanse da nastavim da spavam dok znam da tako nesto postoji u krevetu potraga je trajala jedno 15 minuta dok nismo sve otvorili i na kraju se govno sakrilo ispod kreveta medju daskama u cosak usput smo nasli i pauka nekog zutog i masu prasine , pa smo uzeli i da cistimo sve to (tada je vec bilo oko 4) vracanje celog kreveta u prvobitno stanje je potrajalo takodje onda je cale uzeo da lepi "masku" koja mi stoji na prozoru, koji inace ne moze da se zatvori , jer obicno tuda ulaze razno razne zivotinje i dok je grizao selotejp zubima uspeo da polomi keca . sva sreca pa je isao do posla odma sutradan pa je namestio inace sam zaspao posle toga nesto pre 5 i probudio vec posle 2 sata po hladnoci i kisi da krenem na posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 nema nista za rucak aaaa bre bre bre !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 poz braco Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 moracu da se vratim na irc Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 (edited) Kili, kad vidiš jednu "na površini" to znači da ih ima još 100 u zidu, tako da nemoj da se opterećuješ sa jurnjavom i traženjem. Kad smo kod toga, i kod mene imamo ogroman problem sa bubašvabama, svaki dan po 2-3 vidimo i utepamo. Edited May 17, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 ^tacno bih se iselio "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 poz braco poz brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 zuti mravi su moji drugari :) tako da bubasvaba nema :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Ja sam do skoro imao punu kucu zutih mrava, za sada ih nema vise. Anywayz nista posebno nisam radio ceo dan, zvao me drugar da odemo sad do Usca da vidimo stvari za maturu, al' sto kaze voodoo Ma jebo maturu, ionako ćete je zaboraviti za pola godine, a za koju godinu ćeš i slike izgubiti "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Ja sam danas u Uscu kupio patike za maturu, pics soon. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts