voodoo_ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 vudu druze, lepa ova subota kako kome Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Vratih se iz Ljubljane, sve je to lepo i krasno, standard itd, ali JEBES ti to sve kad u petak na glavnom trgu, na kojem se spremaju za otvaranje Vankuver 2010 sa sve LCD ekranima, zonglerima i tocenim pivom ZA SAMO 2e pola litre, ima SVEGA 50 ljudi od kojih je za sat vremena koliko smo proveli za standom, njih 5 kupilo pivo. I nemoj da mi neko kaze da su otisli na skijanje, zato sto nisu :) Radnim danom u 20:30 nema vise od 10 ljudi na ulici (glavnoj, naravno). Koji lol mnogo tuzan i dosadan grad, bio sam 7 dana 2008 novembar, i bas se smracio You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Treba u ponedeljak da krenem na trcanje,jedva cekam ;p Nego Nemke,Igore koju muziku slusate kad trcite? "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Igor slusa bilo sta sto ga podseca na wow raid da mu digne adrenalin. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 (edited) au, napio sam se Edited February 14, 2010 by grb1tj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Mlađem burazu danas rođendan, pa kao poklon mu skidam neke stare igre čisto da vidi koja sranja on igra. Avanture su u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 au, napio sam se +1 Zaboravio sam koliko je dobro napiti se sa drustvom i onako opusteno uzivati!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Treba u ponedeljak da krenem na trcanje,jedva cekam ;p Nego Nemke,Igore koju muziku slusate kad trcite? Sta ja znam, zavisi od raspolozenja :) rhcp meni uvek dobar :) Sto cekati ponedeljak, sutra mi deluje kao dan dobar kao bilo koji drugi...:) Bio u "Gradu", na zurci povodom svadbe...bilo bas super...izdjuskao se se ko da je `96 :D Sad na lalanje \o/ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 @ ljubljanja govno od grada, bio sam 3 sata tamo, imalli smo nas trojica oko 150 eura za alkohol, koliko samo skupili za ceo bus, i nimo imali gde da kupimo jebeno nishta, pa smo morali da kupimo u hrvatskoj na benziskoj pumpi inache, bio sam na andergraund rejvu u mome selu, i raduje me shto je bilo ljudi :) i da, napio sam se, ako nekog zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 (edited) Kakvo fenomenalno veče, ne sećam se da sam se ovako lepo proveo u skorije vreme! Pijan sam. Poz. p.s. Bioshock 2! Edited February 14, 2010 by Atomic Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Upravo stigao kuci. Bio sam u Demijilol na mrskom dramu(poz Ivane_). Bilo dojajno, bash mi prija da se povremeno iskachem ko magarac. Shteta shto sad necu imati ni 5h sna, moram do 11 najkasnije da ustanem. Nisam pijan btw. ;) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Treba u ponedeljak da krenem na trcanje,jedva cekam ;p Nego Nemke,Igore koju muziku slusate kad trcite? Ja pricam sam sa sobom i dajem otkaz, lupam sakom osto, samaram neljubaznu salterusu, teatralno napusavam klijenticu-neuroticnicu, sutam u jaja neku inspekciju... uglavnom "režem svojom britvom usrano lice sveta koji se skupio pod mojim nogama i cvili u grču" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 ja se nisam sinoc napio poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 dakle kad ustanem ovako i čujem glas zike seljaka dodje mi da si prosviram lobanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Bio juce u netplusu na nekoj doti,cekao sam autobus oko 30minuta i vise,dok sa druge strane proslo 7 autobusa :( "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Jebo te, kakav rejv bejashe sinoc, radost prava! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Vrhunski naspavan,sjajno veche... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 meh. Dodji u Suboticu, da vidis sta je lenjost.Mrzi ih da zive.bukvalno. Sjajan road trip jutros do Beograda po blizzardu, brdo izletelih kola i kamiona.Pet sati puta ali home at last :) Stvarno je sjajan Bg, nemate pojma procitao sam blizzard i pomislio da se post radi o tome kako krece closed beta za sc2 :( \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Sretjan rodjendan, Floki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 Edeste. Edesi e. Idem kod ortaka na 20. (kako to cudno zvuci lol), pa cu na neki 18. u Andergraund/Havanu/whatever, pa sam na kraju u Baltazaru na Eestec-ovoj zurci. Sve u svemu vece obecava, izvestaj sutradan. Poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 (edited) Mi iz savremenih multinacionalnih EUropskih kompanija radimo i sutra. Al nema veze, imamo bazene i crnkinje koje nas masiraju po potrebi :) (ovo je pravi osmeh nije pr!) lalalaaaaaaaa Edited February 14, 2010 by Niggrola Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 ja sam sada dosao kuci i jedva cekam da legnem da spavam pozdrav ovima sto idu u grad da se opijaju poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 ah, konacno dodje i to redovno, da se i ja malo odmorim od vojske...posle mi ostaje jos tri dana pa postajem rezervni potporucnik, nadam se da necu morati da se aktiviram:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 FAJT FAJT FAJT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2010 Report Share Posted February 14, 2010 sabijam ovo potapanje brodova!!! pozdrav za mog druga vitju!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts