Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uze mi rec iz usta

gledao Treasure planet, odlican je crtani, fenomenalno kvazi steam punk okruzenje prelepljeno preko stivensovog ostrva s blagom. nije mi jasno kako je film propao na blagajnama, uzimajuci u obzir koliko sranja tipa madagaskar 2 zarade para

dada, do jaja crtani, gledao ga odavno na nekoj od lokalnih televizija, mogao bih da skinem i pogledam opet:)

srpskivojnik-3.jpg

@Corey

Ne znam da li si gledao "Dude, where's my car" posto nisam siguran kada je izasao niti koliko je mator, film je vrhunski, mada je kraj malo glup ali ima dosta dobrih fora u filmu da se moze zanemariti.

Odgledah sve i svasta sto sam propustio u poslednje vreme, Slumdog, Hangover, Dude, where's my car, Get smart itd. posto sam pauzirao duze vreme sa filmovima. :D

Edited by trN

Gledam jutros Adaptation na obn-u i onda u kljucnom momentu filma padne kisa i nestane slike. Living in Serbia.... Anyway, film me bas ocarao, cekam da se skine da ga zavrsim. Da ne spoilujem previse, mogu samo reci da davno nisam gledao film koji mi je dobar kao dobra knjiga, a to ovaj film upravo jeste.

edit: upravo odgledah do kraja, malo su usrali. malo vise...bleh

Edited by bionic.man

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Trebaju mi preporuke za dobre komedije, filmove za bleju, ništa pretarano izbiljno.

super troopers

obavezno obavezno obavezno

taj film mi je narezao lag, valjda je to dovoljna preporuka [:D]

Beautiful girls, film je super za bleju, nevidjeno je kul, zene u filmu su neverovatne, da si stanko fapno bi na malu natali portman

Bubba ho-tep, klasika, a da ti prepricam ne bi verovo da od toga moze da ispadne nesto dobro [nerd]

[8D]

Odgledah Ice Age 3, tuga sta serviraju deci danas. Ono kao ima par dobrih fazona, al nek se gone u kurac...

Nije losh Ice Age 3, par puta sam se dobro nasmejao. A moj klinac se usr'o kad je video mamu Tiranosaurusa - skochio kod mene u krilo i krenuo da se dere "ugasi tata, ugasi" [roflmao]

А в чем сила, брат?

Dobar je Old Boy, za mene stigao u nekako pravom trenutku tako da mi je legao taj film skroz. Ne znam, možda u tom trenutku nije bilo niti jednog filma Jet Lija :)

puke.gif

By carefully manipulating both of their lives - secretly taking care of Mi-do from the age of 3 (probably the reason for 15 years, 3+15=18) - Dae-su's since his incarceration and Mi-do's since her father vanished - and hypnotizing each of them independently, Woo-jin was able to cause Dae-su and Mi-do to commit incest as well.

puke.gif

By carefully manipulating both of their lives - secretly taking care of Mi-do from the age of 3 (probably the reason for 15 years, 3+15=18) - Dae-su's since his incarceration and Mi-do's since her father vanished - and hypnotizing each of them independently, Woo-jin was able to cause Dae-su and Mi-do to commit incest as well.

u chemu je problem?

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...