Jump to content

oneironaut

The X
  • Posts

    836
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by oneironaut

  1. sjajno je sve to i hvala, samo mislim da neće biti u mom cenovnom rangu. na kraju ću uzeti polovan da bi nadoknadio ram i hdd. neki ljuti amd drugom prilikom.
  2. Da li je laptop Dell Inspiron 3593 15.6" FHD i7-1065G7 8GB 256GB SSD GeForce MX230 2GB vredan uzimanja? (cena 81.5k) Uzeo bio nešto da mi potraje koju godinu, vidim da Dell daje 5 godina garancije, tako da mi zvuči primamljivije dati te pare za nov laptop vs neki polovan kome je skoro istekla garancije/ne znajući ko ga je njakao i koliko, za malo manje pare? Koristio bih ga prvenstveno za svakodnevnu upotrebu, beginner video editing, nikako prventveno gejming, mada bih da budem u mogućnosti da pokrenem nešto. Koje su alternative za iste pare ili slično?
  3. koji gejming laptop do 2k dolara?
  4. ćao drugari. koji telefon do 100e?
  5. hvala laki postoje ti neki programi koji ožive zaglavljene piksele, pa sam probao, čisto radi reda. :D meni delovalo da su se proširili malo, možda i nisu, ne pojma više.
  6. kao što naslov kaže. mislim da su mrtvi. imam i sliku. e sad, probao sam sa nekim online programima, ne vredi, čak se i proširilo malo. da li će se još proširiti, dal vredi pokušavati popraviti? mislim da nije bilo udarca, kako sve može doći do mrtvih piksela? unapred veliko hvala!
  7. neke bile http://imgur.com/a/wCf9I
  8. http://i.imgur.com/JmE9n5D.gifv
  9. mother of god! život je dosta olakšan suportu, što mi je najdraže. :D guardian greeves fuck yeah.
  10. history photos. neke bile naravno www.favrify.com/history-photos
  11. 23 Rare Photos That Will Tell You Some Of The Most Fascinating Facts In History. http://roseynews.com/23-pictures-look-back-through-history/
  12. zanimljivo, lepo su promešali karte. ako se bounty runa pokaže dobro, biće stalno fajta oko runa, ne mož da omašiš :D
  13. https://www.youtube.com/watch?v=zSG2pD-2O2ghttp://vimeo.com/21362582
  14. navi :( ne znam što draftovaše wispa prvi gejm, drugi očigledno zbog tajnija. rep očajan, najgori keri, samo fiduje, od onomad lajfstilera ne igra dobro uopšte.
  15. probao da isključim pep a ostavim odvojeni fleš, ne vredi. restartovao hrom, ništa. instalirao firefox, isto trokira. komp je sempron 2800, 2 giga rama. na prethodnom barton 2500 giga rama, nikad nije pravio te probleme. e sad da li je ploča ili šta, ne znam. šta još da probam?
×
×
  • Create New...