Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Duplicity-http://www.imdb.com/title/tt1135487/

ok film ali sam se pomalo gubio sa onim vremenskim fleshbekovima, a i fali mu malo jachi tempo. U sustini imam isti utisak o ovom filmu kao sto sam imao kad je u pitanju bio prethodni film Klajva Ovena - International http://www.imdb.com/title/tt0963178/ . Oba pomalo deluju kao bacanje talenta i harizme Klajva Ovena

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobar je Duplicity, na fazon Oceans 11. Nije u toj klasi, ali nikako ne mogu da se slozim za harizmu koju je prikazao Klajv tu i u Internetaional, ovde je neuporedivo bolji. A Dzulija koju ni ja ne volim, izgleda mnogo dobro, odnosno prvi put izgleda kao dobra riba, odnosno, sexy je.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

evo za brata koria

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

Završio si takvu seriju, i celo komentar je samo "odlično".... :(((((

Elem,

LAND OF THE LOST

Land_of_the_Lost_poster.jpg

Očekivano sranje, sa dve-tri polusmešne fore i solidnim ali preizraženim CGI-ijem, al' opet, može da se pogleda.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

streets.jpg

Streets of Blood

Koliko losh vilm, rechi ne mogu opisati. Triler o kriminalu u Nju Orleansu 6 meseci posle uragana Katrina. Sheron Stoun, Val Kilmer, 50 Cent - teshko je reci ko je gore odglumio. 50 Cent koji izgleda da ima bapsku protezu sa veshtachkim zubima poshto stalno mrmlja kroz stisnutu vilicu, valjda da mu zubalo ne ispadne.. pricha nula, gluma nula, likovi nula. Mislim da mi je chak i hard disk dobio bad sektore od njega.

Zato sa druge strane..

dead-snow-poster2.jpg

Dead Snow

Trash zombi survival horor koji je taman toliko duhovit da se dobro nasmejete, ali u isto vreme ne preteruje u tome. Preporuka ako vem se desi da vam se gleda neshto neozbiljno.

Zavrsio Sopranove, odlicno :)

jel te ne mrzi da mi das linkove za dl svega (mnogo sam lenj a mnogo mi se gleda):D ako si sacuvao

posto mi je muka da gledam jednu seriju dnevno na fox crajmu

gde ponavljaju iste epizode po 10 dana za redom

Završio si takvu seriju, i celo komentar je samo "odlično".... :(((((

stvarno je nesto najbolje sto je ikada izaslo na svetlost dana

+1 za death race. vrh zabava

-1 za pineapple express. krsh

ako vec naletim, vise volim "krsh" filmove tog tipa nego death race pucacina sranja...

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

Ohoho pojavili se Terminator i Hangover Digital Distribution Copy kvalitet [8D]

Nego jel gledao neko Dead Set ?

Kao neko snimanje emisije Big Brother [xx(] a ovi u kuci nemaju pojma da je napolju gomila zombija... Jel valja nesto ? I ako moze preporuka za najbolje filmove sa zombijima, hvala unapred [8D]

Gledao sam Death Race :) Koji genijalni film za nobrainer aktivnost i naravno ljubitelje igara takvog tipa :)

Ja obozavam igre tog tipa, al film je toliko glup da mi se smucilo [V]

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...