Lucky Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 na vestima b92 upravo mozete da cujete izjave dve akterke filma......pokusacu da citiram ukratko: Mi smo juce dosle samo zbog Kosova a ne da bi krale. Ali kad je 300k ljudi pocelo da krade, krenule smo i mi. I krale su zato sto nemaju, da imaju ne bi krale. I gde su deca ovih sto imaju? (wtf??). I kako sam shvatio ne mogu da veruju kakvi su komentari izasli povodom snimka, pa nisu nikoga ubile..... Genijalne su obe, kapiram da je neka pravno-birotehnicka ili poljoprivredna u pitanju :) Mis'im, njihov sklop razmisljanja je genijalan. btw, sta se to desava o cemu prica igor? Mis'im, jel ocekujemo nekakvo bombardovanje? Ne gledam nesto vesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Bitno je da imaju para za iznadguznu tetovazu !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Seksualna atraktivnost nema cenu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 pero, jel radis ti i dalje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 pravdaju se: Kud svi Turci, tu i mali Mujo :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaznapravila Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ne znam za Smederevo, ali da nije bilo Maršala Birjuzova ne znam kako bi se na kraju završile bitke za oslobođenje Beograda. Partizani sami to nikako nisu mogli da urade. Nacistička vojska koja je bila stacionirana bila je sastavljena od Italijana, Mađara, malim brojem Hrvata, a najviše Nemaca koji su u svojim sastavima imali i veliku količinu SchutzStaffel jedinica. Da ne navodim i koju su opremu koristili. Partizani su u to vreme imali nešto zarobljenje nemačke opreme i tehnike ali nedostatak iskustva u korišćenju bi ih previše koštalo. Da nije bilo Crvene armije koja je još od Porhorovke nije stala sa ofanzivom teško da bi Beograd bio oslobođen tada. Naravno!! Za ruse u ww2 najveci moguci respect i zahvalnost. Ali zar nam nisu i francuzi u ww1 slali silnu municiju i dobrovoljce i brodove i ostala cuda, pa sad priznase kosovo? Ova izreka je nastala povodom njihove odbrane kad su nas bombardovali... Ako se secas vesti u to vreme, skoro svaki dan je bilo "ruski razaraci, nosaci i ostala sila" krenula sa Crnog mora pa posle par dana u Bugarskoj su, pa posle par dana u grckoj su i jbg nikako da dodju. Da ne pominjem cuvene nikad vidjene a obecanje s300 rakete kojima bi se nato avionima najebali keve. :D Bitno je da imaju para za iznadguznu tetovazu !!! Sta reci kad ovo sve pokriva i o tim droljama nije potrebno dalje polemisati... Ako im daju jos malo medijskog vremena uocice ih Sasa iz granda pa eto njih za 2 meseca na koncertu. Imaju sve potrebne atribute da postanu super zvezde (IQ=broju cipela, tetovazu iznad dupeta i bele elanke sas tanga gace)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ololo, koji topic...mi juce zaboli u kafanu kad je krenulo sranje i gledali sve na tv-u:)...sreca sto sam navukao roletne, mogli su da mi polupaju stakla na gajbi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 jle su i putnu torbu ukrale? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ma ne lozite se,nece biti bombardovanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 nisam siguran da li stejt dipart. moze ikome da naredi odlazak (pricam o gradjanima koji ne rade za vladu). to je vise preporuka, mada pretpostavljam da ce je svi poslusati. ahahaha, ponovo nas cheka prmpanje, ovaj narod nista nije naucio :( Vidi samo prenosim ono sto mi je sestra rekla. Njene kolege iz firme (ameri) su vec otisli, potpuno zbunjeni. Jedan je potpisao da ostaje na svoju odgovornost i ostao. Sta reci kad ovo sve pokriva i o tim droljama nije potrebno dalje polemisati... Ako im daju jos malo medijskog vremena uocice ih Sasa iz granda pa eto njih za 2 meseca na koncertu. Imaju sve potrebne atribute da postanu super zvezde (IQ=broju cipela, tetovazu iznad dupeta i bele elanke sas tanga gace)... Ako se sve smiri, za 2 nedelje pocinju da izlaze u skandalu i na pinku sigurno :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Hahahaha ove ribe pustili i na FOX-u. Zamisli vidis svoje dete na vestima kako pljacka radnje. Dzak na glavu pa u savu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 pa moguce da americhke kompanije naredjuju svojim zaposlenima da napuste srbiju jer nece nikakvu odgovornost na sebi, amerika kao drzava moze smo da izda preporuku da se napusti zemlja, toga nije bilo, sad druga je stvar shta poruchuje gest evakuacije ambasadora. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ono sto je takodje indikativno je da nas odjednom nema na CNN i BBC sajtovima kao vest, tek kad se malo prokopa Onda ameri pre podne urlaju, sad izjavljuju da je to delo grupe huligana i da to nije prava srbija Toliko oprecnih infoa da je to strasno Ima li to veze sa ruskom pretnjom? Ili su odlucili da me dekoncentrisu pred KARA RAID?? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ahahaha, ponovo nas cheka prmpanje, ovaj narod nista nije naucio :( brate ja ne znam koliko si pratio shta se deshavalo poslednjih dana, od priznanja pa naovamo, izjave u SB u UN i sve to .. al evo npr. “Sjedinjene Države će ovu priliku iskoristiti da potvrdi prijateljstvo sa Srbijom, saveznikom tokom oba svetska rata. Pozivamo srpske vođe da rade zajedno sa Sjedinjenim Drzavama i našim partnerima kako bi postigli zajedničke ciljeve, kao što su odbrana prava, bezbednost, kultura i izdrzavanje srpske zajednice na Kosovu”, saopštila je Rajsova. mislim mozhemo mi da prichamo smirivanje lopte i sve to, al ovakve izjave shta ti da kazhesh posle toga ? kako ti da prichash kao zemlja sa tom drugom zemljom posle ovakvih izjava .. to vishe nije "zasrali smo trebaju da nas karaju" ako si u sado-mazo-retard fazonu, nego "shta prichash ti ?" .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 pa moguce da americhke kompanije naredjuju svojim zaposlenima da napuste srbiju jer nece nikakvu odgovornost na sebi, amerika kao drzava moze smo da izda preporuku da se napusti zemlja, toga nije bilo, sad druga je stvar shta poruchuje gest evakuacije ambasadora. I sad javljaju da on ipak ostaje, da je porodica otisla i da od utorka verovatno rade. Jebu nas ko majmune Idite svi u 3 pm :) odo ja da bacam toteme ne radi b92 sajt, MOZDA JE POCHELO!!!1 Radi , get a f4str n3t n00b Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Baci nama windfury da im se najebemo keve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Ne radi windfury na baklje i kamenje, to su trown oruzja ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 ne radi b92 sajt, MOZDA JE POCHELO!!!1 sbb, kazem aj frustracija;P) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 nama ni divine intervention nebi pomogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 b92 preneo fantomsku vest da je ruska drzavna televizija pljuvala djindjica, peti oktobar i tadasnje demonstrante, sa sve "zasluzio metak©srs" "upropastio slavnu srpsku vojsku i sluzbe" "isporucio heroje" itd itd... pri kraju su srali po nesrećnom Tadiću... Tomu i Voju ni slovca ... kao izvor se navodi beta ali na njihovom sajtu vesti nema ali lele nama ako je istina jer to znači da se sprema VELIKO sranje kod nas što može da objasni povlačenje USA građana... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Spremajte se lagano... Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 Bitno je da imaju para za iznadguznu tetovazu !!! To sam i ja izvalio ali sam morao da otrcim do posla. ... Jedan je potpisao da ostaje na svoju odgovornost i ostao... Jos ce da nas optuze da zadrzavamo i taoce pazi sta ti kazem ...“Sjedinjene Države će ovu priliku iskoristiti da potvrdi prijateljstvo sa Srbijom, saveznikom tokom oba svetska rata..." Pored takvih saveznika kojmoj ce nam neprijatelji. '44. su toliko random bombardovali Beograd da je izginula gomila civila. Mnogo vise nego 6. aprila '41. kada su rokali ovi drugi. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 JA NISAM BIO NA PROSTESTU ALI SAM RIBU IZDEMOLIRAO KO ALBANSKU AMBASADU!!! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 albanska ambasada je netaknuta :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 22, 2008 Report Share Posted February 22, 2008 pwned. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts