Sa1Nt Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 PADA JEBENI SNEG!!! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 SNEG SNEG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 bio u trajvanu popijo pivo, sad blejim gajbi, cekam cimera da zavrsi sa sljakom pa idemo negde da PIJEMO :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 znaci lol, nemam pojma da pada sneg, nabio sam roletnu i ne kontam nista, a treba do grada da idem za desetak minuta:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 padao predivan sneg dok sam chekao bas na zelenjaku...onaj pun, domacinski...dok sam stigao do kose i izashao iz basa ono pada neka borderline sitna kisha...blaah...laku notj zhelim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Bash je super bio sneg ... vozio sam kuci po istom, mega izgleda i nekako me je obradovao. Sta znam ... prosle godine skoro da nije ni padao, a sad su bile bas onako lepe i velike pahulje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 sneg za grudvanje dusu dao don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 bice jako zanimljivo kako cu ja da vozim sada po snegu... mada nece se dugo zadrzati, kapiram. lep sneg, indeed facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 sjajno je napolju \o/ obozhavam sneg, samo da sutra ne bude lapavica :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 lol lapavica brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 sneg me naterao da ozbiljno porazmislim dal je bolje da pare potroshim na zhurku za rodj, ili da zapalim na skijanje :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 bio na slavi najeo se i malo nacirkao malo zavrteo rulet posle dugo vremena tamo jos cirkao za dzabe boli me kara :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 plastik plastik zezanje do bola u klubu tjesh me natji samo ispod stola do kraja! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Pa de si se ti zavukao, nisam te video. Sisice! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 fina dota, duga noc, idem da spavam :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 juuu poranio sam... ide se na svadbu... nije za zezanje... bice veselo... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Vitjo, dodji do Zhivka da se grudvamo u dvorishtu. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 ^ @topic Fino se naspavao, bleja ceo dan u najavi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 sneg me naterao da ozbiljno porazmislim dal je bolje da pare potroshim na zhurku za rodj, ili da zapalim na skijanje :[ Napravi zurku i zovi mene i jocu, a potom nek ti SOROS !!!111 plati skijanje I jare i pare. Disclaimer : Jare nikako nije zlostavljano ni na koji nacin. Super je sneg napolju. Osecam se kao bobrock u epizodi "snijezne carolije" kad ratuje sa malim pacovima i skapavcima. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Priest Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pijan sam i lepo mi je sisaj te ga dziberiiiiiiiiiiiiiiiiii zhiveli drugari:D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 sneg me naterao da ozbiljno porazmislim dal je bolje da pare potroshim na zhurku za rodj, ili da zapalim na skijanje :[ :((( nemoj ne razocarati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Uuu, bogami se nahvatao sneg na ulici ... sinoc mi se cinilo da ce mozda biti onaj sto ostaje samo na kolima ali ne i na ulici, a ono nije tako, nego napad'o, ima jedno deset santima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 bitje dobra bljuuuzgaaa ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 auu ala sam se naspavao jedno 11 h ko nista. Izvinjavam se drugarima sto sam ih PRODAO juce ali jebiga iskrslo je nesto Ah sada gledam da li da ucim za fax ili za cisco ili nesto za sljaku. ahh toliko izbora a svi su isti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 (edited) sneeeeeeeeeg, aaaaaaaaaaaaaaaaaa, sneeeeeeeeeeeeeeg :D statore, aj na grudvanje :P Edited November 17, 2007 by mIRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts