Pipboy Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Vezano za guest passove, ja sam uz CE dobio samo dva pasa za WOW (i još jedno kartonče sa serijskim brojem za D1 i D2 koji su bili na stiku), jel i ostalima tako ili je to neka greška? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Kapiram da je opsti maintanence posto 31-og treba da krene auction house za lovu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Ja sam se logovao posle stotinjak pokusaja! Ha! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Kapiram da je opsti maintanence posto 31-og treba da krene auction house za lovu. to je odlozeno za 13.jun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Dajte neki dobar tip za DH-a kako dubije Diba na nightmare, solo. Muda su mi se oteglila do poda od pokusaja... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Vezano za guest passove, ja sam uz CE dobio samo dva pasa za WOW (i još jedno kartonče sa serijskim brojem za D1 i D2 koji su bili na stiku), jel i ostalima tako ili je to neka greška? pa verovatno greska.ili druga varijanta. ja dobih 2xD3 i 1xWOW guest -ove... ako si dobio gratis D1 i D2 to je sasvim ok i bolje od guest-ova Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 to je odlozeno za 13.jun Onda nije to :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 (edited) d3 i dalje ne radi sada? ps.izgleda da radi pss. ili ne ipak Edited May 31, 2012 by qwert00 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Mogli bi da hotfixuju act 2 majke mi... Da makar vidim kad cu dumrem pa da upalim neki CD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 http://www.gamebreaker.tv/pc-games/blizzard-diablo-3-ftc-raid-korea-raiding-blizzard/ Ujedinite se, Srbi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 baci nick ako igras djole! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Ma jok, bre. Kupio GW2, bojkotujem blizz vec duze vreme zato sto su sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrijarh Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Dajte neki dobar tip za DH-a kako dubije Diba na nightmare, solo. Muda su mi se oteglila do poda od pokusaja... Uzmi neki dobar xbow! tip=DPS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 ne mogu jedan item da stavim ceo dan na ah, 32105 ili slicni error, blizzard 'radi na tome'... poceo inf napokon! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 jbte error 37 u 00:47 ah, novi error dakle, bio sam u igri i prijavilo je neki error 1 za party... a nisam bio u partyju u tom trenutku i dropovalo me iz igre... idemo log in ponovo... 10 min kasnije: sad me najzad ulogovalo, nakon xx error 37ica, i cim se ulogujem, isti onaj error 1 i dropuje me u log screen. jeeeee /simpsons/ moram još jednom: Nisam ispratio priču, pišajte po meni, ali zašto se tripujete da će biti OMFG FULL SERVER HAPL PZPL I KENTZ PLYAE OMG. Ovo će raditi isto kao i SC2, znači biće Cloud-a za karaktere, ali će svako igrati igru na svom računaru, nema online hostovanja igre i slično, već samo autentikacija i čuvanje karaktera online. Ne sećam se da je za SC2 bio ikada ikakav queue. Stoga lagano momci, biće po rupa za svaki našiljen penis. ... biće blizzard penisa za svačiju rupu... fixed http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5592451809?page=3 Error 1 se širi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 taj oficijalni forum je takva kanta.. realno mozemo da spavamo svi posto nece biti servera do sutra do 12 pk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Dajte neki dobar tip za DH-a kako dubije Diba na nightmare, solo. Muda su mi se oteglila do poda od pokusaja... Diabla? Koja faza te jebe? U fazi jedan kajt do besvesti i izbegavanje fbalova i onih cage-ova. Fora je da ne smes nikad da stojis, samo pucanje iz zastajkivanja. U fazi dva pola sekunde nakon sto nestane picis u smoke bomb i bezis od svoje iluzije, peglas je iz daljine i izbegavas strele/skilove. Faza 3 isto ko u 1 samo sto na one munje u arc-u palis smoke bomb. Dosta pomaze za sve ovo da imas "tactical advantage" passive. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 AHAHHAHHAHAHAHAHAAH " there was an error creating the game ( Error 300008 )" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Prvo je pisalo pauza od 3 do 4, pa onda da je od 1 do 3, "pripremaju" igru za peč. Btw, ja uspem da se ulogujem, ali nemam lika na ekranu i sve je pojebano, ali mogu da odradim AH (tj, poslao sam predmete na prodaju). Edited June 1, 2012 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) patchuju kao, do 3, aj' da vidimo dobar je inace taj 'scheduled maintenance' kad ga iskusno skedzuluju za pre 20 minuta Edited June 1, 2012 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 oh well. http://eu.battle.net/d3/en/status Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Dragi moji,boli njih kurcina za nas. Blizz se nadao ovolikom uspehu igre i zato je ovakav bio hajp,jer je non-subscription igra. Kupio si je,dao si im 50e ( ako nisi na annual pass ako jesi dao si im prakticno 150e ) ali ono sad nema da se ti ljutis pa ugasis subscription,dao si im pare,oni su ukesirali,nakon onolikih problema sa errorima na pocetku normalna osoba nece kupiti igru i oni to znaju,dakle sto su prodali prodali su,zasto sad oni da utope par miliona evrica da poprave servere kad mi mozemo samo da sisamo kurcinu. A realno zadnjih 3-4 dana je bilo barem 3 maintenenca,po pola dana,a dok nisu bili maintenencovi serveri nisu radili il nisi mogo da se logujes,jebem ti takvu igru! Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Ako sam te dobro skapirao ti mislis da Blizard ide logikom "Boli nas kurac prodali smo nekoliko miliona primeraka, sad ko ih jebe". Previse su oni ozbiljna kompanija i previse je Diablo veliko ime da bi se sprdali sa time. Imaju oni mnogo vece planove za Diablo. Prvenstveno mislim na njihovih 15% od RMAH koja ce im u odredjenom vremenskom roku doneti veci profit nego sama prodaja igre. Da su oni hteli samo da zarade od prodaje igre napravili bi je da bude offline single player igra. Ali to bi bilo glupo jer igra sa takvom jednom velicinom ciji nastavak milioni ljudi cekaju vec 10 godina ima mnogo veci finansijski potencijal. Jedino sto su se mozda zajebali je sto su izbacili igru pre vremena. Ne vidim ni jedan drugi razlog zasto bi bilo toliko errora i maintenca Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
junacina Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Ja necu mnogo da se nerviram :), hteo sam da ubijem diabla bar na normal nivou tezine :) to sam i uspeo da uradim. I ovako je d3 samo prelazno resenje dok ne dodje GW2 :) Quote Disciple of Khaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts