Jump to content

junacina

The X
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-1 Nije se snašao

About junacina

Recent Profile Visitors

2,482 profile views
  1. http://prefiles.com/9oii10mnr6t4/Packtpub.EVE.Online.ISK.Strategy.Guide.Oct.2012.rar Momci nadam se da ce biti od pomoci :)
  2. Mislim da kasno marko na kosovo stize, za 11 dana izlazi Guild wars 2 :), a onda PVP raj moze da pocne :)
  3. eh da imam 50 ms ja bi pevao, ali ne mogu ispod 65 da imam nikako. A razlika se vidi jer tih 13 ms ume da znaci razliku da li ces videti projektil na vreme ili neces. Sta da ti kazem kad je verat imao bolji net ja sam u solo rated imao preko 2000 rating, a ovako sam se vukao na nekih 1500, znaci ako zanemaris subjektivan osecaj, objektivno sam imao veci grade za jedno 4-5 nivoa. Evo sad se konkretno imam ping 85. to je dobih 50 razlike Imao sam prilike da budem i u engleskoj, pa sam igrao sa 16 ms, to tek mogu da kazem da je perverzija za igranje, tipa osecas se kao bog, sve reaguje savrseno vidis svaki pokret protivnika na vreme i valjano odreagujes. Nije FPS, ali nisanis sa misem i kreces se preko wsad :), tako da generalno igra vise tezi ka FPS-u nego ka nekom MMO-u.
  4. Jeste odlicna, ja sam prestao da je igram, zbog nasih ISP-ova sto niko ne moze da mi obezbedi ping ispod 50. Nekada je verat net imao 37 ping, a sad vidim da su i oni krenuli od lelekoma da kupuju link. A igrati sa pingom od 70-90 u vecernjim satima je mucenje. Sve se nadam da ce situacija da se promeni kad krene ovaj fiber optic jer sam se malo uzeleo da zairgam Harbingera ponovo :)
  5. Postavlja se pitanje ko je tu zaista retard u celoj ovoj prici ?!
  6. Mohicane smorio si brate za medalju, gde god da se Cruizer javi ti trollujes i flamujes. Pa sta ako je pokusao da proda item po 10 puta vecoj ceni. Ja sam isto tako zavaljao bow za 50m na AH koji realno vredi od 5-10m , i nije mi zao sto se neko navukao i kupio ga. Njegovo je da ponudi, vase je bilo da kazete ne hvala.
  7. Prica neko ko je imao bar 120-150% ne buffan MF, tj bar 200%+ MF, tada je svaki pack sa 6 valora bacao bar 2 zuta.
  8. Hmm ako su oblacici nerfani valjda moboovi nisu. kako cujem tamo je isti drop rate za ilvl 63 iteme :)
  9. Jel stigao neko do diabla, treba mi da kupim plan za pony lvl :)
  10. Ja necu mnogo da se nerviram :), hteo sam da ubijem diabla bar na normal nivou tezine :) to sam i uspeo da uradim. I ovako je d3 samo prelazno resenje dok ne dodje GW2 :)
  11. Nerfuju sve, kako bi igra bila jos teza, noliferi su zavrsili sve na infernu za 7 dana, a blizzard je najavljivao mesece :), njima je cilj da igra bude jos jos jos teza, kako bi morao da kupujes bolje iteme na RMAH-u.
  12. Jel stigao neko mozda do Azmodana na hell-u ? Treba mi jedna dobra dusa :) samo da startuje quests "kill Azmodan" samo da udjem unutra da ga otkljucam, kako vidim on je najbolji farm XP-a boss nije tezak, brzo se dolazi do njega od portala i treba donese oko 260k xp-a od questova.
×
×
  • Create New...