Jump to content

Ultimativni ADSL topik


Lex

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

ne verujem da vracaju pare, al provericu. Svakako u mojoj zgradi jos nemaju skupljene potpise, tako da je pitanje dal cu to uopste da cekam da se desi.

Kakve su preporuke sto se tice ADSLa ljudi? Ima li smisla uzimati onaj IPTV+Internet paket Telekoma? Da li svi provajderi nude uslugu premestanja prikljucka? Posto ako uzimam ugovor na 12-24 meseca, pitanje je dal cu biti ovde sve vreme...

Link to comment
Share on other sites

Ја имам Беотел АДСЛ 4мб преко уговора чини ми се на 2 године, можда и на једну, и задовољан сам. Стабилан је, брзина је фиктивна. Мењао сам му "пребивалиште", без да сам плаћао нешто додатно.

@jasamnepismen Што мислиш да је глупо потписивати уговор?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

zato što je teoretska maksimalna brzina ADSL-a oko 24mbit (možda grešim, ali mislim da je to cifra), i te brzine se čak ni ne nude kod nas ako se ne varam. na to dodaš da on realno nema šanse da ti pusti toliko kada se uzmu u obzir faktori poput centrala, spoljnih smetnji itd. e sad, tebi iptv praktično ide kroz isti gateway koji bi koristio za net, a iptv uzima valjda oko 4mbit-a bandwitha . tako da, saberi oduzmi, jako su male šanse da imaš net od 10mbit. postoje načini da se loguješ na ruter pa, recimo, ukineš iptv i onda povećaš sebi net, ali u tom trenutku ne možeš da gledaš tv, logično :)

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

 

Link to comment
Share on other sites

Pa realno im i nije neka ponuda u svetlu konkurencije, posto onaj Targo nudi 120/60 za 6k dinara, a oni nude 120/10 za 7.700. Doduse to ne obezvredjuje cinjenicu da ce uskoro postojati delovi grada gde postoji konkurencija u optickom internetu [ok]

Meni bio ovaj lik iz Targa da potpisem ugovor, rekao da najduze u roku od 30 dana to mora da mi instaliraju pa javljam utiske.

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...