Jump to content

PROTOZZQ

Banned
  • Posts

    549
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

PROTOZZQ last won the day on July 28 2012

PROTOZZQ had the most liked content!

Reputation

-379

About PROTOZZQ

  • Birthday 01/02/1992

Kontakt podaci

  • Skype
    protoss1992

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    Нема га
  • Omiljene igre:
    Дота2
  • Lokacija:
    Србија

Recent Profile Visitors

2,959 profile views
  1. Мислио сам да си ти зрелији од оног бандоглавца, али изгледа да сам се грдно зајебо.
  2. Па да. Скинси нису национална припадност, али јесу друштвена групација које са ОДЛИКУЈЕ нечим. Међутим, то је сасвим слично националној припадности. Ти си Циганин, и ти немаш урођене гене које те терају да будеш прљав, нерадан, безобразан, али те околина притиска која се одликује тиме и то је тако. Верујем да већина људи и не жели да мења своје навике јер су оне толико заживеле да су малтене непромењиве, а и свесни су тога да су по томе познати, па иако је то популарност по нечему лошем. Суштина: Сваки народ има своје ја (аутентичне обичаје, карактерне особине израженије него код других, физичке карактеристике такође итд) са мањим или већим одступањима у смислу појединца. Тога треба да будемо свесни.
  3. Чекамо Баркаса да видимо шта ће рећи. Он је овде једино релевантан да одговори на мој дубокоумни пост. ЕХЕХЕХЕ
  4. Јебем ли га ако је до 30 ЧОВЕКА. Може тако ффс!
  5. Ео, преправио сам. @Зузи "ако су та групица од 30 човека показала као таква" Уместо Е, написао сам У.
  6. А је л' теби тешко да схватиш да за време брзог куцања човек промаши слово?
  7. Мислим да Баркас првенствено брани овај свој став јер се у рл-у сусрео са истим проблемом, тј. има пријатеље, породицу, познанике те и те нације. Е пази сад, Баркас. Ако ти нпр сретнеш 30 човека из Црне Горе у Београду и од њих су 20 онакви каквим их већина Срба/Београђана сматра, а 10 су супротно од тога, опет је 30 човека ВЕЛИКА ВЕЛИКА ВЕЛИКА МАЊИНА у односу на јебемлига 400 хиљада Црногораца. Али, запитај се, ако се та групица од 30 човека показала као таква, онда ће се по некој логици и сви остали Црногорци у Београду показати слични њима, зар не? Аналогијом логике то тако бива. Генерализација је уско повезана са предрасудама. Ја сам милион и милион пута решио да се ослободим предрасуда, али кад год сам покушао, на првом примеру те предрасуде ја се саплетем и кажем "па кои курац. јебига, такое, предрасуда ми је ок. риба изгледа нафурано и фенси, јао, јеботе, сигурно чита Ремарка и Достојевског итд". Тако је исто и са генерализовањем. Ко што рече Даки, Руси много пију и то је њихова одлика, желели они то или не. У томе је и чар нација, раса, религија. Култура, историја и народ су уско повезани и склепани тако да формирају јединствену нацију са свим њеним врлинама и манама. На нама је да се упознамо са њима и да покушамо да форсирамо добре, а неутралишемо лоше. Пакинстанац је добар човек али смрди. Ајмо да га натерамо да се окупа, а дружићемо се с њим јер је добар нпр.
  8. Не треба ПРЕВИШЕ генерализовати, али једноставно постоје одлике народа које их "красе". Јеботе, зато уопште и постоје нације, народи, расе. Не, није сваки циганин прљав и смрди, али добар део јесте и то је њихова одлика. Не, није сваки Србин дружељубив (не знам ниједну негативну одлику народа а да не будем хејтован (: ), али већина јесте и по томе су познати. @Дулио Сјајно речено за екстрем. Екстрем може бити и превише либералан. Сад си ме навео на размишљање. (:
  9. PROTOZZQ

    Teretana topik!

    Па како бих га другачије ставио у шејк? @алфа А има ли начина да избегнем салмонелу, а опет да конзумирам живо јаје? Нисам баш најупућенији у то.
  10. PROTOZZQ

    Teretana topik!

    Је л' здраво стављати живо јаје нпр. у протеински шејк? Чуо сам да живо јаје има неке смртоносне бактерије. Истина или не?
  11. Даки, зашто си позер и слушаш Елитне Одреде? :( Да се надовежем
  12. Како ми се сере од ових ликова. Каква су то говна...
×
×
  • Create New...