Get Adobe Flash player

nijefrka

Members
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

About nijefrka

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!

Profile

 • Gender
  Male
 1. SD Crvena Zvezda 2015/2016

  Ma da, to je bilo poznato još prošle nedelje, nego loženje :) Nego, nije bilo poznato da će raskinuti ugovor. Lepe boje, nema šta
 2. Teretana topik!

  @primo @Ivan_ ako nije kasno ili se ponavlja - http://www.x3mgym.com/ Dorčol, radnim danima od 7am. Vikendom od 10am. Ima dosta sprava, na spratu je cardio. Naravno, tu je i prva postava šipke sa Juga, ali i jako kvalitetnih silikona. #brusabez Ali radiš svoju stvar, spavaš i suplementiraš se.
 3. SD Crvena Zvezda 2015/2016

  Burazeri, uzimamo li tog Milutinova ili šta? Naravno šala, ali koje loženje za časovničare ljubavi i njihače palminih grana.
 4. SD Crvena Zvezda 2013/2014

  Ipak znači Euroliga. Šetamo se kroz jadran. E sad, da imamo malo manje ziheraskog trenera, pitanje top16 ne bi dolazilo u obzir. Djenka se upravo sprda. 21:23 upravo se raspadamo.
 5. Kako se zove ovaj film?

  Omfg trn, The Wackness. IoI Prošarao sam sve sundance filmove u poslednjih 3-4 godine. Search noob. Fala e.
 6. SD Crvena Zvezda 2013/2014

  Bilo bi najbolje da se ne žuri sa povratkom, koliko god on trajao. Šteta, krenuo je uzlaznom putanjom, Evroliga, čuvanje Noćijonija, pobede. S druge strane, pod obavezno je pojačanje na 4orci. Teško Raden može izdržati ovoliko utakmica.
 7. Kako se zove ovaj film?

  Poz ekipa. Dosta pokušavam sa searchom, al ne ide. 3-4 godine star film. Radnja je NYC, lik je klinja, neka srednja škola-faks doba, diluje na bajsu, na sitno marijuanu. Savetuje se i diluje nekom psihijatru koliko se sećam, ima i krljanja sa njegovom ćerkom. Skroz lagana priča. Inače, pre par godina je bio na Sandensu.
 8. Serije koje pratite

  Ray Donovan. Car. Igra lik koji je većinom u filmovima cia/fbi/nsa uloga. Popravlja tamo gde holivudske zvezde pokvare, to bi bilo najkraće. U planu i druga sezona. http://www.imdb.com/title/tt2249007/
 9. SD Crvena Zvezda 2013/2014

  Dobro je. Nije najgore, povreda koja bi uticala i na karijeru. Dislocirana čašica. Prvi nagoveštaji su da bi Mitrović mogao biti spreman za finiš ABA lige. http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/mitrovic-hvala-svima-na-podrsci
 10. SD Crvena Zvezda 2013/2014

  Ovaj kvazi Grk samo protiv nas tovari. Elem, Radonja, kako je? I sve pohvale za pozrtvovanost ekipe.
 11. SD Crvena Zvezda 2012/2013

  Ok, CZVBGDFMPDIVAROFLLIMENKELOLŽELEZNIK ima šanse da dobije, šta god, ostaće zapisano Crvena Zvezda Beograd. Poz za grobare. Samo da se kapiten vrati iz kanala, i to je to. Raško Hakeem The Dream je osnova svega. Srećan početak da poželimo i VK Crvena Zvezda, kreće finalna serija.
 12. SD Crvena Zvezda 2012/2013

  Idemo danas, drugi pehar, ovo je ta sezona! Jesmo raspad u poslednje vreme, ali ove sezone već 1 Kup trofej, prilika za drugi, finale ABA, plasiranje u Euroligu, tako da ono. Jebaće nas danas grobari u Laktašima jedino u navijanju. Jbg, to je taj bojkot. Nešto ne verujem da će biti bojkota i za Euroligu, u koju se ušlo, gle, pa iz ABA. Zvezda le!
 13. SD Crvena Zvezda 2012/2013

  Kad će sezonske da puste? LOL Pa jaoooo. Jedno 14 godina posle - Devotion! Ajde Zvezdo!
 14. SD Crvena Zvezda 2012/2013

  Rakoč kanal, Savović kanal. Sramota za igru, ponašanje, 3pt i skokove. Al dobro, to je ta pašteta liga (nije opravdanje), vidi se da ih samo F4 ABA zanima, i Euroliga.
 15. SD Crvena Zvezda 2012/2013

  Oprosti Tomu ako te uvredilo, tako reče čovek da ga zovu. Srdačan pozdrav.