Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

рука му се позлатила

drugari sta znate o ovome?

http://www.nlpinstitut.com/

valja li cemu? koleginica insistira da se prijavim, ali je zaboravlja da ja dolazim sa internetza i mislim da je sve fejk 

боље да овдашње водиш сваки дан на пивкана у кафану, боље ћемо да те искоучујемо и мање ће да те кошта.

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Не тролује Дебели, него му нет околности блокирају кочнице из рла, па заправо овде буде какав жели да буде, а у рлу се суздржава!! 

odlicno je ako si vlasnik :tf:

Sudeci po zgradi sa klipa deluje da mu je i vise nego odlicno :)

Meni su ti svi coaching tripovi toliko uzasni da je to stransno. Pogledao sam ovde malo i po sajtu, neke od stvari koje pominju nisu besmislene, tipa usavrsavanje komunikacionih vestina, pregovaranje, liderstvo i sl, sve to je nesto sto realno moze da se uci, nauci i da ti koristi. Ali ove price "spoznaj unutrasnje ja da bi napravio licni i poslovni uspeh" me potpuno fasciniraju da toliko zaludjuju ljude. Plus sto koliko vidim kursevi nisu bas jeftini 100 evra i vise, bolje za te pare nauciti nesto konkretno. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ta cela prica o "poslovnom uspehu" je i meni potpuno fascinantna. Isli smo na neko "predavanje" nekog amera cija firma se profesionalno bavi javnim govorima/predavanjima. Naslov predavanja je bio tipa "Kada je pravi trenutak da osnujete sales tim u razvoju privatnog biznisa i kako da to uradite uspesno" (parafraziram, ali to je trebala da bude sustina). U tih sat vremena smo se naslusali stvari tipa kako su mu drzali pistolj uperen u glavu jer je rizikovao i digao pare od nekih tamo sumnjivih tipova (da bi platio plate mukica) i kako je raskinuo veridbu dva dana pred vencanje sa "mlogo dobra devojka" jer nije mislio da ce ona biti pravi partner i pratioc za njegovu "samo biznis" zivotnu pricu. U stvari je lik pokusao da nam umetne pricu kako moramo prvo da spoznamo sebe i odredimo svoj unutrasnji pravac i kurs, a onda poslovni uspeh dolazi bez problema i da je osnivanje sales tima pichkin dim posle unutrasnje spoznaje. No dobro, sve je to fino i krasno. Da sam hteo nesto stvarno i prakticno da naucim trebao sam da idem u neku skolu ili negde na praksu. Ono sto je meni tu bilo stvarno fascinantno jeste da se veliki broj ljudi u publici realno napalilo na celu pricu. Po komentarima su mu se ljudi zahvaljivali do nebesa na inspirativnom govoru.

Mene je samo iznerviralo sto sam potrosio dobrih 5 dana u razmisljanju i pokusavajuci da odvojim zito od kukolja u njegovoj celoj prici. Lik je ocito uspeo da razvije uspesan biznis i podelio je mozda 4 recenice u celom govoru koje su mogle da se realno iskoriste, ali dok covek dodje do te 4 recenice bolje da je sedeo i radio i zaradjivao neke pare. Srecom, nisam nista platio za to "predavanje". 

Sve u svemu ...  Debeli je lud i ne znam kako je uopste to iznenadjenje  :tf:

боље да овдашње водиш сваки дан на пивкана у кафану, боље ћемо да те искоучујемо и мање ће да те кошта.

Слажем се са овим, поведи мудре људе одавде на пиво и добићеш триста бољих и реалнијих савета. :)

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

nema većeg kukavičluka nego tući ženu

tako da samo ti budi prava muškarčina, a ja ću da budem papuča

nema većeg kukavičlika nego postati žena.

žena poštuje samo muškarca.

druga žena joj je ili kučka na povocu ili drugarica, u oba slučaja da joj diže cenu u sopstvenim očima.

pošto bre ovolike istine?

Ne piše se ovako "ne sme" :tf:

ne piše se ovako "ne mogu".

:tf:

Не тролује Дебели, него му нет околности блокирају кочнице из рла, па заправо овде буде какав жели да буде, а у рлу се суздржава!! 

u rl mi žena ne bi sela pred tv i gledala "Parove".

mene to najvise i plasi, posto sam verovao da drale trola, mada opet, peja mi je rekao da ne trola, tako da ima smisla jer je peja uvek u pravu

trol ili no trol, pitanje je sad. Debeli svih boja!

edit:

n x rep_down.png

gde je:

n = broj deklarisanih žena na RURu.

Edited by Debeli
  • Downvote (-1) 5

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...