sinister Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 drugari sta znate o ovome?http://www.nlpinstitut.com/ valja li cemu? koleginica insistira da se prijavim, ali je zaboravlja da ja dolazim sa internetza i mislim da je sve fejk Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 drugari sta znate o ovome?http://www.nlpinstitut.com/ valja li cemu? koleginica insistira da se prijavim, ali je zaboravlja da ja dolazim sa internetza i mislim da je sve fejk odlicno je ako si vlasnik 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 koji nivo govana za minut i po Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 coaching akademija, postanite licencirani coach lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Sponsored by Istok and friends 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 рука му се позлатила drugari sta znate o ovome?http://www.nlpinstitut.com/ valja li cemu? koleginica insistira da se prijavim, ali je zaboravlja da ja dolazim sa internetza i mislim da je sve fejk боље да овдашње водиш сваки дан на пивкана у кафану, боље ћемо да те искоучујемо и мање ће да те кошта. 1 1 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 hehe, jeste, papuče, suknjica i praher, da draga, hehe 2 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Debeli i njegov internet alter-ego :* no homo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Изненађује ме да га Стија, рођени бураз, схвата озбиљно :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 mene to najvise i plasi, posto sam verovao da drale trola, mada opet, peja mi je rekao da ne trola, tako da ima smisla jer je peja uvek u pravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Не тролује Дебели, него му нет околности блокирају кочнице из рла, па заправо овде буде какав жели да буде, а у рлу се суздржава!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted April 23, 2015 Popular Post Report Share Posted April 23, 2015 а у рлу се суздржава!! Ne piše se ovako "ne sme" 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 odlicno je ako si vlasnik Sudeci po zgradi sa klipa deluje da mu je i vise nego odlicno :) Meni su ti svi coaching tripovi toliko uzasni da je to stransno. Pogledao sam ovde malo i po sajtu, neke od stvari koje pominju nisu besmislene, tipa usavrsavanje komunikacionih vestina, pregovaranje, liderstvo i sl, sve to je nesto sto realno moze da se uci, nauci i da ti koristi. Ali ove price "spoznaj unutrasnje ja da bi napravio licni i poslovni uspeh" me potpuno fasciniraju da toliko zaludjuju ljude. Plus sto koliko vidim kursevi nisu bas jeftini 100 evra i vise, bolje za te pare nauciti nesto konkretno. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Ta cela prica o "poslovnom uspehu" je i meni potpuno fascinantna. Isli smo na neko "predavanje" nekog amera cija firma se profesionalno bavi javnim govorima/predavanjima. Naslov predavanja je bio tipa "Kada je pravi trenutak da osnujete sales tim u razvoju privatnog biznisa i kako da to uradite uspesno" (parafraziram, ali to je trebala da bude sustina). U tih sat vremena smo se naslusali stvari tipa kako su mu drzali pistolj uperen u glavu jer je rizikovao i digao pare od nekih tamo sumnjivih tipova (da bi platio plate mukica) i kako je raskinuo veridbu dva dana pred vencanje sa "mlogo dobra devojka" jer nije mislio da ce ona biti pravi partner i pratioc za njegovu "samo biznis" zivotnu pricu. U stvari je lik pokusao da nam umetne pricu kako moramo prvo da spoznamo sebe i odredimo svoj unutrasnji pravac i kurs, a onda poslovni uspeh dolazi bez problema i da je osnivanje sales tima pichkin dim posle unutrasnje spoznaje. No dobro, sve je to fino i krasno. Da sam hteo nesto stvarno i prakticno da naucim trebao sam da idem u neku skolu ili negde na praksu. Ono sto je meni tu bilo stvarno fascinantno jeste da se veliki broj ljudi u publici realno napalilo na celu pricu. Po komentarima su mu se ljudi zahvaljivali do nebesa na inspirativnom govoru. Mene je samo iznerviralo sto sam potrosio dobrih 5 dana u razmisljanju i pokusavajuci da odvojim zito od kukolja u njegovoj celoj prici. Lik je ocito uspeo da razvije uspesan biznis i podelio je mozda 4 recenice u celom govoru koje su mogle da se realno iskoriste, ali dok covek dodje do te 4 recenice bolje da je sedeo i radio i zaradjivao neke pare. Srecom, nisam nista platio za to "predavanje". Sve u svemu ... Debeli je lud i ne znam kako je uopste to iznenadjenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 боље да овдашње водиш сваки дан на пивкана у кафану, боље ћемо да те искоучујемо и мање ће да те кошта. Слажем се са овим, поведи мудре људе одавде на пиво и добићеш триста бољих и реалнијих савета. :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolasi Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Sad me nesto tera da kupim i tstaturu razerocu i slusalice nekako mi sad ovo bas strci... https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 otvori se dzoni, realno "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 realno sad kad imaš firmu možeš to da si priuštiš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 (edited) nema većeg kukavičluka nego tući ženu tako da samo ti budi prava muškarčina, a ja ću da budem papuča nema većeg kukavičlika nego postati žena. žena poštuje samo muškarca. druga žena joj je ili kučka na povocu ili drugarica, u oba slučaja da joj diže cenu u sopstvenim očima. pošto bre ovolike istine? Ne piše se ovako "ne sme" ne piše se ovako "ne mogu". Не тролује Дебели, него му нет околности блокирају кочнице из рла, па заправо овде буде какав жели да буде, а у рлу се суздржава!! u rl mi žena ne bi sela pred tv i gledala "Parove". mene to najvise i plasi, posto sam verovao da drale trola, mada opet, peja mi je rekao da ne trola, tako da ima smisla jer je peja uvek u pravu trol ili no trol, pitanje je sad. Debeli svih boja! edit: n x gde je: n = broj deklarisanih žena na RURu. Edited April 23, 2015 by Debeli 5 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 otvori se dzoni, realno Nikolasi se ne zove Nikola, već Radomir ili tako nešto. Znam, i ja sam bio u šoku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Žena poštuje samo muškarca! Gde je Mohi kad ti najviše treba?! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted April 23, 2015 Report Share Posted April 23, 2015 Moram da se pohvalim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 Eto, isplatio se kurs kod onog Amerikanca :) 1 "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 Žena poštuje samo muškarca! Gde je Mohi kad ti najviše treba?! 'de si baba 100 godina... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts