Dule_smor Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Razmisljam se da stavim mog Balena u oglase pa rekoh da pogledam, ima samo 4 karavana na prodaju na onom sajtu. I dal je moguce da je tolika razlika u ceni za ove 4x4 modele, tj da likovi traze duplo vise para. Ova prva dva jesu 3-4 god mladji i 4x4 pa kao ajde, al opet mislim da je preterana cena. Al ovaj treci em je slabiji motor 1.3, em je najvise presao, a lik trazi 1500. Moj je model kao ovaj najjeftiniji tj. cetvrti, jedino mu je malo ostecen prednji branik i nema TNG. Jel realno da ga prodam za soma evra sa jos 4 zimske gume i felnama i koju cenu da stavim u oglas da bih izvukao tu hiljadarku? https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/pretraga?submit_1=&brand=2099&model=2124&price_from=&price_to=&year_from=&year_to=&chassis[]=278&door_num=&without_price=1&date_limit=&showOldNew=all&modeltxt=&engine_volume_from=&engine_volume_to=&power_from=&power_to=&mileage_from=&mileage_to=&emission_class=&seat_num=&wheel_side=®istration=&country=&city=&page=&sort= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 ako hoces da ga prodas treba ti bude najmanja cena od tih ponudjenih a onda imas i onu logiku gde kad stavis oglas ljudi misle da mu nesto bas fali cim toliko kosta :D stavi nesto izmedju, pa ako se ne javljaju ljudi smanjuj cenu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Pa jbga, svakom polovnom autu moze a se nadje mana. Ovaj moj je cuknut malo spreda i izgreban/uljubljan na par mesta, naprslo stop svetlo i tako. Al zato je stvarno redovno odrzavan, ulje i filtere stalno menjam, zamenjeni dobosi, diskovi, paknovi, plocice, lamela, dizne, pumpa za gorivo i jos brdo stvari. Presao 184.000, '97, 1.6 glx 16v, pored seta felni i guma dobijete i lavlju kandzu gratis, mislim da je 1150 realna cena! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 onda neka ti prva cena bude 1300, pa smanjuj u pregovorima i tako to :D više sam se javio da pitam - štaš uzimat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Nemam pojma pravo da ti kazem, al vreme je da se ponovim vise, nije red da korumpirani doktori voze 20 godina star auto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Prvo se uzmu pare pa se tek onda kupuje auto :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 mislim da je stvarno red da se konačno malo korumpiraš, Dule Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 koja osiguravajuca kuca je ok za kasko ? imam ponudu od generali najbolju ali sam cuo neke komentare da su postali prekomplikovani (sta god to znacilo) neka iskustva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Triglav! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 err triglav je vise nego duplo skuplji od generali-a :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 59 minutes ago, G!!! said: koja osiguravajuca kuca je ok za kasko ? imam ponudu od generali najbolju ali sam cuo neke komentare da su postali prekomplikovani (sta god to znacilo) neka iskustva ? AMSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 18 minutes ago, G!!! said: err triglav je vise nego duplo skuplji od generali-a :P Koji auto? Da neko bude duplo skuplji, skoro nemoguće,, Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 takvu sam ponudu dobio jbg 440 eur vs 892 :P ucesce 10% min 100 eur kodiaq je u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 koja osiguravajuca kuca je ok za kasko ? imam ponudu od generali najbolju ali sam cuo neke komentare da su postali prekomplikovani (sta god to znacilo) neka iskustva ?Moj surak je pre oko godinu dana imao pakao sa njima kad ga je udario lik sa Generali obaveznim osiguranjem, tipa jedva je izvukao tipa 80% stete popravljano po bukvalno najpovoljnijim uslovima (mator auto, polovni delovi i sl). Plus je to bilo posle fazon dve zalbe i ko zna cega. E sad za kasko bi trebalo da funkcioniše za nov auto ono odvezes ga u ovlašćeni servis i oni to zavrse s osiguranjem, ali kazem ovo s obaveznim im je bukvalno pakleno loše tako da ih ja ne bih preporučio. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 ok hvala @Mawtchie da vidim i amss ima kasko ali ne znam da li iko koristi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 nemam lično iskustva ali baš ovih dana je kolega slupao dve godine star auto i bez problema za pola sata je sve sredio u Unici, mislim da je čak 5% učešće u šteti ali sam možda taj deo loše čuo. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 On 30.6.2017. at 2:27 PM, G!!! said: ok hvala @Mawtchie da vidim i amss ima kasko ali ne znam da li iko koristi :) NIsam ni ja, ali u martu, oko Sajma su: bili najjeftiniji bez ucesca, davali su njihovo medjunarodno clanstvo gratis (inace je 2000 RSD), 12 rata otplata (nisu sve kuce nudile). Kako citam na njihovom sajtu, 2. i 3. jos daju, a za cenu moras da im posaljes konkretne podatke o vozilu. U mom slucaju su bili, koliko se secam dobijenih ponuda, 10000 RSD jeftiniji od Uniqa i skoro 20000 od Generali, a koji nude iskljucivo kasko sa ucescem (5 ili 10%). U pitanju je potpuni kasko, nista lite, delimican i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 nekoliko automobila kod ddor-a u 10 godina, jedan ukraden i isplaćen po kasko ugovoru u dinar, nemam zamerki Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Globos za koji nisam ni znao da postoji dok mi nisu dali u paketu kad sam uzimao kola. Cenovno su bili tu negde sa drugima, kancelarije su im Ozren soldatovic stil sa onim kožnim foteljama i stonim kalendarom itd u salonskom stanu :)) Ali sam otišao tamo kad sam skupio kojekakve ogrebotine, udubljenja, puknute "macije oči", ulubljen auspuh i još ponešto i ufotkali sve, otišao u deltu, ovi popravili, ovi platili i to je to. Bez nekih vecih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Dal to postoji danas? :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 1 hour ago, dovlagsi said: Dal to postoji danas? :D evo pa pozovi telefonom pa vidi! :)) http://www.globos.co.rs/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Jebote, sad se secam da sam naleteo na taj njihov sajt! Sledila mi se struja u napajanju kad sam poceo da ga citam u potrazi za infoom. Tru "Ozren Soldatovic" filing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 4 hours ago, Mawtchie said: Jebote, sad se secam da sam naleteo na taj njihov sajt! Sledila mi se struja u napajanju kad sam poceo da ga citam u potrazi za infoom. Tru "Ozren Soldatovic" filing. ali eto, izgled vara! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 1 hour ago, Lucky said: ali eto, izgled vara! :)) Istina, ali 1 u 1000. :) Nije (toliko) sporan izgled sajta, koji je frishki iz 2002., koliko cinjenica da ne mozes naci informacije koje su ti vazne za odluku da uzmes njihovu polisu. A nije da su nesto megapoznato osiguranje i da ime uliva poverenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 uzeo sam ddor na kraju malo me i zet ubedio jer je on tamo neko mudo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts