mncu Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) @Zverko Mislim da nas vecina nije toliko dokona i neuroticna Edited November 5, 2014 by mnjah 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 A sto se tice cure i demonstriranja, ne moram je pitati nista, slaze se, a na sve to sam imao vise riba u zivotu i zapravo sam izlazio sa njima u grad gde moraju da pisaju na ovaj nacin, nisam morao da ih pitam, VIDEO SAM. 1 11 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Jos bi samo dodao jednu stvar da pametnice razmisljaju. S obzirom da na onoj slici cak i da devojke piske pod uglom od 90 stepeni u odnosu na telo mlaz ulazi u pisoar zanima me sta se desava kada devojka sedi uspravno na wc sholji, jel pisa preko prednjeg dela sholje? Evo ilustrovacu Dakle PO KOLETU bi jak mlaz trebalo da ide paralelno sa donjim delom butine. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 nevera gde je stigla čupri :DDDD Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted November 5, 2014 Popular Post Report Share Posted November 5, 2014 meni se nedavno desilo da sam seo na šolju ujtro da pišam (da, sednem kad šampi hehe) a bilo je jutro i imao sam erekciju o/ i krenuo sam da pisam i sve sam se zapisao po pidzami jer je islo izmedju solje i daske. Cisto da vidite kolko ste otisli daleko sa nebulozama oko pisanja ffs. Ofc ovaj put je kriv Kole jer je prvi počeo. 4 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 meni se nedavno desilo da sam seo na šolju ujtro da pišam (da, sednem kad šampi hehe) a bilo je jutro i imao sam erekciju o/ i krenuo sam da pisam i sve sam se zapisao po pidzami jer je islo izmedju solje i daske. Cisto da vidite kolko ste otisli daleko sa nebulozama oko pisanja ffs. Ofc ovaj put je kriv Kole jer je prvi počeo. Pa onda je reseno, kole je verovatno onda mislio da riba ne moze da shora onako kad ima erekciju. Zakljucajte topik. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Ja cenim da je ovo Igorov master plan da napujda Koleta da zapocne fajt s Mohijem kako bi on u jednom momentu dosao i suptilno nabacio info da i dalje ima erekciju, ponekad. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 jel mene ovo mohi isprozivao da imam muško ženski odnos sa koletom? Sipaču mu šečer u rezervoar. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 A sto se tice cure i demonstriranja, ne moram je pitati nista, slaze se, a na sve to sam imao vise riba u zivotu i zapravo sam izlazio sa njima u grad gde moraju da pisaju na ovaj nacin, nisam morao da ih pitam, VIDEO SAM. :D Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Na konto price pitao sam drugaricu koja je par puta koristila muski pisoar i rekla je da je nemoguce ovako kao na reklami nego mora da se bukvalno savije do zemlje kako bi mlaz isao u pisoar. Najbolje je da se javi jos neka zena da kaze iz prve ruke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Čamuga Posted November 5, 2014 Popular Post Report Share Posted November 5, 2014 ćelo, javi se 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 nevera gde je stigla čupri :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 meni izgleda da ili ove zenke imaju preko 2 m ili su ono zenski pisoari za naguzeno pisanje zena u stojecem stavu (aka scenografija za reklamu) nesto kontam da je pisoar normalne visine ne bi mogle da dohvate da pisaju/zapisavaju kao na ovoj reklami :) a sad da istrazimo koja je propisana visina za pisoar po JUS-u :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Veljok Posted November 5, 2014 Popular Post Report Share Posted November 5, 2014 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kole Posted November 5, 2014 Popular Post Report Share Posted November 5, 2014 Pokušavam 3x da od jutros napišem nešto al uvek umrem od smeha pa ne uspem... dakle kad žena sedne da šora mlaz ide u prednju trecinu šolje, pisoar na slici je dugačak max kao pola šolje (plus nema horizontalnu povrsinu produzenu unazad daskom koja daje vecu efektivnu duzinu šolji ali kad žena hoveruje iznad štolje onda (ponekad, često, retko?) i nju maši iz raznih razloga (a zašto to rade u tom položaju - pa moraju na wc, a ne mogu drugačije... ko da nikad niko nije itno morao da šora? =o))) i onda kad ženu staviš da hoveruje iznad pisoara za muškarce koji nema ni 50% dužine random šolje (a i više je na zidu od šolje) onda je meni direktan zaključak da nije normalno da ga pogodi urinom (sa svim prethodno navedenim stipulacijama) anatomski presek je samo deo priče, sadržaj male karlice nije kost da non stop zadržava smer i položaj kad se rotiraju kukovi i karlica u odnosu na kičmu, kad se povećava kretanjem lumbalna lordoza itd... uglovi se kreću drugačije, drugi su potvrdili kako, empirijske činjenice nisu pitanje "verovanja" a i postoji više tipova pisoara, postoji i onaj za žene, koji je duži i uži od random šolje (izgleda, slikovito rečeno, kao naopako krenut kljun venecijanskih karneval maski) i koristi se face forward, ne backward ipak, nema tog fotošopa koji će bez resizea i najbliži, zbog perspektive najveći, pisoar sa slike nalepiti na bilo koju od ove tri žene da ima dužinu kao standardna wc šolja....hence urin ode na patos naravno next level madness je neko u wc-u gde je ovo vec snimano da izmeri velicinu solje i pisoara, tada cemo da poginemo od smeha svi kolektivno =o)) igore, ženo moja, nemoj da se stidis naše vrele džedajske ljubavi, to je jedna prelepa stvar! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) Zene kad hoveruju iznad sholje jer je prljava ne stoje u ovoj pozi nego im je telo uspravnije i jer je sholja duza pa je tako telo skoro uspravno a nogama su opkoracile sholju. Ovi pisoari su poprilicno duzi od regularnih. Na onoj mojoj slici sam nacrtao ugao od 90 stepeni, jer sam karikirao tvoju izjavu, a zene ne pisaju pod 90 stepeni unapred. Druga stvar u perspektivi se ovde gubi milimetar-dva sto opet cini da mlaz pogadja unutra jer sam vaginu smestio u krajnju levu poziciju da neko za to ne bi kenjao. Lepo reci gde tacno zena gadja kad sedi uspravno na sholji, a ne u "prednju trecinu" jer to moze biti i ugao od 90 i ugao od 30 stepeni u odnosu na telo. I ako mlaz ide pod uglom od 90 stepeni kako zena moze da shora na sholji sedeci uspravno, a da ne pisa van sholje? Odgovori na zadnje pitanje pa da zavrsavamo ovo lagano. Edited November 5, 2014 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ramirez Posted November 5, 2014 Popular Post Report Share Posted November 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=P-hUV9yhqgY 3 Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) Жене лађаре, ако пазе, раде ово стојеће пишање. И са гуза и спреда. Нисам испратио цео топик ни ко је шта рекао, јер и ово мало ме је натерало да одем да пишам од смеха.... стојећки. Edited November 5, 2014 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Gle lihvari sto su smanjili :D Ja potpisao po starom, nisam ni video da su menjali. I mislim da je stvarno mix net L bio najbolji bargain koji si mogao za te pare da uzmes, obv na 50% pretplati... Nevezano za topic (koji je za anale btw, u rangu onog "kako prici ribi") mix net L sa 50% + nexus = 1000 din mesecno je jedan od najboljih saveta koje sam poslusao ovde. Svaki mesec imam 1000+ minuta (jedan mesec se prenosi). za 999 RSD. Ali koiliko god se pametniji i iskusniji trude, i dalje ce biti likova koji ce placati paket koji im ne treba zbog telefona. Juce sam slusao pricu kolega koji su na paketima od par hiljada, kako ih mole da produze uz novi telefon ( i nova 24 meseca) i kako nalaze opravdanja zasto tako treba dok im se na licu vidi da u sebi znaju da nisu u pravu. Male pobede svakog dana .. makes me happy Na konto topica, i moja tvrdi da tako ne moze, dodajte i njen glas :P jebote bog. Uspeo je da vas sve smori oko jebenog zenskog mlaza, i to na 7 strana. Pa vi ste ludi a ne on :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Na konto topica, i moja tvrdi da tako ne moze, dodajte i njen glas :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Kako ne moze ako mohijeve devojke kazu da moze, pritom je on to i video, zbunjen sam sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 mix net L sa 50% + nexus = 1000 din mesecno je jedan od najboljih saveta koje sam poslusao ovde.:') 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Imam i ja jedno pitanje oko paketa : naime, vlasnik broja koji trenutno koristim zapalio je u Kanadu i nece vise da se vraca u zemlju. Ofc, ne daju mi bez njegove LK ili ovlascenja da prebacim broj na sebe a ide mi na zivce to sto ne mogu apsolutno nista da uradim bez njega. Moje pitanje je, kog operatera i koju ponudu je najbolje izabrati? Jel Mix Net L sa 50% najbolja opcija ili imaju i VIP/Telenor neku slicnu, mozda bolju ponudu. Tipa dovoljno bi mi bilo oko 400 minuta mesecno, poruke skoro i da ne kucam. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Nevezano za topic (koji je za anale btw, u rangu onog "kako prici ribi") mix net L sa 50% + nexus = 1000 din mesecno je jedan od najboljih saveta koje sam poslusao ovde. *brohug* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts