Lucky Posted 16 hours ago Report Share Posted 16 hours ago 1 hour ago, Dule_smor said: Ehhh sad bre Laki, pa nismo valjda toliki malogradjani i seljaci da ne mozemo da predjemo sa audija na volva? daleko bilo, ja stvarno mislim da je volvo korektan auto, čak sam i ja jedno vreme razmišljao o XC60, ali isto tako mislim (možda neopravdano) da ipak postoji izvesna "klasna razlika" kod premijuma, a posebno što ti ne voziš baš ono a3 klot. Naravno možda grešim, sedneš na test vožnju pa vidiš. mislim, ja vozim smarta nema tu šta oko malograđanstva, ali svesno sam prihvatio sve njegove manjkavosti u tom pogledu zarad komfora parkiranja gde hoću 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago 11 hours ago, Lucky said: nije kod nas, ali vrlo relatable :)) 10 minuta zastoja tramvaja jer je gospođa otišla do mesare na "dva minuta" :)) Jedan poznanik je ovde u DE stao kod autobuske stanice i naplatili su mu kaznu za svaku opstrukciju javnog prevoza koju je napravio po busu/tramvaju. Na kraju mu je doslo nekoliko hiljada evra da plati pa je platio i advokata da proba da smanji kaznu. Dobio je i kaznene bodove. 9 hours ago, Dule_smor said: Sta fali GLC, ja se razmisljam sledeci auto izmedju toga i Volva XC60! 😄 Audi Q5 tdi 3.0, 2018-2024 (b9 ili b9.5). Zahvali mi kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 12 hours ago Report Share Posted 12 hours ago Ne hvala, imam Audi A7 tdi 3.0 vec skoro 5 god, ne verujem da cu ponovo uzimati Audija, noviji modeli su sve losijeg kvaliteta, a sve vecih cena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 10 hours ago, Dende said: Jedan poznanik je ovde u DE stao kod autobuske stanice i naplatili su mu kaznu za svaku opstrukciju javnog prevoza koju je napravio po busu/tramvaju. Na kraju mu je doslo nekoliko hiljada evra da plati pa je platio i advokata da proba da smanji kaznu. Dobio je i kaznene bodove. 19 hours ago, Dule_smor said: ma pazi, naplatili bi teorijski i kod nas, moguće i ovoj gospođi, samo je pitanje ko je bio tu i kad tj. dal se neki komunalac našao. ne verujem da baš izlaze tek tako na poziv jer postoji velika šansa da taj neko ode dok se saobraćajac pojavi. znam da i kod nas sad ovi Beli / komunalci što su ih zaposlili pet miliona samo idu okolo i jure kome da pišu kazne za bilo kakav prestup i da zovu saobraćajce. Problem je kad nema pandura blizu kao sa ovom gospođom, a sećam se slične scene i sa bulevara kad je lik stao na šine i otišao u neku zlataru prekoputa, ostao lik 10 minuta, vratio se, seo i otišao. dal samo tad panduri nisu prošli pored ili je pak neko okrenuo glavu, ne znamo! 🙂 9 hours ago, Dule_smor said: noviji modeli su sve losijeg kvaliteta, a sve vecih cena. mislim da je ovo nažalost situacija kod skoro svih proizvođača... ako budeš gledao i taj XC60 baš, pokušaj da pogledaš i neki stariji i neke novije, primetićeš dramatičnu promenu kvaliteta iznutra. na gore ofc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Jedino mesto gde sam video da Beli rade svoj posao je potez od Rajićeve do Narodnog pozorišta - čim vide da vozač izlazi iz kola odmah te saleću i prete kaznama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 51 minutes ago, Lucky said: naplatili bi teorijski i kod nas Kad kazes kod nas, da li mislis na srbiju, hrvatsku ili sloveniju? 🙂 Inace treba nam s.program kao u moskvi (videh u стоп хаму, ne znam da li ima u ostatku rusije), gde za nepropisno parkirana vozila napravis par slika prekrsaja i na osnovu toga bude izdata kazna. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts