Dule_smor Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 Ako sipam u Luxemburgu tako, ako sipam ovde 130 :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 1 minute ago, Dule_smor said: Ako sipam u Luxemburgu tako, ako sipam ovde 130 :c realno ti se isplati da ideš u "luksić", što bi rek'o onaj iz mima. kao ovi sa druge strane što piče u poljsku da sipaju iz nemačke. ja navikao inače da sipam pun u smarta i sad pošto jelda nikad baš on nije total prazan, to bude tipa 15 litara tj. 20ak evra da kažemo da bude pun. sipam juče u hondu, nikako da stane onaj cajger :)) gledam dokleN će da vrti :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 Katastrofa su cene ovde, dizel 1.85 jebeno, a u Lux 1.50, a to mi je nepunih 15km od stana. Na 75 litara se bogami isplati 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 1 hour ago, Dule_smor said: Katastrofa su cene ovde, dizel 1.85 jebeno, a u Lux 1.50, a to mi je nepunih 15km od stana. Na 75 litara se bogami isplati 😄 phe pa onda nema razloga da sipaš tamo uopšte. znam da sam se ja ono kad smo prvih godina išli u Švicu "čudio" kako u Ženevi nema baš toliko pumpi itd, a ono zato što 2km dalje u francuskoj benzin xx% jeftiniji i naravno ima pumpi gde god hoćeš 🙂 zamisli 1.85 dizel lol :)) pa to čak ni kod nas nije toliko! a najskuplji smo u regionu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 Sta ce tek sad biti kad Putin zavrne sve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 3 hours ago, Dule_smor said: Sta ce tek sad biti kad Putin zavrne sve! nas baš briga nama je putin obećao jeftino sve! sad kad zauzme ukrajinu, do Srbije deli samo Rumunija, a to nam je oduvek bila braCka zemlja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 5 hours ago, Lucky said: realno ti se isplati da ideš u "luksić", što bi rek'o onaj iz mima. kao ovi sa druge strane što piče u poljsku da sipaju iz nemačke. Kako pratim tekme svuda po regionu 1 ili 2 puta mesecno isplaniram neku u blizini BIH. Placen put, pet u pola sa lukom, baklava i 20€+ u dzepu! Isao bih svaki dan da ima neki autoput ili magistrala! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2022 Report Share Posted February 27, 2022 11 hours ago, FATA said: Kako pratim tekme svuda po regionu 1 ili 2 puta mesecno isplaniram neku u blizini BIH. Placen put, pet u pola sa lukom, baklava i 20€+ u dzepu! Isao bih svaki dan da ima neki autoput ili magistrala! bukvalno. svakome ko nije pri granici se rln ne isplati da se cima jer mu ta razlika pojede nižu cenu, ali ko je blizu MKD ili BIH može dosta da uštedi i ko zbog posla mora da ide tako okolo kao i ti što se vozaš. Sve te pogranične pumpe gde je skuplje mogu da samo zatvore dok se ne promene globalno cene pa dođe do neke veće promene u cenama. a plus i ćevapi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2022 Report Share Posted April 16, 2022 Evo još malo posla za "unlockere": Quote Уређаји за ограничење брзине могли би бити постављени на све нове аутомобиле у складу са плановима британске владе да се закон усклади са новим прописима ЕУ. Индепендент преноси наводе Дејли телеграда да ће министри ускоро најавити консултације о бројним мерама за безбедност у возилима које ће активирати аларм или смањити снагу мотора ако возачи пређу одређену брзину. Технологија, позната као "интелигентна помоћ при брзини", зависи од ГПС праћења и камера на возилу, а званичници ЕУ су је раније описали као "велики корак напред" у безбедности на путевима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 28, 2022 Report Share Posted April 28, 2022 Da se vratimo malo na ovog cara - vozio je preko ograničenja pod dejstvom alkohola i droge, ali rešena situacija prema navodima Blica DARKO LAZIĆ DOBIO MAKSIMALNU KAZNU Pušten na slobodu, a po izlasku iz suda bez blama kaže: "Osećam se TOP" (VIDEO) Quote Folk pevač Darko Lazić kažnjen je danas sa 200.000 dinara i zabranom upravljanja motornim vozilom od godinu dana, saznaje "Blic". Darko Lazić je pred Prekršajnim sudom u Beogradu priznao sve što mu je stavljeno na teret. - Darko je dobio maksimalnu kaznu koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge. U pitanju je 200.000 dinara, kao i godinu dana zabrane upravljanja motornim vozilom. Za prekoračenje dozvoljene brzine dobio je prekršajni nalog. To će mu pisati policija - navodi izvor "Blica". - Kad je uhapšen Darko je divljao i pravio haos. Na suđenju je bila potpuno druga priča, tad je bio pristojan i miran - dodaje naš izvor. - Top sam - rekao je kratko Lazić po napuštanju suda, što možete videti u snimku iznad. Darko Lazić je, inače, priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. On je podvrtgnut i droga i alko testu, koji su pokazali da je navodno pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu. Sreća da su mu oduzeli dozvolu na godinu dana... pošto je inače nema od 2013. godine Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2022 Report Share Posted April 28, 2022 3 hours ago, Zwerko said: Da se vratimo malo na ovog cara - vozio je preko ograničenja pod dejstvom alkohola i droge, ali rešena situacija prema navodima Blica DARKO LAZIĆ DOBIO MAKSIMALNU KAZNU Pušten na slobodu, a po izlasku iz suda bez blama kaže: "Osećam se TOP" (VIDEO) Sreća da su mu oduzeli dozvolu na godinu dana... pošto je inače nema od 2013. godine ja ništa ne razumem tog darka lazića, lik je jedva ostao živ onomad, obično to bude neka tačka "otrežnjenja" za mnoge. očigledno ne i za njega 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted April 28, 2022 Popular Post Report Share Posted April 28, 2022 Mozda se konacno zakuca u banderu poslednjui put 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 28, 2022 Report Share Posted April 28, 2022 If at first you don't succeed... 1 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 28, 2022 Report Share Posted April 28, 2022 a debil brate, kakav racio od njega očekivati 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 10 hours ago, dovlagsi said: a debil brate, kakav racio od njega očekivati pa šta ga znam, čak i najveći mentoli u takvim situacijama se malo presaberu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Juče bila saobraćajka nedaleko od Šapca, motociklisti se trkali. Ja ne mogu da skontam koliko brzo se morao lik kretati da motociklom onako zgužva zadnji kraj automobila - 150, 200+? Majka i dete poginuli, baba preživela. Sad će naša bajna lokalna policija da se razletiu akcije i da cepa kazne za 55 km/h i ugašena svetla u podne, pošto ovakvim bizgovima ne može ili ne sme nikad ništa dok ne izginu ili nekoga ne ubiju. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 4 minutes ago, millanče said: Juče bila saobraćajka nedaleko od Šapca, motociklisti se trkali. Ja ne mogu da skontam koliko brzo se morao lik kretati da motociklom onako zgužva zadnji kraj automobila - 150, 200+? Majka i dete poginuli, baba preživela. Sad će naša bajna lokalna policija da se razletiu akcije i da cepa kazne za 55 km/h i ugašena svetla u podne, pošto ovakvim bizgovima ne može ili ne sme nikad ništa dok ne izginu ili nekoga ne ubiju. da, da, baš se povela priča o tome, @Debeli reče ako sam dobro skontao da je zapravo video to uživo. i meni je i dalje neverovatno ali preko 200 je morao voziti čim je to napravio od kola. ovaj drugi pobegao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 7 minutes ago, millanče said: Sad će naša bajna lokalna policija da se razletiu akcije i da cepa kazne za 55 km/h i ugašena svetla u podne. Tu je najveci problem. Sto pisu kazne na mostu na Adi i kod buvljaka na pravcima sa 3 trake a tamo gde ljudi ginu se ne isplati i ne ispunjava kvota. Mada cim neko upise srednju pandursku, moze da bude jedino i da bude iskompleksirana debilcina 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Da popune budzet i ispune mesecne kvote, sve ostalo je nebitno. @Debeli otkud u nasem komsiluku? Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 37 minutes ago, drndara said: Da popune budzet i ispune mesecne kvote, sve ostalo je nebitno. @Debeli otkud u nasem komsiluku? video sam na vestima... 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 ah moja loša, ja sam mislio uživo, zato me i šoknulo dodatno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Najavljuju akcije pojačane kontrole odmah, dršte gaće da ne uletite 55 u naselje i proverite radi li vam rikverc svetlo i ono nad tablicom, jer životi su u pitanju... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 2 hours ago, millanče said: Najavljuju akcije pojačane kontrole odmah, dršte gaće da ne uletite 55 u naselje i proverite radi li vam rikverc svetlo i ono nad tablicom, jer životi su u pitanju... naravno, ako ne radi rikverc svetlo ko zna koliko ljudi tako pogine! ali uvek tako ima "pojačane akcije" i to ofc ničemu ne služi. svi štekovi pandura dobro su poznati možeš po njima da navodiš ljude, ono, tu skreni desno i onda kod pandurskog šteka levo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 20 hours ago, Lucky said: naravno, ako ne radi rikverc svetlo ko zna koliko ljudi tako pogine! ali uvek tako ima "pojačane akcije" i to ofc ničemu ne služi. svi štekovi pandura dobro su poznati možeš po njima da navodiš ljude, ono, tu skreni desno i onda kod pandurskog šteka levo. Bogami su kod nas počeli da šaraju žestoko, nema više pravila,samo četvore oči i Viber grupe pomazu. 🙂 Meni opet ne gine 3000->1500 za 55, ili svetla u podne, ne znam ni sam vise koliko sam ih platio. A jedina "akcija" koja bi mogla uroditi plodom je da saobraćajna policija očisti sopstvene redove od korupcije i drugarskog brisanja kazni najbahatijim vozačima. Što će biti nikad. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 3 hours ago, millanče said: Bogami su kod nas počeli da šaraju žestoko, nema više pravila,samo četvore oči i Viber grupe pomazu. 🙂 Meni opet ne gine 3000->1500 za 55, ili svetla u podne, ne znam ni sam vise koliko sam ih platio. A jedina "akcija" koja bi mogla uroditi plodom je da saobraćajna policija očisti sopstvene redove od korupcije i drugarskog brisanja kazni najbahatijim vozačima. Što će biti nikad. hahaha, to se baš neće desiti :)) ja sam provalio da mi ne radi desno stop svetlo zadnje, tako da moram da to zamenim, ako me vide panduri negde na putu da ne radi, ima da me ganjaju :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts