f4ts0 Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 (ili njenim, pozz igore. wat wat? Elem kupi knjigu 1001 film koji moras pogledati pre nego sto umres, i to iz sledecih razloga : 1. Kupis knjigu, zaboravljen sport 2. Natenane citas u klonji, krevetu, na placu, u bleji, ne moras stalno da blenes u ekran 3. Ima i slikice iz filmova 4. Dobre su recenzije filmova 5. Blade runner ima sliku preko cele strane, i slika je sjajna 6. Ima i nekih trivia o nekim filmovima 7. A dok ne procitas sve, neces ni umreti! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 nazvao sam te zhenom na otvorenom forumu, ba-dum-tshhhh ;oP +respect za pobedu nas smrtju logikom i knjigom! =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Gledao TMNT. Izrazito dosadan film. Sreder ocajan, nema Kranga, nema Tehnodroma, nema Rokstedija i Bebopa, nema armije stopala sa ljubicastim fantomkama i stopalom na celu, nema Ejpril u zutom kombinezonu, Vernon je lord friendzone i nema rozu kosulju, pizza je iz pizza hut, Rafaelo je seronja, Mikelandjelo je mali, Donatelo ima pepeljare cvikere, Leonardo sam zaboravio da je bio u filmu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 unisti mi zelju za gledanjem covece,bas sam hteo da pustim veceras...:D,nemoguce da je toliko lose! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 odgledao jutros opet, ulepsalo mi dan na onu stijinu preporuku sam odgledao only lovers left alive pa sam ujedno skinuo night on earth i coffee and cigaretes of džarmuša, carski filmovi. inače, spazio sam jednu random zanimljivost: coffe and cigaretes: http://i.imgur.com/bOwYDum.png olny lovers left alive ost: 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 unisti mi zelju za gledanjem covece,bas sam hteo da pustim veceras...:D,nemoguce da je toliko lose! Ti pusti, al ja nisam uspeo nista da izvucem iz filma, ni nostalgija da me lupi niti da uzivam u novoj viziji kornjacakornjaca, nista. I to sve uprkos odlicnom settingu za film (sa par ortaka koji su isto ko deca gledali tmnt i "dobrom raspolozenju") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 (edited) Љута наива упакована да буде таман за њихову публику. Што се ликова тиче, све је некако на силу, некако "ево ја глумим драму кроз коју пролазе војници за време рата, а, а, јесам ли добар?". Делови сценарија су пресмешни, а завршница цртани филм. Најнегативнији део би био то провлачење везивања кривице искључиво за СС, што је тешко свирање курцу и требало би да буде увредљиво за свакога са ових простора. Овде су убијале "обичне" јединице, и то и људи трећег позива, који би требало мало више памети да имају. Убијале на хиљаде Срба и то далеко преко онога (ако то изговор уопште може бити) "педантног" 100 за 1 мртвог, 50 за рањеног. Hmm, ja nesto ne volim ratne filmove(sto ne znaci da nisam odgledao neke kultne) ali ovaj mi je bio dobar(sve osim zavrsnice, ona je jako losa). Bas me zanima sta ce ostali sa Rura reci kad ga pogledaju Edited October 27, 2014 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Only Lovers Left Alive Teško mi je da se izrazim povodom ovog filma, i iako je superdosadan i nekako nedorečen, dopao mi se. Ali to je sigurno jer je Džarmuš car, ima milion detalja i svaki kliše mu prolazi i gluma i muzika su carski i meni deluje da on čovek radi ove filmove jer brate voli. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Disconnect - http://www.imdb.com/title/tt1433811/ Odgledah i ja ovo - na osnovu Savketovog opisa bio sam spreman na neku totalnu tragedija dramu, međutim više je neka "kuknjava-triler", ne znam ni kako bih ga nazvao, bez neke posebno velike dramatičnosti. Početak doduše "obećava" da može da bude neka duboka priča, ali već posle polovine kreće da se pretvara u tipičan američki film. Ali može da se baci pogled. Šteta što Bejtmen kad pravi face kao "ozbiljan je", deluje i dalje kao da glumi u komediji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Зохан (You Don't Mess With the Zohan, 2008) Боже мили... :))) иначе имам аверзију према новим комедијама, мислим да се хумор, уопштено говорећи, потпуно загубио у Холивуду. мислио сам да је ово на трагу осталих комедија, као "Тропска олуја", међутим... одушевљен сам. или сам ја испао из штоса, или су комедије померене на сасвим други ниво у последње време. претпостављам да је ово комедија бар 16+, због потпуног толерисања ласцивности, што визуелних, што вербалних, иако нема голотиње. сценарио је врхунски писан, свака сцена је гег, режисер и сценаристи нису имали никакве задршке у развлачењу свих политички некоректних ставова у овом филму. истресени су сви блискоисточни стереотипи и спреда и одпозади. поред Сендлера, који је сјајан у овом филму, јак допринос је дао и Тортуро, који глуми арапског хероја/терористу. одавно се нисам овако смејао. оцена 7/10 (условно за поље комедије), препорука за добро смејање. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Calvary - http://www.imdb.com/title/tt2234003/ Odličan film. Odlično realizovana priča, Gleeson car. Inače, volim filmove koji se dešavaju u malim mestašcima i gde se svi poznaju, i plus je izbor glumaca odličan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 (edited) tako kako si ti gledao se ne važi xD meni je film bio negledljiv, posle 10 minuta sam odustao pa tih 10 minuta su dosadni, tek kad stigne u Ameriku počinje zezanje. xD idemo dalje: Avioni vatrogasci (Planes: Fire & Rescue, 2014) odveo dečake po prvi put u bioskom, gledali u Delti, 3d. film je mnogo tanji od ostalih Diznijevih predstava iz ovog ciklusa (Automobili 1 i 2). priča uopšte je tanja i izvedba je nategnuta. plus zaslužuje sjajna srpska sinhronizacija, zaboravio sam koliko je sinhronizacija bitna u crtaćima dok nisam klince počeo da uvodim u svet filma. velika pohvala za ekipu, prevod i izvedbu. helikopter Vartoslav, Crnogorac, pobedio. i šok je cena karte: 590 dinara za nedeljnu, podnevnu projekciju... Edited October 28, 2014 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Meni je Zohan bio ok, secam se radnje filma i nekih scena sad godinama kasnije nego dosta zaboravnijih "ozbiljnijih" filmova i ostalih komedija. Mada gledao sam ga u drustvu pa mozda zato. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 (edited) Uf, gledao sam ove nindža kornjače. Nije mi toliko đubre kao Transformersi, možda i jeste samo sam navikao ali sam svejedno mrzeo većinu stvari u filmu. Sve je urađeno nekako nepotrebno glupo. Ceo je film u srži loše postavljen, likovi su katastrofa, šreder mi je presmešan, zaplet isti kao Amazing Spider-Man pre dve godine, priča nepotrebno glupava, Vern je užasno loš, Ejpril nebitna, scenario je bezveze, fotografija je apsolutno standardna kao u svim Majkl Bej produkcijama. Blago iskošeni uglovi, koji su kul kad se pravilno koriste, ovde to nije slučaj. Ista priča i za gomilu kadrova ispod nivoa glave i prosto je sve glupo u filmu. Jedino možda muzika ima prođu jer je Brajan Tajler i ovde provukao svoju marveloliku tematiku pa zvuči malo interesantnije. Product placement na sve strane po običaju. Cela ona priča oko naknadnog ubacivanja šredera kao posebnog, rendom lika jer je masa reagovala loše na Fičnera mi je odzvanjala u glavi tokom celog filma. Čak mi i onaj intro crtani izgleda naknado ubačeno, kao da su snimili pola filma, onda rešili da morjau da promene pola stvari pa dosnimili ostatak. Ko nije gledao, može da propusti i da se ništa ne pita dal je propustio iole nešto značajno. Jedina pozitivna stvar je što film traje sat i po. Edited October 28, 2014 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 @lista filmova topik u jeee koji ste hejteri, pa normalno da znamo da postoji milion lista na guglu, zatvorite forum imate gugl! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pipboy Posted October 28, 2014 Popular Post Report Share Posted October 28, 2014 Ponukan sinovljevim oduševljenjem igrom Alien Isolation, rešili da sednemo i odgledamo i film. Junior se oduševio, ispodvlačio gomilu paralela između igre i filma, od vizuelnih preko svih ostalih. Malo se istripovao na scenu sa alienovim rođenjem (jer nije znao full origin stvorenja), i posle na Eša i ceo taj njegov story-arc, to mu je bio baš wtf momenat. Inače, pravilno je odmah uklavirio da film ne može da se zove Osmi Putnik, jer je to mesto tehnički zauzeto ("Ima dve žene, ima jedan crnac, Eš, ima onaj što ga je prvi alien napao, ima onaj sa bradom, i onaj kad su večerali i ima mačka....). Još sam ga ložio da se film završio kad je eksplodirao Nostromo, i kao "eto, dobar film, jel, aj sad na spavanje sad će špica....". Inače, neverovatno kako maestralno odrađen film, u svako zamislivom segmentu, ne samo da je dobro ostario nego, paradoksalno, i pored tog svog retro-šmeka uspeva da izgleda kao nešto što je daleko izvan svog vremena čak i iz današnje perspektive. Dodatni plus ide i metodičnoj i proceduralno odrađenoj strani filma, nema nikakve nepotrebne dinamike i akcije, sve se odvija realistično i uz usporen ritam koji perfektno gradi atmosferu filma. Sutradan odma odgledali i ovo, produženu verziju. Tek sad, godinama i godinama nakon što su mi se oba filma urezala u mozak, ovako kad ih odgledam back-to-back, da se primetiti da je Aliens vidljivo inferiorniji po pitanju scenografije i kvaliteta fotografije u filmu, neke scene deluju nekako jeftino sa scenografijom koja je sklepana na brzinu, što je donekle i razumljivo jer film ima ambicioznije i dinamičnije scene od kamernog originala, mada se to sve brzo zaboravlja kad počne da vozi u ostatku filma. Scene iz produžene verzije nekako deluju neprirodno i suvišno (osim par izuzetaka za koje je baš čudno da su ih isekli, jer traju po par sekundi), il je to samo utisak s obzirom da standardnu verziju znam napamet od početka do kraja. Sinov komentar na kraju filma je bio jednostavan: "Najbolji film, ikada!", na pitanje šta mu se najviše svidelo bilo je "pa kraljica!" (kad se pojavila u filmu, prva reakcija je bila "ha, ovo kao Queen iz Starcrafta"), a od ostalih likova favorit mu je bila Vaskez ("ona žena što nosi ono veliko, pa kaže "let's rock!!!"). Man tears was shed 6 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 http://www.imdb.com/title/tt0079200/ меморија из детињства https://www.youtube.com/watch?v=6zhzapk-8ZY Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 ocekivao sam vise, ali ne mogu reci da mi nije prijao. vredi odgledati, ali mozete sacekati BRrip :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 dragi filmofili koji ste isli u bioskop da gledate fury, molim malo pojašnjenje misaonog procesa... da li ste videli reklamu za taj film i rekli "idem baš to da gledam" ili ste pogledali bioskopski repertoar, videli da ima novi fincerov film i rekli "naaah, idem da gledam pita i shaju u tenku"? hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Ju, prekor In other news, R6 720p Guardiansa je i dalje negledljivo sranje, treba dočekati taj digital release Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 dragi filmofili koji ste isli u bioskop da gledate fury, molim malo pojašnjenje misaonog procesa... da li ste videli reklamu za taj film i rekli "idem baš to da gledam" ili ste pogledali bioskopski repertoar, videli da ima novi fincerov film i rekli "naaah, idem da gledam pita i shaju u tenku"? hvala unapred odgledao gone girl u istom bioskopu koju nedelju pre, a ovde me privukao Ayer i Pit, mada sam znao da scenario nije bog zna kakav Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 moje pitanje je bilo reakcija na to da, sudeci po postovima na ovom threadu, 3x vise ljudi je gledalo fury nego gone girl sto mi je bilo toliko cudno da sam morao da pitam a za fincera istina da nije jak ko pre ali i dalje je bolji od 95% holivuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Ja sam isto odgledao Gone Girl pre par nedelja, a proslog vikenda Fury, sledece je Interstellar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Pa gone girl kontam da je "mirniji" film, pa može da se sačeka i kućna varijanta. Fury je rat, ovo, ono, kao stvoreno za filmsko platno. Meni je Fury iz trejlera delovao kao generični Bred-Pit spasava Evropu WWII film i nič me nije interesovao, kad sam čuo po rivjuovima da je kvalitet krljanja na nivou Rajana, sad pikiram da idem da pogledam najviše iz tog razloga, ne interesuje me taj "ništa bez nas Amera aspekt". Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 Odgledao sinoc The Judge. Mislim da mu ocena na IMDB-u odgovara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts